Sygeplejersker Hjerne- og Nervesygdomme, Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Hjerne- og Nervesygdomme søger 2 sygeplejersker til faste stillinger på 37 timer/uge (timeantal kan justeres efter ønske) med tiltrædelse den 1. marts 2024 eller efter aftale.

Når man trives i sit arbejdsliv, leverer man en bedre sygepleje til patienterne – og når kolleger sammen yder sygepleje af høj kvalitet, opleves der arbejdsglæde og trivsel.

Kolleger, planlægger og ledere gør deres bedste hver eneste dag for at skabe denne sammenhæng mellem kvalitet og arbejdsglæde.

Den seneste MTU viser også tydeligt, at der i hele afdelingen er høj trivsel og høj grad af social kapital – og det er vi stolte af.

Patienter med hjerne- og nerveskader:

Neurologi er et meget spændende speciale, hvor vi i hvert eneste forløb må se individuelt på patienten. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind, når mennesker erhverver en hjerneskade, herunder skadens placering, behandlingsmuligheder, patientens mestringsevne, netværk m.m.

Vi er et tværfagligt team, der arbejder sammen omkring disse patientforløb. Sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, sekretærer, neurofysiologiassistenter, neuropsykolog og terapeuter, er alle sammen vigtige aktører i patientens og de pårørendes forløb.

Patientkategori:

Det neurologiske speciale har ændret sig meget de sidste år – arbejdet på sengeafsnittet har dermed også ændret sig. De væsentligste ændringer er i forhold til flow.

Før i tiden var patienterne indlagt til genoptræning og dermed indlagt i flere uger – i dag bliver patienterne vurderet tværfagligt, og sammen med patienten besluttes der, om patienten skal træne på Neurorehabilitering i Grindsted eller i kommunen. Alt dette betyder, at den gennemsnitlige indlæggelsestid nu er under 5 dage. Vi har patienter fra 16 år og opefter.

De patienter, der typisk er indlagt på sengeafsnittet:

  • Patienter med apopleksi og/eller til observation for apopleksi
  • Patienter med kramper/epilepsi
  • Patienter med kræft i hjernen
  • Patienter med symptomer i form af svimmelhed, hovedpine, føleforstyrrelser og andet

Hjerne- og nervesygdomme er en afdeling, hvor der både er længere forløb, akutte forløb, unge patienter, ældre patienter, og frem for alt en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

I 2008 kom der en ny medicin, Actilyse, som kan opløse blodproppen i hjernen. Behandlingen skal gives inden for 4,5 timer fra symptomdebut. Det er en akut behandling, og jo hurtigere vi er, jo bedre kan vi behandle patienten.

Funktioner/udvikling:

Afdelingen har igennem de sidste år gennemgået en stor udvikling. Ambulatoriet og sengeafsnittet er nu én enhed, og flere sygeplejersker har funktion begge steder, hvilket skaber sammenhæng og forståelse for både medarbejdere og patienter. Sygeplejersker har selvstændige sygeplejeambulatorier inden for epilepsi, apopleksi, parkinson, og fra den 1. april 2024 varetager vi også demensområdet. Der er rig mulighed for udvikling, og vi vil sammen med dig tilrettelægge netop den karriereplan, som passer til dine kompetencer og dine ønsker.

Oplæring/læringskultur:

På Hjerne- og Nervesygdomme er der rig mulighed for at afprøve mange af sygeplejens nuancér, herunder den akutte sygepleje, den basale sygepleje, samt den mere specialiserede neurologiske sygepleje. Om du er erfaren eller nyuddannet, så tilrettelægger vi sammen med dig dit forløb. Både ledelsen og kolleger vil gøre alt for at guide dig ind i det neurologiske speciale.

Der har ikke været meget udskiftning af personalet de seneste år, og derfor er der en stabilitet, der kommer dig til gode. Du bliver en del af en hverdag præget af høj faglighed, hvor alle stræber efter at skabe værdi for patienten. Du vil opleve en afdeling, hvor der er respekt, arbejdsglæde, åbenhed og tillid, og hvor humor er en stor del af hverdagen. Der arbejdes struktureret med kompetencekort, som sikrer den bedst mulige introduktion. Der er ansat en Klinisk Praksisansvarlig sygeplejerske, som er en sygeplejerske, der har mere end 13 års erfaring inden for neurologien og som, sammen med de andre kolleger, vil hjælpe dig godt i gang.

