Konsultationssygeplejerske til almen praksis søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Deltids konsultationssygeplejerske søges 20-32 timer om ugen

Vi er en kompagniskabspraksis beliggende i lækre, ny-istandsatte lokaler centralt i Bagsværd. Vi er 2 kvindelige læger, 1 sekretær og en deltidssygeplejerske.

Vi søger en dygtig konsultationssygeplejerske - gerne med erfaring fra praksis, men det er ikke et krav. Arbejdet består primært i egne konsultationer og ca. en dag om ugen skal du sidde i sekretariatet ved telefonen og visitere samt varetage de forefaldne opgaver. Vores telefontider er dagligt fra kl.8-12.
I forhold til de selvstændige konsultationer forventer vi, at du kan basis sygeplejeopgaver som blodprøvetagning, vaccination, sårbehandling, podning mm. Du vil desuden blive oplært til at kunne varetage kontroller som bl.a. hypertension-, KOL-, DM2-, graviditet-, stofskifte-og vægtkontroller.

Vi søger en person som er glad og smilende og som kan yde god omsorg for vores patienter samt have overblik over en til tider travl hverdag. Du skal kunne tage initiativ og være opsøgende ifht arbejdsopgaver. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og ønsker at lære af hinanden samt at alle bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Løn i henhold til overenskomst

Ansøgning sendes til [email protected] senest d.23/4. Skriv hvor mange timer du er interesseret i og hvornår du vil kunne starte.
Spørgsmål kan rettes til Rie Sprange tlf 29800800 eller Stine Falch tlf 29906564

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Bagsværd
  • Lørdag den 23. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Bagsværd over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1