Sjælden mulighed – sygeplejerske til helt speciel psykiatrisk afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Drømmer du om at blive en dygtig psykiatrisk sygeplejerske, måske er du det allerede? Hos os har du tid til patienten og mulighed for at gøre en forskel, samtidig med at du udvikler dine personlige og faglige kompetencer. Kan du huske første gang du skulle prøve noget nyt? En jobsamtale, eksamen, møde dine nye kollegaer? Hvad tænkte/følte/gjorde du?

Mange af vores psykiatriske patienter har, trods deres unge alder (gennemsnitligt 20-30 års alderen), igennem flere år undgået situationer, som skaber ubehag. Det kan være alt fra praktiske dagligdagsopgaver, meningsfulde hverdagsaktiviteter, at tage offentlig transport, gå på restaurant eller i det hele taget møde nye mennesker.

Når patienterne bliver indlagt på afsnit 10, har de nået det punkt i deres liv, hvor de er parate til at arbejde med deres recoveryproces og skabe nye erfaringer og forandringer .

Du kan være med til at udøve sygepleje i denne proces, hvor vores patienter kan opnå et selvstændigt og for dem meningsfuldt liv. Det er psykiatrisk rehabilitering og et af vores specialer.

…Vi håber at ovenstående gør dig nysgerrig på at høre endnu mere om os!

Lidt om vores afsnit og vores højtspecialiseret funktion Vi har plads til 12 indlagte patienter med diagnoser indenfor det skizofrene spektrum. Patienterne er indlagt i 6 måneder, hvilket giver dig tid til relationsarbejde og helhedsorienteret sygepleje i samarbejdet mellem patient, pårørende og samarbejdspartnere.

Vi har højtspecialiseret landsfunktion for døve med blandede psykiatriske lidelser, med plads til 4 indlagte patienter af varierende indlæggelsestid.

Du tænker måske; jeg kan ikke tegnsprog eller hvordan kommunikerer jeg med en døv? Kommunikationen foregår på tegnsprog, som du får mulighed for at lære hos os. Derudover bruger vi vores kropssprog, tegnsprogstolk som vi har 20 timer ugentligt – desuden kan nogle af vores døve patienter mundaflæse, og ellers skriver vi sammen.

Hvad tilbyder vi dig Vidste du, at 90% af medarbejderne hos os har været ansat i mere end 2 år? Du bliver en del af en stabil personalegruppe, som trives godt med hinanden.

Vi er en blandet medarbejdergruppe ift. alder, erfaring og uddannelse. Denne forskellighed ser vi som værdifuld i mødet med den psykiatriske patient, da vi tænker, at det styrker muligheden for at komme hele vejen rundt om patienten.

Hos os har du muligheden for at bidrage med dine personlige og faglige kompetencer i mødet med den psykiatriske patient.

Vi tilbyder et tilrettelagt introduktionsforløb, hvor du får tilknyttet en mentor, som er en mere erfaren sygeplejerske i afdelingen. Mentorforløbet har til formål at skabe et lærings- og refleksionsrum, som kan bidrage til din personlige og faglige udvikling i afsnittet.

Hvem er du? Du er sygeplejerske og har måske psykiatrisk erfaring. Det kan også være du er nyuddannet eller kommer fra somatikken. Vigtigst er, at du brænder for at gøre en forskel for den psykiatriske patient.

Du har lyst til at udvikle dig fagligt og personligt og vil gerne være med til at skabe god trivsel og forbedringer i afdelingen sammen med dine kollegaer og patienterne.

Er du blevet nysgerrig? Ring til 38645012 for at høre mere om stillingen. Du kan spørge efter afdelingssygeplejerske Jeannette From-Røgilds ([email protected]); souschef Britt Elkjær Rasmussen ([email protected]) eller afsnitsledende psykolog Jens Erland Jensen ([email protected])

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansættelsesvilkår Stillingen er i blandede vagter med arbejde hver 2. eller 3. weekend.

Tiltrædelse 1. december 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket her på siden senest den 13. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.

Om Psykiatrisk Center Ballerup Vi har en fantastisk kantine, spørger du os.

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktion for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på ”Job i Psykiatrien”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Onsdag den 13. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 9
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 8
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7