Overblik, indflydelse og faglig ledelse – Er det noget for dig? Så bliv souschef på Psykiatrisk Center Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du tryllekunstner, når det gælder om at få driften til at køre, og ønsker du at gå forrest, når det kommer til faglig sparring og implementering af udviklingstiltag, der kan gavne vores patienter? På afsnit 6 tilbyder vi en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med afsnitsledelsen, får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer og blive en del af et engageret lederteam.

Din rolle og ansvarsområder som souschef I denne stilling har du et ledelsesansvar, men du er samtidig tilknyttet miljøet i døgnafsnittet. Det vil sige, at din funktion også vil indebære generel sygepleje til vores 16 patienter.

I samarbejde med afsnitsledelsen er du ansvarlig for at koordinere det kliniske patientforløb og er en tæt sparringspartner for det tværfaglige team i komplicerede patientforløb. Du sikrer kvalitet og medvirker til at udvikle afsnittet i forhold til at skabe gode, sammenhængende patientforløb.

Du deltager i udviklingen af den kliniske praksis og er med til at højne den professionelle sygepleje gennem udvikling af sygeplejepersonalets praktiske og teoretiske kompetencer.

Mere præcist vil dine arbejdsopgaver bl.a. indebære:

  • Daglig koordinering af teamets arbejdsopgaver samt understøtte ledelsen med administrative opgaver.
  • Tage medansvar i ressourceallokering, personaledækning og fremmødeplaner i afsnittet.
  • I samarbejde med afsnitsledelsen at planlægge og varetage introduktion og oplæring af nye medarbejdere samt undervisning og kompetenceudvikling for sygeplejeplejepersonale.
  • Varetage det daglige forbedringsarbejde og driften af sygeplejen.
  • Tage initiativ til at udvikle kliniske retningslinjer.

Lidt om os og hvad vi kan tilbyde dig Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og sammen prøver at skabe de bedste rammer for patienternes recovery. Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje

Vi har supervision hver 14. dag, med vores egen specialpsykolog, som kender afsnittet, og derfor kan støtte os i de udfordringer, vi møder dagligt.

Vi er i fuld gang med at implementere Kognitiv Adfærds- og miljøterapi og afsnittet indgår i et tværfagligt kompetenceteam for spiseforstyrrelser i samarbejde med et specialiseret spiseforstyrrelsesafsnit.

I behandlingen arbejder vi recovery orienteret, inddragende og med fokus på forebyggelse af tvang.

Om dig
  • Du er autoriseret sygeplejerske, gerne med relevant ledelseserfaring eller en særlig interesse for at starte en ledelseskarriere
  • Du går altid forrest og er en dygtig formidler, der er god til at lære fra sig.
  • Du er en ørn, når det kommer til overblik og koordinering og er god til at nørde med komplekse vagtplanspuslespil.
  • Du kender til forbedringsarbejdets værktøjer og kan se dig selv facilitere afsnittets løbende forbedringer med kvalitetsarbejdet gennem prioriterede indsatser, udvalgte arbejdsgrupper og de ugentlige tavlemøder.

Vil du vide mere? Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Amir Bacic 38646162 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen, eller vil høre mere om afsnittet.

Ansættelsesvilkår Stillingen er som udgangspunkt i dagvagter med weekendvagt hver 4. uge.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket her på siden senest d. den 23. november 2021. Du bedes uploade, CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale.

Psykiatrisk Center Ballerup Vi er et stort universitetshospital i vækst. Centeret har en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og ca. 160 sengepladser. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Tirsdag den 23. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 9
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 8
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 6
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 8
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5