DEMAND PLANNER - Orkla FMCG Fødevareproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

- med reference til Head of Demand Planning

www.orkla.dk

VIRKSOMHEDEN

Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S (OCS DK) er en del af den internationale koncern Orkla ASA, der er en af de største børsnoterede virksomheder i Norden. Orkla-koncernen er en af de største leverandører af mærkevarer og koncepter til dagligvarehandelen, bagerier, kantiner og apoteker i Norden, Baltikum og i udvalgte lande i Centraleuropa samt i Indien. Orkla er børsnoteret i Oslo, hvor koncernen også har sit hovedsæde. I 2020 havde Orkla-koncernen en omsætning på omkring 34 milliarder DKK og beskæftigede over 18.000 medarbejdere.

Nogle af Orklas mærkevarer i Danmark er KiMs, Havrefras, Beauvais, Naturli’, Den Gamle Fabrik, Bähncke, HUSK, Futura, Jordan, Livol, Möller’s Tran, UniKalk og Odense Marcipan. Orkla-selskaberne i Danmark samarbejder med kunder inden for blandt andet dagligvarer, foodservice/Out of Home, apoteker, bagerier og fødevareindustrien.

Orkla-selskaberne i Danmark omsatte samlet for 3,4 milliarder DKK i 2019 og beskæftiger omkring 1.600 medarbejdere fordelt på kontorer og fabrikker i hele landet fra Vallensbæk og Skelskør, Odense til Thisted og Randers.

Pr. 1. marts 2021 blev to af to af Orklas succesfulde forretninger i Danmark lagt sammen, så Orkla Foods Danmark og Orkla Confectionery & Snacks Danmark fremover opererer med én samlet ledelse under navnet Orkla Danmark.

Gennem sammenlægningen styrker Orkla sin position i Danmark som ledende dansk fødevare -og snacksleverandør, og de to nu sammenlagte virksomheder står for lidt under 2 milliarder DKK af den samlede danske omsætning i 2019. Orkla Danmark er dermed en større og mere slagkraftig enhed, som er endnu bedre rustet til at imødekomme krav og forventninger fra fremtidens forbrugere, kunder og medarbejdere.

Hovedkontoret i Danmark er placeret i Albertslund, mens arbejdssted for DEMAND PLANNER´EN vil være i Søndersø på Fyn.

STILLINGEN

Den nye Demand Planner, skal være med til at sikre, at værdikæden fungerer optimalt og effektivt i dagligdagen, så Orkla lever op til kundernes høje forventninger.

Orkla Danmark er en af Danmarks største leverandører af stærke fødevare- og snacks brands, som bl.a. KiMs, Beauvais, Bähncke, Den Gamle Fabrik og mange flere. Deres ultimative største ønske er at være kundernes foretrukne samhandelspartner, og det betyder, at de kontinuerligt skal gøre sig umage og herigennem sikre, at der leves op til kundernes høje krav om korrekt levering – i rette tid og mængde. En af de afgørende parametre for at opnå dette er præcise salgsforecasts kombineret med effektive processer, der involverer flere interne interessenter.

OPGAVEN

Som Demand Planner, refereres der til Head of Demand Planning og Demand Planneren vil have sin primære arbejdsplads i Søndersø på Fyn, med fokus på snacks-forretningen. Demand Planning-afdelingen består af i alt 5 personer, som varetager 15 kategorier fordelt på 24 brands.

Demand Planner-funktionen er en nøgleenhed i Orkla Danmark, der skal sikre opnåelse af følgende KPI’ere:

  • Forecast accuracy
  • Kapitalbinding på lagrene
  • Leveringsevne ifht. kundeaftaler

Demand Planneren vil få og skal vedligeholde tætte samarbejdsrelationer i hele værdikæden i Orkla Danmark, og således have berøring med kolleger indenfor salg, marketing, indkøb, logistik, produktion og finans.

Primære ansvars- og arbejdsområder vil være:

  • Sikre et præcist forecast i tæt samarbejde med salg og marketing, herunder identificere mulige risici ift. vores kundeaftaler
  • Udfordre forecast baseret på historiske, nuværende og fremtidige markedstrends
  • Tage ejerskab for drift og udvikling af S&OP-processen sammen med finans
  • Være med til at sikre korrekte leveringer af færdigvarer, både fra øvrige Orkla-selskaber og fra eksterne leverandører
  • Udnytte eksisterende KPI-rapporter til at identificere og implementere forbedringsmuligheder for værdikæden, herunder monitorere produkter med lav omsætningshastighed, og i samarbejde med logistik varsko relevante interessenter ift. evt. behov for tiltag
  • Optimere samarbejde og processer på tværs af organisationen

I stillingen som Demand Planner vil man få gode faglige udfordringer, og kandidaten bliver samtidig en del af et demand planning-fagmiljø, hvor der er et stærkt fokus på såvel udvikling af processer og metoder, som på erfaringsudveksling og kompetenceopbygning.

Funktionen udgør et spændende omdrejningspunkt i organisationen med de mange berøringsflader, der vil bidrage til at give den nye Demand Planner en bred forretningsmæssig indsigt.

KANDIDATEN

Den rette kandidat til jobbet, beskrives som følgende:

  • 3-5 års relevant uddannelse indenfor Supply Chain Management, logistik eller lignende
  • Gerne med min. 5 års relevant erhvervserfaring fra FMCG-virksomhed
  • God forretnings- og procesforståelse for hele værdikæden
  • Klar og tydelig kommunikation i skrift og tale
  • Udadvendt og god til at skabe og vedligeholde relationer bredt i organisationen
  • Initiativrig og selvstændig, herunder i stand til på egen hånd at træffe beslutninger
  • Metodisk og struktureret i din arbejdsfacon, og evner at arbejde i et felt med flere faktorer og komplekse problemstillinger
  • Meget gerne stærke IT-egenskaber indenfor SAP (R/3 og APO) og excel. Kendskab til IBP er en fordel.
  • I besiddelse af værktøjskassen til at sikre præcise salgsforecast og høj leveringsevne i en hektisk fødevareproduktion
  • Dybdegående kendskab til SAP og besidder kompetencerne til at drive og udvikle S&OP-processen

Det er væsentligt, at den nye Demand Planner optræder som et aktivt medlem af teamet og har lyst til at indgå i og bidrage til opbygningen af en ny organisation, og formår at sikre perspektiv for hele forretningen og alle produktioner, som er fordelt på flere lokationer.

UDDANNELSE

3-5 års relevant uddannelse indenfor Supply Chain Management, logistik eller lignende.

SPROG

Dansk og engelsk - i såvel skrift som tale

IT

Godt kendskab til officepakken samt om muligt dybdegående kendskab til SAP.

BOPÆL

Det forventes, at man har eller tager bopæl inden for en times kørsel

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Søndersø
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Odense SØ

    ZARAOperation Specialist, Odense, Denmark Our Operation specialists are responsible for all aspects of store operations and management of the back of house (delivery process and productivit..
    • Supply Chain Manager
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Forestil dig, at du sikrer, at rigtig mange professionelle Apple brugere i Danmark får deres vigtigste arbejdsredskab leveret til aftalt tid. Forestil dig samtidig, at kollegaerne i kundecenter..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0