Afdelingsleder til Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Området for Kommunikation og Specialpædagogik

Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (ISHD) søger en afdelingsleder til vores fremtidige høreafdeling.

Kunne du tænke dig at være en del af ledelsen på en spændende og velfungerende arbejdsplads, skulle du overveje, om denne stilling er noget for dig.

ISHD er Region Nordjyllands kommunikationscenter, som hører til under Området for Kommunikation og Specialpædagogik.
Instituttets to høreafdelinger for hhv. børn og voksne, leverer rådgivning, vejledning og undervisning til børn og voksne med høretab, samt til pårørende, personale og fagprofessionelle. De to afdelinger står nu over for en sammenlægning til én samlet afdeling pr. 1. august 2021.
Den ny høreafdeling vil bestå af 17 hørekonsulenter og 9 hørevejledere, som tilsammen løser opgaver for de nordjyske kommuner og sundhedsopgaver for Region Nordjylland. Derudover varetager afdelingen landsdækkende rådgivning for Socialstyrelsen.

Arbejdet på ISHD er præget af et tydeligt fagligt engagement, og et tværfagligt samarbejde mellem højtspecialiserede kolleger. Der lægges vægt på, at opgaveløsningen og samarbejdet udspiller sig i et professionelt fagmiljø, i en uformel og positiv atmosfære.

Vi søger nu en afdelingsleder, som kan stå i spidsen for, at videreføre og udvikle afdelingen både fagligt og kulturelt. Hvis du har relevante faglige og uddannelsesmæssige kompetencer inden for f.eks. kommunikationsområdet, vil det tælle som et plus, men det er ingen betingelse.
Ellers lægger vi vægt på, at du har gode lederegenskaber og gerne erfaring med ledelse.
Det vigtigste er dog, at du har potentialet, viljen og lysten - resten er der hjælp til.

Vi tilbyder en spændende stilling på en arbejdsplads med høj trivsel og lavt sygefravær, gode personlige udviklingsmuligheder, og et tæt dagligt samarbejde med det øvrige lederteam. Ud over dig selv, består teamet af en tilbudsleder og to andre afdelingsledere.

Du kan læse mere om ISHD på vores hjemmeside:

For yderligere oplysninger, er du velkommen til, at kontakte tilbudsleder Lars Søltoft på tlf. 22 61 04 58 eller på mail [email protected].

Samtaler forventes afholdt den 19. eller 20. maj 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg SV
  • Mandag den 03. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1