Intensivsygeplejersker søges til Intensiv Øst 1, Aarhus Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Ønsker du at opnå en identitet som intensivsygeplejerske og være en del af et dedikeret tværfagligt team? Så skal du læse videre.

Da en stor del af vores sygeplejersker i øjeblikket vælger at få børn, søger Intensiv Øst 1 sygeplejersker til fastansættelse med tiltrædelse 1. september 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer pr. uge.

Vi er en alsidig gruppe sygeplejersker på knap 120 personer, som rummer alle aldersklasser og kompetencer. Vi har erfaring i at oplære og integrere nye kolleger og ca. halvdelen i sygeplejerskegruppen har været ansat her i mere end 8 år. Vi har stort fokus på faglighed og det gode arbejdsmiljø, hvor der er plads til både humor og den alvorlige samtale. Vi prioriterer at holde vores pauser, så vi kan få ny energi gennem kollegialt samvær. Det tværfaglige samarbejde er velfungerende. Pga. patienternes kompleksitet er der læger tilstede i afsnittet 24/7, og det er altid muligt at få kollegial opbakning og sparring af teamet.

Intensiv Øst 1s sygeplejersker udtaler
"Jeg oplever et meget veltilrettelagt introduktionsforløb. Hjælpsomhed og opmærksomhed fra mine kolleger gør, at jeg føler mig tryg både fagligt og personligt. Jeg vil betegne min hverdag som spændende, lærerig og udfordrende"
Maggie, sygeplejerske, har været ansat her i 6 måneder.

"Intensiv Øst har de mest spændende specialer, jeg overhovedet kan forestille mig at arbejde med. Her er mulighed for videreuddannelse i form af bl.a. specialuddannelsen i intensiv sygepleje og ECMO-certificering. Det betyder meget for mig, at jeg bliver ved med at udvikle mig fagligt og lærer nye ting hver gang, jeg går på arbejde. Mine kolleger er dygtige og kompetente, og vi hjælper hinanden - man føler aldrig, at man står alene".
Tina, intensivsygeplejerske, har været ansat her i 8 år.

Vi tilbyder dig
  • et veltilrettelagt teoretisk og praktisk oplæringsprogram med mentorordning og teoretiske undervisningsdage på tværs af de intensive afsnit
  • at undervisning og oplæring tager udgangspunkt i dine forudsætninger. Du skal forvente at være uden for normeringen i de første 6-10 uger, hvor du følges med en mentor eller en oplærings- og introduktionsansvarlig sygeplejerske. I løbet af det første år, vil der være statussamtaler samt opfølgende dage, hvor du følges med en af vores oplærings- og introduktionsansvarlige sygeplejersker
  • løbende tilbud om undervisning. Vi har f.eks. undervisning hver onsdag morgen og daglige sygplejekonferencer, hvor faglige emner drøftes
  • engagerede og faglige kompetente kollegaer, som vægter det gode teamsamarbejde højt
  • en sygeplejegruppe som arbejder med sygeplejefaglig udvikling f.eks. "det digitale besøg", "kommunikation med den intuberede patient" og "kommunikationsguide i forbindelse med behandlingsafslutning"
  • en afdeling i konstant udvikling, hvor du vil være en ambitiøs medspiller inden for fremtidens intensive sygepleje
  • specialuddannelse i intensiv sygepleje – en toårig teoretisk og praktisk specialuddannelse
  • på sigt mulighed for certificeringskursus i ECMO-behandling
  • kollegial støtte og supervision i vanskelige patient- og pårørendeforløb f.eks. tværfaglig debriefing
  • en arbejdsplan, som er en kombineret ønskeplan i "Min Tid" og individuelle aftaler baseret på dialog.


