Strategic Sourcing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for at lave gode leverandørkontrakter? Har du solid erfaring indenfor category management af tekniske produkter? Vil du prøve kræfter med prisoptimeringer på kort og lang sigt? Vil du være ansvarlig for sourcing og udvikling af egne leverandører?

Bliv en del af Category Sourcing teamet i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug. Kamstrups produktion, administration og udvikling er samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores innovative og intelligente løsninger, og søger derfor en Strategic Sourcing Manager til at håndtere vores indirekte indkøb.

Med direkte reference til vores Head of Strategic Sourcing, bliver du en del af et team bestående af 8 dygtige kolleager, som arbejder målrettet med at sikre de bedste leverandøraftaler på markedet. Du vil arbejde sammen med en gruppe af dedikerede indkøbere, der med en uformel omgangstone og effektivitet bidrager til at sikre Kamstrups vækst, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Strategic Sourcing Manager med fokus på category management
I stillingen som Strategic Sourcing Manager kommer du til at drive egne indkøbskategorier fra strategi til den endelig implementering. Det er derfor vigtigt, at du har et bredt kendskab til at lave aftaler med leverandører af forskellige tekniske produkter, såsom tekniske ydelser og elektromekanik – også i udlandet. Du bliver en drivende kraft for udviklingen af fremtidige leverandører og skal derfor arbejde proaktivt med sourcing og nye aftaler, og vil få en bred kontaktflade med både interne og eksterne interessenter.

Du vil derudover være ansvarlig for:

  • Category management af en bred vifte tekniske kategorier som bl.a. IT konsulenter og mekaniske samlinger
  • Teknisk indkøb, herunder forhandling og implementering af leverandøraftaler
  • Sikre at leverandører imødekommer Kamstrups krav herunder til kvalitet og CSR
  • Opnå besparelser på udvalgte kategorier indenfor direkte og indirekte indkøb

I stillingen vil du indledningsvist have ansvaret for udvalgte kategorier indenfor indirekte indkøb, men efter en periode vil der være mulighed for ligeledes at arbejde med direkte indkøb.

Du skal i jobbet forvente mellem 15-30 rejsedage om året.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en dygtig og ambitiøs Strategic Sourcing Manager, som med et stort personligt drive formår at drive processer lige fra forhandlinger til endelig kontraktindgåelse med leverandør. I stillingen er det altafgørende at du har en bred kommerciel forståelse, som du formår at benytte til at håndtere en bred række af tekniske produktkategorier. Som person er du vedholdende, og ønsker at gøre en forskel i det daglige arbejde gennem mærkbare resultater. Da du får en bred kontraktfalde både i og udenfor organisationen er det vigtigt at du er en dygtig formidler, som kan kommunikere og skabe relationer på tværs af organisationsniveauer.

Du har en kommerciel uddannelse på minimum bachelorniveau inden for forretningsøkonomi og/eller teknik. Derudover forventer vi at du har 3-5 års erfaring fra en lignede stilling, hvor du har været ansvarlig for category management og internationale leverandøraftaler. Herudover har du erfaringer med samarbejde med leverandører, stakeholders og produktchefer.

Det er et krav at du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en unik mulighed, for at blive en del af en international virksomhed, som hver dag stræber efter at levere de mest innovative løsninger. I jobbet som Strategic Sourcing Manager vil du få rig mulighed for, at sætte dit eget præg på stillingen og have frihed til at handle og tage ansvar. Du vil ligeledes indgå i samarbejde med fagligt dygtige kollegaer, så sparring og videreudvikling af kompetencer, vil være en naturlig del af jobbet.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Strategic Sourcing, Allan I. Larsen på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Supply Chain Specialist for Lean

    Our team are looking for a skilled Supply Chain professional who is keen to make an impact in our continuous improvement journey! In this role you will be involved with key stakeholders in the busi..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Specialist

    Do you have experience in Supply chain? Does steering SIOP and RCA activities sound interesting? Would you like to work in a global environment in the industry of wind energy? Then we've got the op..
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Supply Chain Consultant - Tools, Construction (...

    Do you have a background within the Construction Industry or Plant maintenance? Are you used to improving processes via IT solutions? If you want to have a major impact on Vestas Construction .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Supply Chain Planner

    Are you a specialist within portfolio planning and data analytics? Do you want to use your abilities to create a more sustainable world? Do you want to be part of NCE Transport Portfolio planning .
    • Supply Chain Manager
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0