sygeplejerske i ambulant team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Augustenborg



Sygeplejeske med interesse for ambulant psykiatri ?

Haderslev Lokalpsykiatri søger sygeplejerske i Almen team

Aabenraa Psykiatriske Afdeling

Er du nysgerrig på psykiatrien og lyst til at tage rollen som ambulant behandler, er her et meningsgivende og udviklende arbejde. Vi vil meget gerne have dig, der ”har noget i sin faglige rygsæk”, og er også åbne for dig, der har lyst til at ”fylde sin faglige rygsæk”.

I Almen team arbejder vi med voksne med affektive lidelser, angst, ADHD, personlighedsforstyrrelse, psykoselidelser, PTSD og OCD. Vores opgave er at udrede og behandle i ambulant regi. Det sker med en tværfaglig indsats og med koordinering af forløbet. Teamet er bemandet af psykiater, læge, psykologer, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter og socialrådgiver.

Som primærbehandler i teamet, vil du sammen med den behandlingsansvarlige overlæge være ansvarlig for behandlingsforløbet for en gruppe patienter. Arbejdet består blandt andet af individuelle terapeutiske samtaler, men også i at bidrage med psykopatologiske observationer til det fælles udrednings- og behandlingsarbejde. Vi er optaget af relationen i patientforløb og arbejder ud fra en psykodynamisk referenceramme.

Teamets medlemmer er erfarne udi psykiatri. Aktuelt er teamet i en nyorienteringsfase med et mix af nytilkomne kolleger og kolleger, der har arbejdet her gennem nogle år. Vi er optaget af psykologisk tryghed og aspekter inden for belastningspsykologi. Vi hjælper hinanden og har faglig sparring om opgaverne. Vores kalendre er struktureret, så vi har fora hvor vi planlægger og følger op med hinanden ift. dagens opgaver samt udviklingstiltag og ift. opmærksomhed på hinandens velbefindende.

Patienten er omdrejningspunktet, og herudover har vi et tæt samarbejde med patientens pårørende, de praktiserende læger samt misbrugscenter, socialpsykiatrien, jobcenter, familieafdeling m.fl. For personer med dobbeltdiagnoser har vi forløbskoordination. Af og til er patienterne indlagt, hvorfor vi har samarbejde med sengeafsnit og FAM i Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Herunder har vi fokus på sammenhængende patientforløb og nedbringelse af tvang.

Lokalpsykiatri Haderslev er en del af Psykiatrien i Aabenraa, der er én af fem hovedfunktioner i psykiatrien i Region Syddanmark (se www.regionsyddanmark.dk). Lokalpsykiatri Haderslev består foruden Alment team af opsøgende psykoseteam og DAT team. Vi har en dagligdag som en samlet personalegruppe og er 30 personer foruden uddannelsessøgende. Vi arbejder aktivt med drift og udvikling af vores patientforløb til bl.a. tavlemøder og teamdage. Vi holder til i nye rammer i Haderslev Sundhedscenter, som er beliggende i Haderslev by.

Forventninger til dig

At du i dine kommende arbejdsopgaver har individuelle samtaler med støtte til at leve med en psykisk lidelse og opfølgning vedr. den medicinske behandling, psykoedukation. Desuden varetager gruppebehandling ud fra en kognitiv referenceramme sammen med en kollega. Vi har grupper for personer med angst, depression og en psykoedukativ gruppe. At du samarbejder med professionelle aktører omkring patienten, samt indgår i vejledning for sygeplejestuderende og social og sundhedsassistentelever.

Med afsæt i din baggrund som sygeplejerske, tænker vi, at du bidrager til den faglige diskussion og opfølgning på konference hos egne patienter. Sammen med dine kolleger være ansvarlig for at inddrage den psykiatrifaglige viden og italesætte faglige perspektiver i dialoger på konferencer, supervision og i andre relevante mødesammenhænge

Vi kan tilbyde,

  • Et struktureret introduktionsprogram, hvor oplæring i vores arbejdsopgaver indgår,

herunder at du kan følge teamkolleger i deres patientforløb

  • Mentorordning og skytsengel
  • Et tæt teamsamarbejde, hvor vi hjælper hinanden
  • En nærværende kollegagruppe i hele Lokalpsykiatrien, hvor vi har et fællesskab med hinanden; personligt og fagligt
  • Et arbejdsmiljø i dagligdagen med høj faglighed og fokus på sikkerhed
  • Faste fora : supervision, relationskonference og undervisning foruden behandlingskonference og teammøder


Dette er en fast stilling pr. 1. januar 2023 på 37 timer ugentligt med arbejdstid i dagtimerne.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd. Der ydes tillæg for ambulant funktion.

Ansøgningsfrist er søndag den 13. november. Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 16. januar og/eller den 18. januar

Vi glæder os til at høre fra dig !

Hvis dette stillingsopslag har vakt din interesse, og ønsker du at vide mere om stillingen og vores team, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Birgitte Markussen på tlf. 28994733/[email protected] eller ambulantsygeplejerske Pia Ransby på Tlf. 21573014.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Augustenborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Augustenborg
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske (vikar) i Sydjylland

    Leder du efter et job hen over sommeren/sensommeren, hvor du medvirker til at skabe en værdifuld hverdag for borgere i eget hjem? Så har du chancen nu. Går du med drømmene om en karriere inden .
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Da vi udvider vores operationskapacitet har vi nu brug for 2 nye på vores hold. Du har derfor nu muligheden for at komme på et stærkt fagligt operationshold med gode arbejdstider.Vi søger en syge..
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vejle

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Sygeplejerske
    • Vejle
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Sydjylland

    Handicap og Socialpsykiatri i [xxxxx], søger sygeplejersker til det specialiserede socialområde med myndigheds-, udførende og kvalitetsudviklende funktion. Det er to spændende nyoprette..
    • Sygeplejerske
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Augustenborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Augustenborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Augustenborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1