Sygeplejerske,veterinærsygeplejerske eller person med anden dyre- og eller menneskefaglige kundskab søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

Vi søger veterinærsygeplejerske, sygeplejerske med mod på at bruge sit fag på en anden måde,- eller evt. en person med anden dyrefaglig uddannelse og / eller med en bred menneske/ kundeerfaring som vores nye medhjælper. Vi har nemlig rigtig mange opgaver og meget at se til her på Brande Internat. Derfor har vi behov for nye gode kollegaer til at hjælpe os hurtigst muligt.

ANNONCE:

BRANDE INTERNAT for Dyrenes Beskyttelse/ Mosegaardens Hunde- og Kattepension

v/ Birgit og Kent Karlsen

Sønderkærvej 11, Uhre

7330 Brande

Tlf. 97 18 71 23

www.hundeogkattepension.dk

[email protected]

Er du ygeplejerske med mod på at bruge dine kvalifikationer på en anden måde. Veterinærsygeplejerske - eller evt. en person med anden dyrefaglig uddannelse og / eller med en bred menneske/ kundeerfaring som vores nye medhjælper. Stillingen er på mellem 5 timer/ måned og 48 timer/uge i gennemsnit afhængig af sæson og med start efter aftale. .. ( Hvis man vil og kan, kan man godt have have et gennemsnit på tæt på 37 timer/ uge på årsbasis)

Opgaverne er i samarbejde med det øvrige team at varetage stedets drift og opgaver omkring dyrene, primært hunde og katte samt andre familiedyr, hvoraf en del er dyreværn,- rengøring, oprydning og vedligehold af stedets faciliteter, assistance på dyrlægeklinikken samt kundebetjening.

Stedet er bemandet alle dage, og du skal forvente at have dag-, eftermiddag- og aftenvagter samt enkelte sovevagter, på lige fod med dine kollegaer. Ligeledes dækker man hinanden ved kurser, ferie og sygdom.

Har du et stabilt, god fysik, til et fysisk aktiv og ganske krævende job og et positivt og robust sindelag og kan håndtere mentale og nogle gange uforudsette udfordringer?

Er du og er dit bagland indstillet på, at du også arbejder, når næsten alle andre holder fri?

Har du erfaring med, og er du god til at omgås mennesker på en hjælpsom og venlig måde – også når det bliver travlt og udfordrende ? (kunder og kollegaer).

Bor du højst 30 kilometer væk, har du kørekort og egen befordring?

Har du praktisk håndelag og ordenssans, er indstillet på at lave lidt af hvert, at blive snavset og træt samt at færdes ude på alle årstider?

Har du erfaring med og er du god til at iagttage og beskrive såvel mundtligt som skriftligt, at rådgive og vejlede samt at løse problemer og se muligheder?

Er dansk dit hverdagssprog, taler og forstår du dagligdags engelsk gerne på gymnasiel niveau...og måske tysk; og anvender du computer på brugernivea ?..måske har du også erfaring med at redigere hjemmesider, billeder og videos?

Selvom dagligdagens faste opgaver er planlagt, er hverdagen oftest fyldt med overraskelser og i perioder travl. Derfor er det væsentligt, at du trives med at arbejde ansvarsfuldt, selvstændigt, er initiativrig og flexibel og har gode evner for overblik, prioritering, samarbejde og dialog.

Der vil naturligvis være en gensidig prøveperiode, samt en længerevarende oplæringsproces.

Hvis vi har vagt din interesse og du mener størstedelen af beskrivelsen passer på dig, så er det ikke bedst at ringe, eller kommer herud, men blot at sende din ansøgning og CV i en mail til os inden d 20. August 2021 mærket " ansøgning"...Hvis du kender et menneske, som du mener, de kvaliteter vi søger, passer på og som kunne være interesseret, så er du også velkommen til at dele ...Nogle bliver inviteret til samtale og en rundvisning kort efter ansøgningsfristen, men alle får besked hurtigst muligt:

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brande
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Brande over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1