Ledende afdelingssygeplejerske - 9220

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Ledende Afdelingssygeplejerske søges til Tranders Høje Friplejehjem

Vi søger en dygtig, målrettet og positiv afdelingssygeplejerske med stærke ledelsesmæssige kompetencer til Tranders Høje Friplejehjem.

Tranders Høje Friplejehjem er under opførelse i Aalborg Øst hvor vi får plads til 56 beboere, vi forventer at være klar til de første beboere til november. Vi søger derfor en afdelingssygeplejerske, der har lyst til at være med i opstarten og som kommer til at være med til at sætte præg på dette nye hjem for vores kommende beboere. En af dine første opgaver, bliver at være med i ansættelsen af personalet. Du skal som afdelingssygeplejerske hos danske diakonhjem, ville arbejde ud fra vores værdier og samtidigt skal du være med til at sikre et fundament, hvor alle medarbejderne også arbejder ud fra danske diakonhjems værdier, hvor vi sammen:

  • Betragter ethvert menneske som unikt, skabt og værdifuldt.
  • Styrker det enkelte menneskes identitet og ligeværd.
  • Respektere andres holdninger, meninger, værdier og levevis.
  • Imødekommer det hele menneskes behov for både fysisk, psykisk, socialt, kulturel og åndelig omsorg.
  • Giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Hvis du vil være afdelingssygeplejerske hos os, så vil du få en spændende og til tider travl hverdag, hvor du vil komme til at veksle mellem opgaver på ledelsesniveau, i et tæt samarbejde med forstander og praktisk og undervisende arbejde med vores plejepersonale, det er derfor vigtigt at du trives med denne balance.

Som afdelingssygeplejerske får du det overordnet sygeplejefaglige ansvar for Tranders Høje Friplejehjem og i et tæt samarbejde med det sundhedsfaglige personale skal du lede og fordele de opgaver som ligger i plejen.

Selve rollen som afdelingssygeplejerske skal du være med til at udforme når øvrigt personale er sammensat, men det er vigtigt at du kan være fleksibel med din arbejdstid således du kan holde god kontakt til alle vagtlag og sikre planlægning af dagens opgaver.

Vi leder efter en person, som har et positivt mindset og som kan veksle mellem de ledelsesmæssige opgaver og de praktiske faglige perspektiver og opgaver og du skal have lyst til at være med til at skabe et fantastisk hjem, hvor både beboere og personale trives og blomstrer og hvor pårørende ses som ressourcer for deres nære.

Det er vigtigt at dine sygeplejefaglige kompetencer går hånd i hånd med en pædagogisk forståelse af de opgaver vi arbejder med, og at du evner og har lyst til at udvikle og understøtte personalet i denne balance.

Sammen med forstander, skal du sikre høj faglighed og en bæredygtig økonomi, så vi får det bedste ud af de ressourcer vi have i hverdagen. Du vil i samarbejde med sekretæren, have ansvaret for løbende at sikre, at vagtplanlægning og ferieplanlægningen fungerer. Det vil derfor være et plus du har erfaring med økonomi, budgetter og vagtplanlægning.

Du skal også være med til at sikre et godt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og kan indimellem være en koordinerende enhed ift. tværgående funktioner.

Vi kan tilbyde:

  • En unik mulighed for at være med til at starte et nyt friplejehjem op.
  • Spændende og varierende opgaver.
  • En organisation hvor vi arbejder ud fra stærke værdier og får dem ud og leve i dagligdagen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Bettina Nielsen på [email protected] eller 24 87 25 10

Samtaler afholdes i uge 26, sidste frist for at søge stillingen vil være d. 21. juni 2020 kl. 12.00

Lønnen vil være efter gældende overenskomst

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1