Bliv en del af fremtiden!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Region Nordjylland har store ambitioner på BI-området, hvor mange vigtige projekter er i gang og flere er på vej. Vi er blandt andet i gang med at opbygge et datastøttecenter til området for ”Personlig Medicin” .

”Personlig medicin” dækker over en mere individualiseret diagnosticering og behandling af patienter baseret på analyser af patientrelateret data blandt andet genomiske data.

Et afgørende element for, at Personlig Medicin kan realiseres er, at der er et velstruktureret og brugbart datagrundlag til rådighed for det kliniske personale, der varetager analyser og behandling. Region Nordjylland opbygger derfor et Datastøttecenter, der fremadrettet skal bistå såvel klinikere som forskere.

Vi søger en udvikler, der skal være med til at få Region Nordjyllands Datastøttecenter på området op at stå og ind i stabil drift. Datastøttecentret skal bygges op, og der skal etableres de rette dataflows. Dette gælder både mellem det nationale og regionale niveau og internt i regionen, hvor der skal stilles relevante data af god kvalitet til rådighed for klinikere i første omgang, og dernæst for forskere. Der vil derfor være fokus på teknik og dataflows på kort sigt, men på længere sigt vil en anvendelig frontend være i fokus.

Som udvikler i BI og Analyse får du en unik mulighed for at indgå i en central udviklerrolle i opbygningen af datastøttecenteret. Du kommer til at sætte dit præg på processen og får mulighed for at anvende og udbygge dine kompetencer i alle discipliner af et BI-udviklingsprojekt. Du kommer til at arbejde sammen med specialiserede og erfarne kolleger, der sammen udarbejder løsninger med stor efterspørgsel og høj relevans for patienter og klinikere i Nordjylland.

Som BI-udvikler i Region Nordjylland kommer du til at arbejde med blandt andet dimensional modellering som metode og praktisk disciplin i udvikling af Regionens dataprodukter. Som ETL-værktøjer anvender vi primært Microsoft SQL Server og SAS Data Integration Studio. Qlik Sense er den primære front-end platform for brugerrettede løsninger.

Organisatorisk bliver du en del af kontoret BI og Analyse, som er placeret i afdelingen Patientforløb og Økonomi. I kontoret har vi et positivt og energisk miljø med høj faglighed og fokus på udvikling. Samtidig er vi en god arbejdsplads med et aktivt socialt miljø og højt humør. Region Nordjylland er en organisation, der i høj grad efterspørger data og har store ambitioner for dataanvendelse, hvilket giver BI og Analyse en central placering i mange højt prioriterede projekter.

Vi forventer af dig, at du evner at designe og udvikle løsninger, der imødekommer de krav og behov forretningen har. Du skal udover at besidde de tekniske kompetencer også gerne have kendskab til og gerne erfaring med de grundlæggende processer – kildeanalyse, dataanalyse og modellering – når det kommer til at stille de rigtige data til rådighed. Det er en forudsætning, at du har en analytisk tilgang, er struktureret og systematisk. Du skal kunne analysere, bearbejde og sammenstille store datamængder med komplekse sammenhænge. Datamanagement skal være i dit DNA!

I BI og Analyse lægger vi vægt på, at du er en holdspiller, der bedriver sit arbejde i samarbejde med interne og eksterne kollegaer.

Vi forventer:
  • At du har en relevant, sandsynligvis teknisk, videregående uddannelse, eller tilsvarende erfaring.
  • At du forstår og kan sætte dig ind i forretningens processer og ønsker

  • At du har erfaring med datamanagement
  • At du har evnen til at arbejde med dataanalyse på komplekse dataudtræk fra meget forskelligartede systemer
  • At du har kendskab til og gerne praktisk erfaring med ETL-processer og –værktøjer
  • At du har kendskab til og gerne praktisk erfaring med datamodellering, herunder dimensional modellering


Vi tilbyder til gengæld et arbejde med mening i et dynamisk, uhøjtideligt og til tider hektisk arbejdsmiljø med gode kollegaer og fleksibel opgavetilrettelæggelse. Derud over har vi en spændende og inspirerende arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ansættelsessamtaler er planlagt til torsdag den 25. juni, 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 21. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1