Organisering af afdelingen:

Afdelingen ligger i Aabenraa. Sengeafsnittet er normeret til 20 patienter. Akutte patienter indlægges på FAM, og ved behov for indlæggelse flyttes patienten derefter til sengeafsnittet.

Da afdelingen har trombolysefunktion, er der altid én neurologisk sygeplejerske i hver vagt, der er trombolyse-ansvarlig - dette betyder, at der altid vil være minimum 2 sygeplejerske i hver vagt. Patienter fra andre sygehuse, trombolyse- og samordnet pleje-patienter indlægges direkte i sengeafsnittet.

Der arbejdes dagligt i 2 teams med stort fokus på at inddrage patienter og pårørende. Du vil have ansvaret for en mindre gruppe patienter i samarbejde med en sygeplejerske og/eller en social- og sundhedsassistent. Du vil få rollen i forhold til koordinering, grundlæggende-, kompleks- og rehabiliterende sygepleje i et tæt samarbejde med vores læger og terapeuter.

Vi har dagligt ”Timeout”, som er et 10 minutters tværprofessionelt statusmøde, hvor alle patienter drøftes efter en fastlagt dagsorden. I forlængelse af dette afholder plejegruppen dagligt ”Plejestatus”, som er et lille statusmøde, der hjælper til at skabe sammenhæng mellem krav og ressourcer. Her aftales der, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe hinanden færdige den pågældende dag.

Der er udarbejdet instrukser i forhold til, hvordan vi arbejder på afdelingen, herunder døgnrytme, standarder og tjeklister, så ingen er i tvivl om, hvad der forventes, og hvilken rolle man har. Udover sengeafsnittet har vi et stort ambulatorium, hvor vi ser ca. 12.000 patienter årligt. Ambulatoriet er organiseret i teams indenfor parkinson, apopleksi, epilepsi, tumor, sclerose, alm. neurologi og også snart Demens.

Der er ansat en tværfaglig planlægger, der sammen med oversygeplejersken vil gøre alt for at tilgodese ønsker og behov for dig. Alle medarbejdere på Hjerne- og Nervesygdomme tager del i vagtbemandingen, og de fleste arbejder hver 3. weekend. Der er også mulighed for at arbejde hver 2. weekend – afhængig af hvad der passer ind i dit privatliv. Der arbejdes 8-timers vagter – også i weekenderne. Der er gode muligheder for at bytte vagter indbyrdes, og alle er interesserede i at hjælpe.

Din profil:

  • Du er uddannet sygeplejerske, er positiv og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Du udviser empati og engagement, samt reflektere over din sygepleje.
  • Gerne neurologisk erfaring, men ikke et krav.


Hvis du kan opfylde disse forventninger, så kan vi helt sikkert guide dig ind i det neurologiske speciale – uanset hvad du kommer fra.

Ansøgningsfristen er 23. januar 2024, og ansættelsessamtaler er planlagt til 29. januar 2024.

Uanset om du ønsker at tale med chefsygeplejersken, oversygeplejersken eller én af dine kommende kolleger, så har alle en interesse i at vise dig afdelingen og besvare dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, hvor du evt. kan overvære Time-out, plejestatus mm.

Din kommende kollega kan træffes på 79 97 27 62 (der vil på alle tider af døgnet være en sygeplejerske på dette telefonnummer)

Oversygeplejerske Tanja Bender kan kontaktes på 79 97 27 03

Chefsygeplejerske Tina Krog kan træffes på telefon 23 67 13 37

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aabenraa
  • Tirsdag den 23. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Sydjylland

    Leder du efter et job hen over sommeren/sensommeren, hvor du medvirker til at skabe en værdifuld hverdag for borgere i eget hjem? Så har du chancen nu. Går du med drømmene om en karriere inden .
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Da vi udvider vores operationskapacitet har vi nu brug for 2 nye på vores hold. Du har derfor nu muligheden for at komme på et stærkt fagligt operationshold med gode arbejdstider.Vi søger en syge..
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 13
1. juli 2024 12
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 10
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 9
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 9
12. juni 2024 9
11. juni 2024 9
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5