Vi ønsker en dedikeret souschef og kvitterer med god oplæring, løbende sparring og vejledning, uddannelse og i særdel...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Denne stilling er til dig, som ønsker at opøve og udøve kompetencer inden for ledelse og måske overvejer at blive leder på et senere tidspunkt.

På åbent psykiatrisk afsnit 11 har jeg valgt en klar opdeling mellem souschef-funktionen med ledelsesfokus og den specialuddannede sygeplejerske med særligt fokus på kvalitetsområdet.

I en souschef stilling vil du have et tæt samarbejde med både afdelingssygeplejersken, den specialuddannede sygeplejerske, AMR samt vores overlæge og specialpsykolog.

Kompetenceudvikling via uddannelse og praksis er af stor vigtighed og dine arbejdsopgaver vil derfor være tydeligt afgrænsede.

Udvalgte områder fra funktionsbeskrivelsen:

  • I samarbejde med vagtplanlægger stå for fremmødesikring på kort og langt plan og modtager syge- og raskmeldinger.
  • Kan afholde tavlemøder og indgå i forbedringsarbejde som tillæg til afdelingssygeplejersken. Dette i samarbejde med øvrige behandlere og afsnitsledelse.
  • Sikre god introduktion af nye medarbejdere ved brug af kompetenceskema og mentorsamtaler.
  • Understøtte og varetage konkrete ledelsesmæssige tiltag på afsnittet og varetage ledelse i afdelingssygeplejerskens fravær.
  • Tilbyder undervisning, støtte og vejledning til personalet og skaber et overblik over afsnittets patientforløb sammen med den specialuddannede sygeplejerske.
  • Får administrative dage i forhold til ovenstående opgaver.

Afsnit 11 består personalemæssigt af en blandet forsamling af sygeplejersker, Social- og sundhedsassistenter og en enkelt plejer.

Tværfagligt har vi en fysioterapeut, en socialrådgiver, overlæge og en specialpsykolog. Vi får alle stor hjælp fra vores lægesekretær Lene og vores recovery-mentor Christel.

Det vi på tværs af faggrupper har til fælles, er vores ønske om at skabe forløb af høj kvalitet for de indlagte.

Idet vi er team-orienterede og bruger hinandens fagkompetencer aktivt, skaber vi både gode patientforløb samt et fagligt inspirerende- og udviklende miljø i afsnittet.

Personalegruppen er kendt for at være yderst åbne for tiltag, der kan udvikle og sikre sygeplejen, og de har selv mange ideer, som prioriteres gennem forbedringstavlen

De indlagte patienter er typisk fra 18 år og opefter med behandlingskrævende tilstande inden for depression, bipolar lidelse, skizofreni og angst. En del har også dobbeltdiagnoser.

Vi arbejder aktivt med recovery og rehabilitering og inddrager patienterne i udarbejdelsen af patientplaner og behandlingsplaner.

Inddragelse og feed-back fra såvel patienter som pårørende er en vigtig del af vores kontinuerlige forbedringsarbejde for at sikre høj tilfredshed med den ydelse, vi leverer på tværs af faggrupperne.

Vi har fokus på at reducere genindlæggelser ved at sikre god koordinering af netværksmøder og samarbejde med ambulante enheder. Vi er ligeledes afsnit for to Patientstyrede senge, hvor ambulant tilknyttede patienter kan få en kontrakt og indlægge sig selv i afsnittet uden om akutmodtagelsen.

Arbejdsmiljø

Diversitet vægter jeg meget højt i forbindelse med rekruttering – både i forhold til samarbejdet samt kvaliteten af den behandling vi tilbyder.

Det kommer bl.a. til udtryk i forhold til køn, alder, uddannelse og specialeerfaring lige så vel som der er ekstroverte, introverte og dem lige midt i mellem; Nogen snakker meget, andre griner ulideligt højt, én er den der tysser på de andre og en helt anden er dén, som taler før der tænkes og til tider kommer med upassende kommentarer.

Alt i alt; Vi er rummelige og har plads til stort set alle, og det betyder også, at vi møder patienterne som (og hvor) de er.

Vi vægter at lære af hinanden og have fokus på den enkeltes ressourcer og kompetencer, personlige som faglige, og derfor ønsker vi os en kollega, der kan støtte op om dette.

Det er vigtigt, at du ønsker at bidrage til- og støtte op om vores gode arbejdsmiljø og dermed medvirke til, at alle møder glade og trygge op på arbejdet.

Der er en varme og en omsorg i afsnittet, som er helt uvurderlig, og det skinner af på både sammenholdet og patientplejen. Vi taler med hinanden, og tager hensyn til forskelligheden i, hvordan anerkendelse, feed-back og konstruktiv kritik formidles til den enkelte.

Hvis du kan se dig selv i dette jobopslag så send gerne en ansøgning.

Mine ønsker til indholdet er bl.a. en konkret begrundelse for ønsket om at arbejde med ledelse, og hvilke kvaliteter du som person kan byde ind med i et ledelsesperspektiv.

Ønsker du at høre nærmere om stillingen og funktionsbeskrivelsen, eller har du spørgsmål til vagter/timeantal, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mette Hansen på 2617 4593 eller [email protected]

Det praktiske

Stillingen er i dagvagter og der er weekendfri.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er d. 4. november 2021. Der er samtaler i uge 45 og 46.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Torsdag den 04. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
3. juli 2024 7
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 9
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 8
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7