[xxxxx] søger sygeplejerske til helbredsundersøgelser i Aarhus og Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at øge patienternes sundhed og trivsel? Og har du interesse og viden om forebyggelse og sundhedsfremmende initiativer? Så er dette måske stillingen for dig.

Capio tilbyder

Vi tilbyder en stilling som sygeplejerske i et uformelt arbejdsmiljø med et godt tværfagligt samarbejde med dygtige og søde kolleger.

Vi kan tilbyde et fleksibelt job, hvor du selv er medbestemmende i forhold til din arbejdstid – primært i dagstid og ingen weekendvagter.

I Capio tilbyder vi desuden gode personaleforhold med frokostordning, sundhedsforsikring mm.

Capio søger

Vi søger en sygeplejerske med erfaring i sundhedsfremme og forebyggelse. Har du viden om sund livsstil og identificering og forebyggelse af risikofaktorer, og har du samtidig erfaring med at medvirke ved helbredsundersøgelser, kunne dette være jobbet for dig.

Vi søger en sygeplejerske, som sammen med vores team af læger og lægesekretærer vil hjælpe os med at tilrettelægge og udføre helbredsundersøgelser på vores hospitaler i Aarhus og Viborg.

Arbejdsopgaverne vil være en kombination af administrative/koordinerende og praktiske opgaver. Vi søger derfor dig der har et godt overblik og gode kommunikative evner. Erfaring med livsstilssygdomme og rådgivning i KRAMMS-faktorer (kost, rygning, alkohol, motion og søvn/stress) har høj prioritet. Du vil skulle udføre arbejds-EKG og spirometri samt måling af og vejledning om kropssammensætning, herunder BMI, fedtprocent, livvidde mm.

Det er vigtigt, at du har erfaring med ovenstående, da du vil skulle arbejde selvstændigt i din funktion.

Motiveres du af høj faglig standard, en effektiv og afvekslende dagligdag, medindflydelse og at være tæt på patienterne, er stillingen måske noget for dig.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d 22/9-2022. Har ovenstående vakt din interesse så send straks en ansøgning. Vi kalder til samtaler løbende.

Yderligere information

Kontakt Hospitalschef Merete Hoffmann Andersen på [email protected] for uddybende information om stillingen.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

Læs mere om os på www.Capio.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Århus C
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Århus C over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1