Sygeplejerske med erfaring indenfor psykiatri til sengeafsnit S2

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, Afsnit S2, søger sygeplejerske med erfaring inden for psykiatri til fast stilling på fuld tid med skiftende vagter.

Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Afdelingerne Akut Psykiatri, Affektiv Lidelser, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Afdeling for Psykoser har til huse på Brandevej i Aalborg Ø.

Patientmålgruppe på afsnit S2:
Afsnittets målgruppe er primært patienter i alderen fra 18 - 35 år med psykosesygdomme, indlagt til udredning, behandling og sygepleje.

Det faglige miljø:
Vi har fokus på faglig udvikling, og kompetenceudvikling prioriteres højt i afsnittet. Vi tilbyder nye kollegaer grundig introduktion og oplæring og en god mentor ordning, med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer. Vi arbejder struktureret med patienterne og anvender miljøterapeutiske og kognitive principper til at lave individuelle pleje- aktivitets- og behandlingsplaner – udarbejdet i tæt samarbejde med patient og pårørende. Vi vægter tværfagligt samarbejde, hvor de enkelte faggrupper bidrager med hver deres specifikke viden i det samlede patientforløb.
Der fokuseres på udviklingen af den psykiatriske sygepleje, og der arbejdes med den sygeplejefaglige metode skærmning og dokumentation af sygeplejen, samt målrettet implementering af retningsgivende dokumenter.

Klinik Psykiatri Syd tilbyder:
  • Introduktion, undervisning og kurser – med udgangspunkt i dine forudsætninger
  • Mentorordning ved erfaren psykiatrisk sygeplejerske
  • Supervision og undervisning i afsnittet
  • Udviklingssamtale med fokus på kompetenceudvikling

Afsnit S2 forventer at du:
  • Har erfaring indenfor behandlings- / sygehuspsykiatri og særligt de komplicerede patientforløb med bl.a. skærmning.
  • Kan arbejde med de psykodynamiske og miljøterapeutiske principper
  • Medvirker til at kvalitetssikre sygeplejen
  • Er iderig, dynamisk og omstillingsparat
  • Kan håndtere en travl hverdag med et højt flow af patienter
  • Har erfaring med anvendelse af Clinical Suite
  • Deltager aktivt og prioriterer et fagligt og udviklende læringsmiljø og kan reflektere over egne og kollegaers handlinger i praksis
  • Har sans for prioritering, struktur og koordinering
  • Har en positiv tilgang til forandringer
  • Kan bidrage til et godt kollegialt fællesskab med fælles ansvar for et godt arbejdsmiljø
  • Kan bevare overblikket i akutte og fagligt krævende situationer

Du vil desuden få god mulighed for at anvende dine faglige kompetencer, bl.a. i forskellige nøglepersonsfunktioner. Ønsker du at få erfaring med flere forskellige aspekter af behandlingspsykiatrien i Klinik Psykiatri Syd, er der fleksible muligheder for dette. I det hele taget er vi meget åbne for, hvad du kan bidrage med.

Har ovenstående vakt din interesse ser vi frem til at modtage din ansøgning, vedlagt relevante dokumenter. Ønsker du at få mere at vide om stillingerne eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Mette Hauerberg Nielsen på telefonnummer 97643518 eller klinisk afsnitskoordinerende sygeplejerske Pia Thordal Lavrsen på 97643521.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Praktiske oplysninger:

Samtalerne forventes at finde sted den 22. december 2020

Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.

I henhold til Region Nordjyllands politik indhentes straffeattest ved alle nyansættelser.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 17. december 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1