Dedikeret sygeplejerske søges til Udrejsecenter Ellebæk, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet, og trives du i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger dig der er en dygtig sygeplejerske med en stærk faglig profil. Du har et stort engagement for at arbejde med frihedsberøvede afviste asylansøgere, og du har lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed, fordybelse og familie.

Den ideelle kandidat har minimum et par års erfaring, er fagligt stærk og har en positiv indstilling til livet.

Om stillingen
Stillingen som sygeplejerske i Ellebæk er en spændende og anderledes stilling i en organisation i konstant udvikling. Du vil komme i kontakt med mennesker fra mange folkeslag, hvilket er med til at give en varieret og spændende hverdag. Af denne grund vil flair for sprog være en fordel, og du skal som minimum beherske dansk og engelsk.

Du vil skulle samarbejde med mange andre faggrupper, såvel eksterne som interne samarbejdspartnere, så det er vigtigt, at du har gode tværfaglige samarbejdsevner og er omstillingsparat. Rummelighed og gennemslagskraft er ligeledes kvalifikationer, der vil være en fordel i jobbet.

Hverdagen byder på en bred palet af helsemæssige udfordringer, så du vil ikke komme til at kede dig som sygeplejerske i Ellebæk.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du vil være en del af et velfungerende team bestående af tre erfarne sygeplejersker og en læge med fagligt ansvar. Teamet har en velfunderet humanitær tilgang til de mennesker, vi arbejder med, hvilket er en vigtig egenskab i opgaveløsningen. Organisatorisk er stillingen underlagt sundhedsledelsen i område Hovedstadens Sundhedsenhed.

Om Udlændingecenter Ellebæk
Udlændingecenter Ellebæk udgør sammen med Udrejsecenter Sjælsmark kriminalforsorgens Udlændingeinstitution Ellebæk og Sjælsmark. Udlændingecenter Ellebæk er en lukket institution og har aktuelt en kapacitet på 190 pladser. Vi gennemfører politiets og rettens beslutninger om frihedsberøvelse efter udlændingelovens regler og har som formål gennem et værdigt, ordentligt og humant ophold at medvirke til at begrænse de almenmenneskelige og personlige ulemper, der følger af frihedsberøvelsen.

Der er aktuelt ca. 58 ansatte i Udlændingecenter Ellebæk fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, sundhedspersonale, undervisere, administrativt personale og ledelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Sygeplejersker i staten. Aflønning sker efter principperne om Ny Løn.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Dit primære arbejdssted er Udlændingecenter Ellebæk, Ellebækvej 13A, 3460 Birkerød.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer ugentligt.

Stillingen er weekendfri og vagtfri og til besættelse snarest.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 30. november 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 49 (onsdag).

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte enhedsleder Helle Sylvest Broberg telefon 72 55 53 35 eller sygeplejerske Bettina Branth på telefon 7255 7964.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Birkerød
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1