Afdelingsleder til Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Området for Kommunikation og Specialpædagogik

Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed (ISHD) søger en afdelingsleder til vores afdeling for Syn og Alternativ kommunikation pr. 1. januar 2022.

Kunne du, tænke dig at være en del af ledelsen på en spændende og velfungerende arbejdsplads, kan denne stilling måske være noget for dig.

ISHD er Region Nordjyllands kommunikationscenter, og hører til under Området for Kommunikation og Specialpædagogik.

Afdelingen for Syn og Alternativ Kommunikation leverer rådgivning, vejledning og undervisning til børn og voksne med synsnedsættelse, herunder afprøvning og udlån af hjælpemidler. Derudover leverer afdelingen rådgivning omkring alternativ kommunikation, rettet mod borgere med nedsat tale- læse- eller skrivefunktion.

Arbejdet på ISHD, er præget af et tydeligt fagligt engagement, og et tværfagligt samarbejde mellem højtspecialiserede kolleger. Der lægges vægt på, at opgaveløsningen og samarbejdet udspiller sig i et professionelt fagmiljø, i en uformel og positiv atmosfære, og i henhold til vores værdier om indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme.

Vi søger nu en afdelingsleder, som kan stå i spidsen for at videreføre og udvikle afdelingen både fagligt og kulturelt. Som afdelingsleder bliver du leder af 25 engagerede medarbejdere, bestående af syns- og ASK-konsulenter, teknikere, optikere og øjenlæge. Hvis du har relevante faglige og uddannelsesmæssige kompetencer inden for syns- eller kommunikationsområdet, vil det selvfølgelig tælle som et plus, men det er ingen betingelse.
Ellers lægger vi vægt på, at du har gode lederegenskaber, og gerne erfaring med ledelse.
Det vigtigste er dog, at du har potentialet, viljen og lysten, og så er der hjælp at hente til resten.

Vi tilbyder en spændende stilling på en arbejdsplads med høj trivsel og lavt sygefravær, gode personlige udviklingsmuligheder, og et tæt dagligt samarbejde med det øvrige lederteam. Ud over dig selv, består teamet af en tilbudsleder, og to andre afdelingsledere. På områdeniveau bliver du en del af en ledergruppe med 20 andre ledere på forskellige niveauer.

Løn og ansættelsesvilkår:
I henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:
Hvis du har øvrige spørgsmål til stillingen kan du kontakte tilbudsleder Lars Søltoft på tlf. 22 61 04 58 eller på mail [email protected].

Du kan læse mere om ISHD på vores hjemmeside ishd.rn.dk.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 26. oktober 2021.
Samtaler forventes afholdt tirsdag den 2. november 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg SV
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du sygeplejerske helt ind til knoglen?Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor den daglige indsprøjtning består af lige dele medbestemmelse, høj faglighed, humor med fokus på læri..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Brænder du for akut sygepleje og skal en kommende ansættelse være i Akut modtageafsnit på AAUH, så er du den rigtige kandidat.Er du ambitiøs, energisk og brænder for sygeplejen til akutte patie..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?Vi har brug..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1