Faglig stærk socialsygeplejerske søges til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Er du klar til at gøre en særlig indsats fo...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Stillingen som socialsygeplejerske er nyoprettet i Aabenraa, hvor du i lighed med de allerede ansatte socialsygeplejersker i Vejle og Esbjerg, skal medvirke til at skabe bedre behandlings- og indlæggelsesforløb for socialt udsatte patienter samt bygge bro til somatikken og kommunerne.

Organisatorisk vil du blive ansat i Psykiatrisk Akutmodtagelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts.

Vi søger en sygeplejerske med klinisk erfaring med socialt udsatte borgere. Du har viden om det miljø, hvor socialt udsatte færdes, og har kendskab til de tilbud, der findes for denne gruppe.

Målgruppen er patienter der ofte på grund af samtidige somatiske, psykiatriske og sociale problemstillinger har vanskeligt ved selv at navigere i de eksisterende sundhedstilbud. Socialsygeplejerskernes arbejde foregår i tæt samarbejde med de udskrivningskoordinatorer, der skal sikre tværsektorielt samarbejde i forbindelse med udskrivelser og efterforløb.

I samarbejde med kollegaer er du med til at sikre sygeplejen og behandlingen for målgruppen som er indlagt på et afsnittene. Du fungerer som patientens talerør og skaber forståelse mellem patient og øvrige sundhedspersonaler, for at forbygge og løse konflikter.

For en mere detaljeret beskrivelse af opgaver,.

Da stillingen er nyoprettet i Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, skal du i samarbejde med ledelse og kollegaer være med til at sætte dit præg på jobbet og opgaverne.

Vi forventer, at

  • du er uddannet sygeplejerske, gerne med klinisk erfaring med socialt udsatte borgere/ patienter.
  • har viden om sammenhæng mellem somatisk sygdom, brug af rusmidler, abstinensbehandling, substitutionsbehandling og psykisk sygdom.
  • har viden om og forståelse for, hvordan socialt udsatte patienter kan opleve mødet med sygehusets rutiner, arbejdsgange og terminologi i forbindelse med et behandlingsforløb.
  • du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan bidrage til sikre en god kommunikation imellem de enkelte medarbejdere, på tværs af afsnit og med samarbejdspartnere.
  • du arbejder løsningsorienteret og finder pragmatiske løsninger ser styrke i tværfagligt- og tværsektorielt samarbejde
  • du har gode deeskalerende evner, såvel verbalt som non-verbalt.


Vi tilbyder:

  • mulighed for at kombinere psykiatrisk klinisk sygepleje, socialt arbejde og tæt tværfagligt- og tværsektorielt samarbejde.
  • sygehusvæsenets mest spændende speciale med afvekslende arbejdsopgaver.
  • mentorordning og grundig introduktion til psykiatrisk sygepleje.
  • et spændende job med mulighed for at påvirke udviklingen.


Om afdelingen

Psykiatrisk Afdeling Aabenraa består af en fælles akut modtagelse (FAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 95 sengepladser fordelt på ældrepsykiatrisk sengeafsnit og 5 almenpsykiatriske sengeafsnit. I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa ligger afdelingens ambulante enheder. Endvidere er der et ældreambulatorium, demensklinik, oligofreniteam, OPUS samt klinik for selvmordsforebyggelse. Afdelingens pleje- og behandlingsgrundlag er relationsbehandling.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske Forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår. Vi arbejder ihærdigt med at få skabt en fælles behandlingskultur, få et målrettet fagligt løft samt med rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Relationsarbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på.

Du kan læse mere om afdelingen på hjemmesiden www.psykiatrienisyddanmark.dk

Praktiske oplysninger:

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via nedenstående link

Ansøgningsfristen udløber den 13. januar 2022

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 3

For yderligere oplysninger kan du kontakte funktionsleder Helle Christiansen, tlf. 2499 5378 mail: [email protected] eller oversygeplejerske Yvonne Reinholdt, tlf. 99447301 mail: [email protected]

Løn- og ansættelsesvilkår: Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner. For den rette ansøger er der mulighed for kvalifikationstillæg.

Referencer: Vi tager reference umiddelbart efter en evt. samtale efter aftale med ansøger. Medbring derfor kontaktoplysninger på reference (en tidligere leder) til samtalen eller skriv dem i din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Torsdag den 13. januar 2022

Lignende jobs

  • Er du intensivsygeplejerske

    Eller har du lysten til at tage uddannelsen til intensivsygeplejerske.Er du den sygeplejerske, der motiveres af høj faglighed, og som har lyst til at gå i gang med en kombineret praktisk og teore..
    • Sygeplejerske
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Sygeplejerske til Lungepakken, Vejle Sygehus – en ...

    Brænder du for at arbejde med udredningsforløb for lungekræft med mennesket i fokus? Vil du være med til at styrke og udvikle det lungemedicinske speciale i Lungepakken? Du har nu chancen for at .
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektsygeplejerske

    Klinisk Forskningsenhed, Onkologisk Afdeling, Vejle SygehusEr du klar til at tage næste skridt i din karriere og bidrage til fremtidens kræftbehandling? Vi søger 1-2 projektsygeplejersker til vor..
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske søges til afsnit 61, Psykiatrisk Afd...

    Er psykiatrien dit drømmefelt, så har du nu chancen for at søge på en afdeling i udvikling og med fokus på faglighed og trivsel.Vi søger Sygeplejerske med psykiatrisk erfaring og / eller med inte..
    • Sygeplejerske
    • Aabenraa
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. oktober 2024 24
3. oktober 2024 21
2. oktober 2024 19
1. oktober 2024 18
30. september 2024 16
29. september 2024 15
28. september 2024 15
27. september 2024 15
26. september 2024 15
25. september 2024 13
24. september 2024 12
23. september 2024 13
22. september 2024 15
21. september 2024 15
20. september 2024 17
19. september 2024 17
18. september 2024 17
17. september 2024 16
16. september 2024 14
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 16
11. september 2024 16
10. september 2024 12
9. september 2024 12
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 13
5. september 2024 12
4. september 2024 12