Kontorchef søges til Administrationen, Sygehusapoteket, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Ønsker du en stilling, hvor du har mange jern i ilden, og hvor du kan udleve din flair for processer, drift og udvikling og samtidig være kontorchef for en central stabsfunktion?

Har du demonstreret, at du kan lede og motivere administrative medarbejdere med gode resultater? Er du garant for samarbejde, sikker drift, service og løbende udnyttelse af nye muligheder? Har du øje for sammenhængskraft og ressourceanvendelse? Så er det måske dig, vi søger.

Om kontoret og jobbet
Administrationen har en central rolle og funktion i Sygehusapotekets daglige drift og udvikling. Som kontorchef skal du sikre, at afdelingen også i fremtiden bidrager til den fortsatte udvikling af Sygehusapoteket som en forandringsparat og effektiv organisation.

Administrationens ansvars- og fokusområder omfatter:
  • Strategisk sparringspartner for Sygehusapoteker og chefgruppe, herunder at udarbejde anbefalinger til fremtidige initiativer.
  • Ledelsessparring og rådgivning på strategisk, taktisk og operationelt niveau.
  • Sekretariatsbetjene ledelsen, samt samarbejds- og arbejdsmiljøorganisationen.
  • Økonomi, data og bogholderi.
  • HR, løn- og personaleadministration.
  • IT og kommunikation, hjemmesider.
  • Kantine og rengøring.
  • Reception.

Ledelsesmæssigt får du ansvaret for administrationen, og dermed ansvaret for at skabe balance mellem at sikre driften og at omsætte Sygehusapotekets strategiske indsatsområder til handling i egen afdeling. Du bliver leder for 6 medarbejdere med brede kvalifikationer, som ser frem til at tage imod en motiverende leder, der vil udvikling og samarbejde. Udover ledelsesfunktionen samt strategisk og operationel udvikling af afdelingen bidrager du også aktivt til den overordnede udvikling af Sygehusapoteket.

Du refererer til sygehusapotekeren, og indgår som en væsentlig aktør i Sygehusapotekets ledelse og som rådgiver for sygehusapotekeren, som du vil have et tæt samarbejde med. Du indgår i Sygehusapotekets chef- og ledergruppe.

Der er tale om et job, hvor du får mulighed for at lede og præge udviklingen i et vigtigt forretningsområde, hvor der er politisk bevågenhed, og hvor du får mulighed for at deltage i regionale og nationale samarbejdsfora, hvor faglighed er i centrum.

Ledelsesmæssige opgaver:
  • Ledelse af medarbejderne i afdelingen, herunder prioritering af arbejdsopgaver.
  • Tæt kontakt med øvrige afdelingsledere på Sygehusapoteket for klar og fælles prioritering af opgaver, der varetages af Administrationen
  • Koordinering for sikring af fremdrift på Sygehusapotekets opgaver, herunder opgaver født fra regionalt hold og i de nationale fora, hvor Sygehusapoteket deltager.
  • Det økonomiske overblik og kontakt til regionens økonomiafdeling.
  • Arbejdsmiljøkoordinator/Sikkerhedsleder.
  • IT-sikkerhedsambassadør og GDPR.
  • Du har en god politisk forståelse og kan sparre med sygehusapotekeren og sygehusapotekets øvrige ledelsesgruppe ift. strategiske oplæg til dagsordenspunkter i diverse regionale fora.


Om dig
Du har en motiverende ledelsesstil, er udadvendt og opsøgende, og har fokus på samarbejde. Kunden er centrum for udvikling, du er resultatorienteret med øje for, at tingene flytter sig. Som person er du kendt for at have struktur, gode kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt - og er klar til at prioritere, også når situationer spidser til. I din tilgang er du løsningsorienteret – det gælder både forhold af faglige og personalemæssige karakterer. Du har en tro på, at ting lykkes, og det smitter af på dine omgivelser. Glæde og godt humør er en væsentlig karakteregenskab hos dig.

Fagligt kræver jobbet, at du kan håndtere en høj grad af faglig kompleksitet, og er god til hurtigt at sætte dig ind i nye områder, herunder forståelse for de politiske og regulatoriske aspekter inden for lægemiddelområdet.

