Funktionsleder ældrepsykiatrisk sengeafsn. 52, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Funktionsleder til ældrepsykiatrisk sengeafsnit 52, Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Engagerede og fagligt kompetente medarbejdere søger pr. 1. april 2021 ny funktionsleder. Hvis du har mod på at lede forandringsprocesser med fokus på det gode arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

Vi søger en funktionsleder, gerne med ledererfaring, der formår at:

  • skabe sammenhæng mellem kompetencer, opgaver og ressourcer
  • skabe struktur og overblik, bedrive sikker drift, herunder sikre god vagtplanlægning
  • samarbejde med de behandlingsansvarlige overlæger og koordinere samt tilrettelægge en optimal indsats med ”patienten først”
  • støtte, styrke og fastholde medarbejderne i arbejdet med forebyggelse af tvang
  • holde fokus på inddragelse af patienter og pårørende
  • medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge den sociale kapital
  • understøtte, fastholde og udvikle faglige indsatser i et tværfagligt samarbejde. Eksempelvis relationsbehandling, traumebevidst tilgang og Safewards

Om afsnit 52:

Afsnit 52 er en del af Ældrepsykiatrien i Aabenraa. Det er et ældrepsykiatrisk døgnafsnit med plads til 16 patienter. Der er integreret åben/lukket funktion. Kerneopgaven er udredning, pleje og behandling af mennesker med psykiske lidelser som fx. demens, depressioner og psykoser samt forskellige somatiske lidelser ved mennesker over 70 år. Opgaver løses i et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, bl.a. med Ældrepsykiatrisk ambulatorium og Demensklinikken i afdelingen. Med ’det hele menneske’ i centrum er det nødvendigt at have fokus på både psykiatri, somatik og geriatri.

Personalegruppen består af ca. 30 medarbejdere. Vi er både nyuddannede og medarbejdere med mange års erfaring. Plejegruppen består af ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Der er i afsnittet 2 medarbejdere i flexjob. Til afsnittet er tilknyttet en fast overlæge.

Vi tilbyder gode muligheder for at præge og videreudvikle et afsnit med engagerede og kompetente medarbejdere, der vægter tværfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Du modtager et skræddersyet introforløb, hvor du vil blive klædt på til din nye funktion. Derudover vil du indgå i tværgående lederteam, der løbende mødes. Endvidere tilbydes muligheden for fastlagt supervision ved psykolog, der kan støtte og styrke dig i din funktion som leder. I tæt samarbejde med en engageret stab vil du opleve en spændende hverdag med fokus på at sikre patienter den bedst mulige udredning, behandling og pleje.

Vi forventer, at du:

  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • har fokus på medarbejderudvikling og motivation
  • møder dine medarbejdere på en anerkende måde og fungerer som sparringspartner og vejleder
  • er resultatorienteret, kan opstille klare og tydelige mål for funktionen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med driftsplanlægning og økonomistyring
  • har mod på udfordringen med en hverdag i konstant forandring
  • fortsætter det gode samarbejde med arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentanter
  • har eller gerne vil tage lederuddannelse, og derudover er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks Lean for Leaders-uddannelse

Funktionslederens ansvarsområde:

Som funktionsleder refererer du til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. Du har personaleansvar for plejegruppen i dit funktionsområde, herunder medarbejderudvikling, afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler Du skal sikre fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel, herunder reduktion af sygefravær. Du har et særligt ansvar for vagtplanlægning, og skal kunne tage ansvar for akut fremmøde- afspadserings- og ferieplanlægning inden for de givne økonomiske og overenskomstmæssige rammer. I det daglige er det vigtigt, at et tæt samarbejde med arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter prioriteres. Dette bl.a. gennem TRIO-samarbejdet.

Funktionslederen har fokus på den daglige drift og kvalitet, og skal indgå i et tæt dagligt samarbejde med stedfortrædere og øvrige funktionsledere. I særdeleshed funktionslederen fra sengeafsnit/de ældreambulante enheder. I tæt samarbejde med afdelingsledelsen, sikrer du blandt andet, at krav til aktivitet og kvalitet overholdes, at ressourcerne udnyttes optimalt og at gældende regler, bestemmelser og instrukser overholdes.

Om Psykiatrisk Afdeling Aabenraa:

Afdelingen består af en fælles akut modtagelse (FAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 95 sengepladser fordelt på ældrepsykiatrisk sengeafsnit og 5 almenpsykiatriske sengeafsnit. I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Åbenrå ligger afdelingens ambulante enheder. Endvidere er der et ældreambulatorium, demensklinik, oligofreniteam, OPUS samt klinik for selvmordsforebyggelse. Afdelingens pleje- og behandlingsgrundlag er relationsbehandling.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår. Vi arbejder ihærdigt med at få skabt en fælles behandlingskultur, få et målrettet fagligt løft samt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Relationsarbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på. Vi arbejder hen imod at få diagnoseopdelte afsnit.

Læs mere om vores afdeling på www.psykiatrienisyddanmark.dk

Yderligere information:

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2021 eller efter aftale.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anne L. Eisenhardt på tlf. 24 78 35 52 (læg gerne tlf.-besked) eller på e-mail: [email protected]

Løn efter gældende overenskomst indgået mellem den respektive faglige organisation og Regionernes Lønnings- og takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse, hvilket betyder, at der ved samtalen skal drøftes gensidige forventninger til dit lønniveau. Såfremt du ikke allerede er ansat i Region Syddanmark, vil der være en prøvetid på tre måneder.

Ansøgningsfrist:

Fristen for at søge stillingen er mandag den 22. februar 2021.

Ansættelsessamtaler holdes onsdag den 24. februar 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Mandag den 22. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 17
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 16
11. september 2024 16
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 14
2. september 2024 13
1. september 2024 14
31. august 2024 14
30. august 2024 14
29. august 2024 14
28. august 2024 11
27. august 2024 15
26. august 2024 16
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 16
22. august 2024 20
21. august 2024 20
20. august 2024 21