Sygeplejerske med særlig klinisk funktion søges til N5, Klinik Psykiatri Nord, Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Er du interesseret i og har flair for at arbejde systematisk med udvikling, uddannelse og undervisning i sygeplejen på et intensivt psykiatrisk sengeafsnit i Psykiatrien i Region Nordjylland? Har du lyst til at gøre en forskel i de mest komplekse patientforløb, så har vi stillingen til dig.

Sygeplejen i Psykiatrien er i konstant udvikling, og der arbejdes løbende med at vurdere og revurdere det faglige grundlag for den sygepleje, patienterne skal tilbydes. Sygeplejen defineres ved hjælp af begrebsrammen Fundamentals of Care (FoC). En ny teoretisk og internationalt udviklet forståelsesramme, hvor planlægning og udøvelse af situationsorienteret og individualiseret sygepleje er i fokus. Din opgave bliver at omsætte den teoretiske forståelsesramme til praksis sammen med leder og kollegaer.

Faglighed og plads til nærvær
Faglig kvalitet og kompetence prioriteres højt i klinikken. Vi arbejder miljøterapeutisk og anvender kognitive metoder, mentaliseringbaseret tilgang og Guidet Egen Beslutning med fokus på fremadrettet pleje-, aktivitets-, og behandlingsplaner, udarbejdet i tæt samarbejde med den enkelte patient og dennes pårørende. Vi arbejder målrettet med forebyggelse af tvang blandt andet med udgangspunkt i Safewards modellen.

Som sygeplejerske hos os bliver du del af en personalegruppe, hvor sammenhold, kollegial sparring, og udvikling betragtes som en naturlig del af hverdagen. Vi brænder for vores speciale, og vi har et godt arbejdsmiljø, hvor alle kommer til orde. Vi har højt til loftet, når det kommer til ideer til problemløsninger, og vi er ikke bundet af ’sådan plejer vi at gøre…’. Plejegruppen består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter med stor faglig kompetence inden for det psykiatriske speciale, og plejen er organiseret i teams. Når du starter, får du et grundigt introduktionsforløb med udgangspunkt i dine forudsætninger. Vi prioriterer læring og uddannelse højt, og du får mulighed for at præge både læringsmiljøet og sygeplejen i afsnittet. Sidst men ikke mindst, så er vi heller ikke mere faglige, end at der også er plads til både grin, hygge og masser af nærvær.

Mere om os
Patienter, der indlægges på Sengeafsnit N5 har forskellige psykiske sygdomme, ofte skizofreni eller andre sygdomme med psykose. Nogle af patienterne har desuden en behandlingsdom og/eller et misbrug, der medfører komplikationer. Patienterne er voksne over 18 år. Sengeafsnit N5 modtager patienter, der har brug for et indlæggelsesforløb med intensiv støtte, pleje og behandling. Målsætningen for N5 er blandt andet at arbejde målrettet på at stabilisere og bedre patientens psykiske lidelse, forebygge tilbagefald til misbrug og kriminalitet efter udskrivelse og forebygge udadreagerende adfærd.
.

Om stillingen
Som sygeplejerske med særlig klinisk funktion har du fokus på tre områder:
Uddannelse: hvor fokus er på at koordinere, tilrettelægge og varetage den kliniske undervisning af studerende og elever på både basis- og efteruddannelsesniveau. Samarbejde med uddannelsesinstitutioner, i forhold til gældende bekendtgørelser og studieordninger for respektive uddannelser
Undervisning: hvor fokus er på kompetenceudvikling af det sundhedsfaglige personale i afsnittets sygeplejefaglige speciale
Udvikling: hvor fokus er på forsknings-, evidens- og erfaringsbaseret viden, som skal udføres og implementeres
Du får et tæt samarbejde med øvrige sygeplejersker med samme funktion i organisationen samt et tæt samarbejde med de kliniske sygeplejespecialister.

Om dig
Vi ønsker os en kollega, der er dygtig til at samarbejde på kryds og tværs, og som samtidigt arbejder selvstændigt. Du er kreativ, dynamisk og er god til at skabe struktur for dig selv og andre. Du motiverer og skaber engagement og kan slet ikke lade være med at igangsætte udviklingsprocesser. For at komme i betragtning til stillingen skal du desuden have tilegnet dig kompetencer, der svarer til master- eller kandidatniveau. Opsummeret har vi følgende krav til din baggrund:
  • Uddannelse og autorisation som sygeplejerske.
  • Relevant videreuddannelse med fokus på klinisk sygepleje og/eller pædagogik.
  • Kendskab til eller erfaring med psykiatri er ønskeligt.
  • Kompetencer til at arbejde med komplekse sygeplejeproblemstillinger.
  • Viden, erfaring samt evne til at gennemføre uddannelses-/undervisnings- og udviklingsarbejde i klinisk praksis.
  • Gode formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt.


Praktisk
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte afsnitsledende sygeplejerske Maiken Q Slott: 97643898 eller viceklinikchef Helle Jakobsen: 25579053.
Ansøgningsfrist fredag 14.8.20. Der forventes afholdt samtaler i uge 35. Opstart i jobbet pr 1.9.2020 eller efter aftale.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem DSR og Region Nordjylland. Stillingen er en fuldtidsstilling
I forbindelse med ansættelse, vil der blive indhentet straffeattest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Fredag den 14. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1