Opsummeret ønsker vi os en leder, der står inde for mest muligt af følgende:
  • Din uddannelsesbaggrund kan se ud flere måder, du kan fx have en samfundsvidenskabelig eller økonomisk videregående uddannelse.
  • Du har derfor flere års erfaring med ledelse af specialister, herunder med at udvikle og motivere medarbejderne til at udnytte deres potentiale bedst muligt.
  • Du er innovativ og fremsynet, men med udgangspunkt i solid og sikker drift. En af dine vigtigste kompetencer er din evne til at se i helheder og se synergien i Administrationens mange forskellige ansvarsområder og omfanget af samarbejde med andre – både internt og eksternt – til støtte for ledelsen og Sygehusapotekets samlede opgaveløsning.
  • Du tænker strategisk og formår at omsætte Region Nordjyllands mission og vision i samarbejde med dine medarbejdere og Sygehusapoteket generelt.
  • Du har et godt blik for løbende finjustering og effektivisering af driften, herunder effektivisering af processer. Du varetager den løbende styring og planlægning på området, identificerer medarbejdernes fremtidige kompetencebehov samt sikrer deres motivation og trivsel.

Desuden lægger vi vægt på, at du:
  • har en tillidsbaseret og delegerende ledelsesstil, hvor du både formår at give frihed under ansvar, men også sætter en tydelig retning for medarbejdernes opgaver, følger op og sikrer resultater – og fejrer dem.
  • tager ansvar for afdelingens trivsel og skaber en kultur, hvor sammenholdet er stærkt, og de fælles målsætninger er tydelige i hverdagen.
  • formår at udnytte medarbejdernes faglige forskelligheder til fordel for Sygehusapoteket.
  • kommunikerer klart og tydeligt, så dit budskab vinder gehør.


Vi tilbyder
Et spændende og udviklende lederjob, hvor du kommer til at bruge mange sider af din personlighed og ledelsesmæssige erfaringer og din faglige viden. Du kommer til en afdeling med et godt samarbejde med dedikerede og engagerede medarbejdere. Der er gode muligheder for sparring med de øvrige afdelingsledere samt en stor kontaktflade til de andre afdelinger på Sygehusapoteket.

Vi tilbyder gode muligheder for ledelsesmæssig kompetenceudvikling, og vi har fokus på, at ledere og medarbejdere altid er højtkvalificerede og motiverede. Vi trives med en uformel omgangstone, hvor vi har let adgang til hinanden. Vi oplever, at det fremmer kommunikationen og beslutningsprocessen. Mentor indsættes.

Vil du vide mere?
Så kan du kontakte sygehusapoteker Gitte Søndergaard Nielsen på tlf. 41 18 37 40.

Praktisk
Løn og ansættelsesforhold i henhold til den forhandlingsberettigede organisation. I forbindelse med ansættelse indhentes straffeattest. Ansættelsen er betinget af godkendelse af denne. 1. samtale runde finder sted den 7. oktober 2021. En eventuel 2. samtalerunde afholdes den 14. oktober 2021. Ved en eventuel 2. samtalerunde skal du være indstillet på at deltage i personlighedstest.

Der er opstart i jobbet den 1/12 - 2021. Du får arbejdsplads på Porsvej 1, 9000 Aalborg.

Om os
Sygehusapoteket Region Nordjylland varetager fremstilling og forsyning af lægemidler, data og farmaceutiske serviceydelser til hospitalerne i Region Nordjylland. Sygehusapotekets administration indgår i Sygehusapotekets interne samt regionale og nationale samarbejder. Afdelingens vigtigste opgave er således at servicere og samarbejde med interne og eksterne interessenter om økonomi, HR-forhold, Digitalisering og IT.

Vi er som arbejdsplads kendetegnet af høj faglighed, fokus på kvalitet, videndeling og gode menneskelige relationer samt et godt og velfungerende arbejdsmiljø. Sygehusapoteket Region Nordjylland består af ca. 225 medarbejdere, som har forskellige uddannelsesmæssig baggrund.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du sygeplejerske helt ind til knoglen?Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor den daglige indsprøjtning består af lige dele medbestemmelse, høj faglighed, humor med fokus på læri..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Brænder du for akut sygepleje og skal en kommende ansættelse være i Akut modtageafsnit på AAUH, så er du den rigtige kandidat.Er du ambitiøs, energisk og brænder for sygeplejen til akutte patie..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger en sygeplejerske 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.august 2024 eller hurtigst mulig herefter. Er du klar til at være med til at udvikle vores nye tværgående funktion?Vi har brug..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 18
1. juli 2024 15
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 13
27. juni 2024 14
26. juni 2024 14
25. juni 2024 12
24. juni 2024 12
23. juni 2024 18
22. juni 2024 18
21. juni 2024 18
20. juni 2024 19
19. juni 2024 20
18. juni 2024 20
17. juni 2024 21
16. juni 2024 21
15. juni 2024 21
14. juni 2024 18
13. juni 2024 18
12. juni 2024 18
11. juni 2024 18
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 17
6. juni 2024 13
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!