Rekrutteringsfirma

Supply Chain Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Tallykey A/S er, med en plads blandt top fem i verden, en internationalt anerkendt virksomhed, der udvikler og producerer aluminium-standere med el- og vandforsyning til havne og campingpladser, digitale systemer til styring, betaling og administration, anlæg der giver adgang til bygninger og faciliteter samt ladestandere til elbiler. Tallykeys varemærke er kvalitetsløsninger i et tidløst design, som diskret falder ind i omgivelserne, kan opgraderes og genbruges samt har en holdbarhed på årtier.

Virksomhedens tallyweb-løsninger er i drift på 122 lokaliteter verden over – i alt fra Norge til New Zealand, og der forventes 35-50 nye lokaliteter i indeværende år.

Tallykey har til huse i Struer, beskæftiger omkring 20 medarbejdere og havde i første halvår af 2021 en stigning i omsætning på 32% sammenlignet med det foregående år.

Til at bidrage til udviklingen samt varetage indkøb- og logistikfunktionen søges nu en Supply Chain Manager.

Ansvarsfuld og ambitiøs rolle i international virksomhed

Vil du have en afgørende nøglefunktion i en velrenommeret virksomhed med et anerkendt brand og en plads blandt top fem i verden? Som Supply Chain Manager hos Tallykey får du det overordnede ansvar for indkøb og logistik. Du får en selvstændig og alsidig stilling med afvekslende arbejdsopgaver samt en central rolle i den daglige drift. Du bliver en del af en kultur kendetegnet af en flad organisationsstruktur med en uformel omgangstone. I rollen får du således en unik chance for at bidrage i en international virksomhed med rig mulighed for at gøre en forskel.

Du får en spændende stilling, hvor du, med reference til den administrerende direktør, bliver ansvarlig for at sikre en kvalitetsbevidst og struktureret styring af både indkøb og logistik. Du vil herunder være ansvarlig for dagligt indkøb af produkter og materialer, og du vil have det overordnede overblik over sourcing, lager og fragttransport. Du varetager desuden kommunikationen med produktionen i Kina, ligesom du bliver ansvarlig for at indgå samarbejdsaftaler og opsøge nye potentielle leverandører, som du sikrer opfølgning på. Internt kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med produktionen, hvor du ligeledes får det ledelsesmæssige ansvar for en medarbejder. Du udarbejder desuden rapportering for at sikre overblik over produktion og lagerniveauer samt følger op på ordrer og leverancer.

For at få succes i jobbet har du formentlig en relevant uddannelse inden for indkøb og logistik, og du har solid erfaring med arbejdsopgaver knyttet til disse områder. Det er ligeledes en forudsætning, at du tidligere har beskæftiget dig med opgaver, der gør dig i stand til at navigere i det el-tekniske produktlandskab. Det er derfor en væsentlig fordel, hvis du har en baggrund inden for det el-tekniske område. Du har en god IT-forståelse, og det er fordelagtigt, hvis du har erfaring med at arbejde med ERP-systemet Visma. Det forventes desuden, at du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

På det personlige plan er du et ordensmenneske, som stortrives med struktur og en høj grad af detaljeorientering. Du er selvstændig, selvkørende og har stærke kommunikative kompetencer, og du evner at etablere et stærkt samspil med kolleger og samarbejdspartnere på alle niveauer. Du kendetegnes af rummelighed, kvalitetsbevidsthed og en stor samarbejdsiver. Du motiveres ligeledes af en hands-on rolle i en ejerledet virksomhed, hvor du tager ejerskab for egne ansvarsområder. Desuden har du et stort drive, og du er handlekraftig med dit proaktive mindset.

Er du den nye Supply Chain Manager til Tallykey i Struer, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent Steffen Berg Bendtsen fra Sensu A/S på tlf.: +45 27 84 21 84. Du kan læse mere om Tallykey A/S på https://www.tallykey.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Struer

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Forestil dig, at du sikrer, at rigtig mange professionelle Apple brugere i Danmark får deres vigtigste arbejdsredskab leveret til aftalt tid. Forestil dig samtidig, at kollegaerne i kundecenter..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Holstebro

    Gå tilbage til ledige stillinger Strategic Sourcing Manager Do you have solid experience with strategic sourcing, and do you want to be part of a newly established group function in a .
    • Supply Chain Manager
    • Holstebro
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain analyst and project manager Are you interested in optimizing business processes, leading, and giving professional input to logistic and supply chain projects, and acting as an inte..
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Struer over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0