[xxxxx] søger udviklings- og kvalitetssygeplejerske til vores afdelinger i Aarhus og Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for sygeplejefaglig udvikling, og er du god til at bevare det faglige overblik? Kan du gå forrest og supportere vores medarbejdere i hjemmeplejen, samt i dokumentation og brugen af Cura? Så kan vi tilbyde dig en varierende hverdag med høj faglighed og teambaseret og helhedsorienteret samarbejde med udgangspunkt i vores afdelinger i Aarhus og Skanderborg.

Svane Pleje søger en udviklings- og kvalitetssygeplejerske, der evner at søge og implementere faglig viden hos vores SOSU-medarbejdere i deres daglige plejeopgaver ude hos vores borgere.

Du har som udviklingssygeplejerske ansvar for at understøtte kompetenceudvikling hos vores sundhedsfaglige medarbejdere gennem faglig sparring både som del af undervisning, teammøder, men også i de daglige plejeopgaver ude hos borgerne, hvor du vil bistå i oplæring og vejledning af medarbejderne. Som faglig koordinator evner du at understøtte læring i praksis og i planlagte undervisningssituationer og udvikle på de ugentlige teammøder, hvor du bringer din faglighed og viden i spil om helhedsorienterede indsatser i sygeplejen, herunder tidlig opsporing af begyndende sygdom (TOBS) og rehabilitering.

Du får altså en vigtig rolle som læreringspartner i at understøtte afdelingens faglige udvikling og vejlede og understøtte medarbejdere i deres daglige funktion i dagtimerne, hvori din primære arbejdstid ligger, samtidigt med at du er frontperson og superbruger af vores omsorgssystem Cura med det formål at være tovholder for at optimere vores drift og udvikler vores opgaver bedst mulig ved hjælp af Cura og supportere vores medarbejdere i brugen af og dokumentation i Cura.

Vi sørger for en kontorplads til dig på kontoret i Aarhus. Her vil du få et tæt samarbejde med vores afdelingsleder og planlæggeren for Aarhus og Skanderborg.

Arbejdsopgaver:

  • At afdække generelle behov for kompetenceudvikling i den enkelte afdeling og bistå ved borgerbesøg og oplæring af nye medarbejdere ude hos borgerne
  • Gruppe- og individuel undervisning, vejledning og rådgivning indenfor tidlig opsporing og hverdagsrehabilitering i hjemmeplejen
  • At bidrage til implementering af retningslinjer og særlige strategiske tiltag, samt understøtte implementeringen af TOBS
  • Udvikle og implementere IT- og velfærdsteknologiske løsninger, herunder deltagelse i tværfaglige møder
  • Deltage i superbrugermøder i Cura, så du kan yde daglig support og vejlede medarbejderne i dokumentation og brugen af Cura som omsorgssystem

Vil du med på holdet?

Vi søger dig, der er uddannet sygeplejerske og som allerede har erfaring fra hjemmeplejen. Det er derudover en fordel med kendskab til omsorgssystemet Cura, Fælles Sprog lll og de forskellige kvalitetsstandarder.

Som person er du lærings- og procesorienteret og er i stand til at sætte processer i gang, der kan understøtte læring og udvikling i afdelingen. Du får ting til at ske med baggrund i din gennemslagskraft og kan med dine tillidsvækkende og relationelle kompetencer samarbejde med alle slags mennesker og professioner.

Vi forestiller os derudover, at:

  • Du brænder for faglig oplæring
  • Du har lyst til at arbejde med teamudvikling og forståelse for den enkeltes medarbejders ståsted og udvikling
  • Du har en forretningsmæssig forståelse og kan gøre brug af denne i forbindelse med dit arbejde

Vi kan tilbyde:

  • En fast stilling på mellem 28 til 37 timer med arbejdstid primært i hverdage i dagtimerne
  • Stor frihed under ansvar og beføjelse til at planlægge egen arbejdstid
  • En grundig introduktionsperiode, hvor vi sikrer os at du får den rigtige oplæring og følges tæt i den første tid af din ansættelse
  • En lydhør ledelse, der forstår at den enkelte medarbejder er en stærk ressource og som ønsker at imødekomme medarbejdernes ønsker og behov

Har vi din interesse?

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi glæder os meget til at modtage dit opkald og ansøgning. Ansøgningsfristen er mandag d. 18. november kl. 10.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte kvalitets- og udviklingschef Lea Honoré på +45 92 43 10 64 eller e-mailadressen [email protected].

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Århus C
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Århus N

    Vi søger en ny kollega, som gerne vil være en del af Lungesygdomme sengeafsnit fra d 1. oktober 2024 eller efter aftale. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer i blandede vagter (dag, aften, nat) .
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Sygeplejerske vikariat søges til Lungesygdomme sengeafsnit, Aarhus UniversitetshospitalVi søger en ny kollega, som gerne vil være en del af Lungesygdomme sengeafsnit i et vikariat fra 15. august 20..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Psykiatrisk Sengeafsnit 4 (S4) har 24 indlagte patienter, delt i 2 teams, for at give mere overskuelighed og kontinuitet for alle.Vores speciale er patienter med affektive lidelser. Vi arbejder sys..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Kære sygeplejerske Har du lyst til et job hvor høj faglighed, medindflydelse og den kollegiale sparring er en rød tråd på arbejdspladsen, så har vi lys..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2