Rekrutteringsfirma

Lagerchef til vækstrejse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du erfaring som lagerchef? Er du lige dele omhyggelig og udviklingsorienteret, og mestrer du, med disciplin og sans for overblik, at handle på både driften og udviklingspotentialer? Så er her muligheden for at skabe grobund for en effektiv lagerdrift og blive en central spiller i Eliza Chokolades ambitiøse vækstrejse.


Eliza Chokolade har siden 1936 udviklet, produceret og leveret kvalitetssikkert hjemmelavet chokolade til det nordeuropæiske high-end private labelmarked. Med nye ejere og en ny ledelse, som sammen har udarbejdet en spændende og ambitiøs vækstplan med investeringer i produktudvikling og organisation samt teknologi og IT, søger de nu en lagerchef til at være med til at realisere de spændende planer.

Som lagerchef får du en særlig opgave i at danne dig et overblik over lagerets nuværende situation og udviklingsmuligheder. Foruden det overordnede ansvar for al ind- og udgående logistik, skal du skabe den struktur og orden, som lageret i dag har brug for. Hertil vil du spille en central rolle i både udrulningen af en ny IT-platform og i samarbejdet med resten af virksomheden, herunder og i særdeleshed Supply Chain. Med reference til virksomhedens Supply Chain Director, bliver du med andre ord et afgørende bindeled i virksomhedens udvikling.

Mere konkret, bliver du ansvarlig for:

  • Lagerstyring, og at den på sigt kommer til at fungere godt og effektivt via udvikling og optimering af lagerfunktionerne, varemodtagelse, pluk/pak og forsendelse.
  • Daglig drift, herunder modtagelse af vognmænd, plukning af varer og emballage til produktionen samt forsendelse af ordrer. Som en del af strategien, skal den daglige drift gerne sikres med fokus på KPI’er.
  • Deltage i afdelingsmøder med øvrige afdelingsledere i produktionen.

Personlige egenskaber og forståelse for drift
Eliza Chokolade er en dynamisk virksomhed, som er kendetegnet ved en travl hverdag. Samtidig er der fokus på, at man bedst skaber forbedringer i tæt samarbejde, og derfor skal du gerne trives i et højt arbejdstempo og være god til at holde overblikket, mens du kommunikerer tydeligt, og er god til at uddelegere opgaver.

Hertil skal du:

  • Have erfaring med lagerledelse og optimering af arbejdsgange.
  • Arbejde struktureret og trives i en koordinerende og praktisk rolle.
  • Være løsningsorienteret, initiativrig og handlekraftig med et samtidigt syn for at dykke ned i og forstå eksisterende flowprocesser.
  • Gerne have truckcertifikat samt erfaring med ERP og være fortrolig med MS Office-pakken.
  • Kendskab til fødevarevirksomhed er en fordel, men bestemt ikke et krav, lige som der ikke forventes mange års erfaring med lagerledelse – vigtigst er, at du er dygtig til at se muligheder, samt har mod på at give dig i kast med opgaven.

Ansøgningerne behandles løbende, med ansættelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald fra PRO&CO, som hjælper Eliza Chokolade med rekrutteringen på telefon +45 31 45 12 40.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Viby J

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Viby J over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2