Forebyggelseskonsulent til forebyggende hjemmebesøg, 4-årig projektstilling.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:Som forebyggelseskonsulent arbejder du med forebyggende hjemmebesøg, jf. Serviceloven § 79a. Formålet er at øge den enkelte borgers trivsel og sundhed – og derved styrke borgerens mulighed for at kunne klare hverdagen på egen hånd. Aarhus Kommune har et ønske om at afdække potentialet i den forebyggende indsats til ældre, sårbare borgere med anden etnisk baggrund. Vi har i dag ikke tilstrækkelig viden om, hvordan vi bedst arbejder med forebyggende hjemmebesøg til denne målgruppe. Det ønsker vi at blive klogere på og der er derfor afsat midler til en forebyggelseskonsulent, som i en periode på 4 år, skal være med til at belyse dette.
MSO er opdelt i syv geografiske områder og der er i dag ansat en forebyggelseskonsulent i hvert område. Den opslåede stilling er forankret ved klyngen for forebyggende hjemmebesøg. Det betyder at du kommer til at arbejde med forebyggende hjemmebesøg på tværs af de geografiske områder og i tæt koordination med de øvrige indsatser, der er i kommunen.
Det vil være en fordel hvis du har kørekort.
Din profil:Vi søger en forebyggelseskonsulent med en lang eller mellemlang videregående sundhedsfaglig uddannelse og erfaring fra primærsektoren. Gerne med relevant efteruddannelse f.eks. indenfor emner som folkesundhed, sundhedspædagogik, kommunikation. Du
  • har erfaring med at vejlede mennesker i svære livssituationer og formår at indgå i den svære samtale.
  • kan bevidst styrke borgerens oplevelse af sammenhæng, begribelighed, håndterbarhed og meningsfuldhed.
  • kan indgå i samspil og relationer og bidrage afstemt efter borgeren og opgaven.
  • kan sikre borgerens integritet og værdighed.
  • bidrager til tværfagligt samarbejde med henblik på at finde de bedste løsninger for borgeren.
  • anvender aktivt og velbegrundet din viden og kompetencer i faglige og samarbejdsmæssige sammenhænge.
  • arbejder udviklende og reflekterende
  • kan udvikle givende samarbejdsrelationer til relevante samarbejdspartnere.
  • kan skabe overblik over og sætte mål i projekter, - i processen og i resultater.
  • gerne erfaring med projektets målgruppe

har erfaring med sundhedsfremmende og forebyggende indsatser

Derfor skal du vælge os:Vi arbejder i en klyngeorganisering. Det betyder, at den klyngeansvarlige udstikker rammen for den faglige tilgang, udvikling og tilbud til borgeren. I det daglige arbejder man selvstændigt i det geografiske område som man er tilknyttet. Vi har netværksmøde hver måned, hvor der er plads til faglig sparring, erfaringsopsamling, drøftelse af udviklingstiltag og møde med eksterne og interne samarbejdspartnere. Vores kultur er kendetegnet ved åbenhed og mulighed for at præge indsatser og prioriteringer indenfor de givne rammer. Vi har også høje krav til egen faglighed og sætter en ære i at arbejde med borgeren i centrum.Du vil få tæt samarbejde med konsulent for klyngen og med øvrige kommunale indsatser til borgere med anden etnisk baggrund.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. juli 2020.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: 37

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forebyggelseskonsulent, Dorte Grosen på telefon 40286789 , mail [email protected] eller Viceområdechef og klyngeansvarlig: Kirsten Høgh Obling på tlf. 29209691 mail [email protected]

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 20. maj 2020.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler mandag den 25. maj 2020.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Århus C
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1