Vi ønsker, at du
  • vil være en del af en kultur, hvor initiativ, ansvarlighed, godt humør og socialt nærvær er vigtige elementer
  • er en ambitiøs og engageret teamspiller, som har mod på udfordre og blive udfordret i din sygepleje
  • vil være en aktiv medspiller i et afsnit, hvor udvikling og forskning er en del af vores hverdag
  • er i stand til at bevare overblikket i travle situationer, kan bede om hjælp, søge sparring og kan lide at træffe beslutninger i et tæt tværfagligt samarbejde
  • kan trives i et højteknologisk miljø og samtidig holde fokus på sygeplejen til patienten og de pårørende
  • har specialuddannelsen i intensiv sygepleje eller har lyst til at gennemføre uddannelsen på sigt
  • har lyst til at være vores kollega i mange år fremover.


Intensiv Øst 1 har både voksen- og børneintensivpatienter. Voksenspecialerne er hovedsageligt hjerte-, lunge- og karkirurgi, hjertesygdomme og infektionssygdomme. Har du pædiatrisk erfaring er der mulighed for ansættelse direkte i det børneintensive speciale, vi har børn fra alle specialer på Aarhus Universitetshospital. Har du ikke pædiatrisk/intensiv erfaring, oplæres du i intensiv sygepleje til voksne og har på sigt mulighed for at blive oplært i at passe intensive børn.

Sygeplejen og behandlingen i Intensiv Øst 1 er karakteriseret ved et tæt samarbejde mellem patient, pårørende og det tværfaglige team. Både børne- og voksenintensivspecialet varetager pleje og behandling af patienter med komplekse sygdomsforløb og tilbyder bl.a. kontinuerlig dialyse og avanceret kardiologisk og respiratorisk behandling f.eks. ECMO.

Intensiv Øst består af Intensiv Øst 1 og Intensiv Øst 2 og har samlet 23 sengepladser (heraf 3 pladser til børn). Derudover består Intensiv af Intensiv Nord med 19 sengepladser, Respirationscenter Vest, et præparationsafsnit samt et sekretariat.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Synes du, at det lyder som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vil du gerne vide mere inden, du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os, komme på besøg, eller aftale at følge en intensivsygeplejerske i en vagt. Du kan ringe til afdelingssygeplejerskerne i Intensiv Øst 1: Marlene Bendixen på 3091 0757 / Maren Petersen på 3091 1156.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Århus N
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Århus N

    Hvis du motiveres af at arbejde i et sengeafsnit med et komplekst subspeciale, der kræver høj faglighed og fokus på udvikling af sygeplejen, så læs videre. Vi skal være eksperter i at behandle pati..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Led- og bindevævssygdomme søger sygeplejersker til 10måneders vikariater med start pr. 1. september eller efter aftale - Grib muligheden og bliv en del af holdet nu hvor, Vi søger kollega..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus

    "Brænder du for at gøre en forskel for nogle af de mest sårbare mennesker i samfundet, er du nysgerrig når du møder mennesker der mestrer livet på en anden måde end de fleste og har du erfaring med..
    • Sygeplejerske
    • Århus
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Århus N

    Oversygeplejerske til Retspsykiatrisk Klinik, AUH Psykiatrien Så har du mulighed for at søge en spændende stilling i Retspsykiatrien Retspsykiatrisk Klinik søger en ledende oversygeplejerske, de..
    • Sygeplejerske
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Århus N over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. juli 2024 22
8. juli 2024 22
7. juli 2024 21
6. juli 2024 21
5. juli 2024 18
4. juli 2024 17
3. juli 2024 15
2. juli 2024 15
1. juli 2024 14
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 15
27. juni 2024 13
26. juni 2024 15
25. juni 2024 12
24. juni 2024 14
23. juni 2024 17
22. juni 2024 17
21. juni 2024 17
20. juni 2024 19
19. juni 2024 22
18. juni 2024 24
17. juni 2024 25
16. juni 2024 27
15. juni 2024 28
14. juni 2024 28
13. juni 2024 28
12. juni 2024 28
11. juni 2024 28
10. juni 2024 34
9. juni 2024 37