Ambulatoriesygeplejersker søges til psykoseområdet i Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel i Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Da to af vore ambulatoriesygeplejersker har valgt at gå på efterløn, søger vi to nye kolleger, som brænder for og har lyst til at gøre en forskel for de mest sårbare ambulante psykiatriske patienter.

I vores ambulatorium arbejder vi på psykoseområdet efter F-ACT modellen i to tværfaglige teams, med sygeplejersker, speciallæger, social- og sundhedsassistenter, psykologer, peers (medarbejdere med patientbaggrund), lægesekretærer, socialrådgivere og leder. Vores mål er at tilbyde individuelle, fleksibelt tilrettelagt behandlingsforløb på højt fagligt niveau, med samtidig fokus på patientinddragelse og regionens værdier.

Om jobbet
Som ambulatoriesygeplejerske får du en meningsfuld og travl hverdag, hvor du i samarbejde med dit team bidrager og tager ansvar for at tilrettelægge behandlingsforløb for de patienter, teamet/du er sundhedsfaglig kontaktperson for. Dit arbejde består bl.a. i at planlægge, formidle, koordinere, afvikle individuelle samtaler, tage på hjemmebesøg, screene for KRAM faktorer og anvende andre sygeplejefaglige assessments. Du vil sammen med øvrige medarbejdere i teamet på skift varetage akutvagter mhp. at håndtere akutte behov hos patienter, som f.eks. er nylig udskrevne efter indlæggelse eller i symptomforværring. Akutvagten besøger også sengeafsnit og kan hilse på kommende pt. mhp. sikre god overgang mellem indlæggelse og ambulant behandling.
F-ACT teamet har også gruppetilbud i psykoedukation og snart også om stemmehøring.

Om dig
Du har solid erfaring fra det psykiatriske område. Du er god til at samarbejde, prioritere og træffe beslutninger på et fagligt grundlag, at dokumentere i patientjournalen og formår at arbejde inddragende og skabe bæredygtig udvikling i samarbejdet med dine patienter. Empowerment og recovery er begreber, du har stiftet bekendtskab med i praksis. Du trives også med at arbejde selvstændigt med afvekslende opgaver dagen igennem. Du har en imødekommende væremåde, og bidrager gerne til et udviklende, fagligt og kollegialt fællesskab og et godt arbejdsmiljø.
Du har ønske om fortsat at udvikle dine kompetencer – måske er du allerede specialuddannet, - eller har ønske om at blive det indenfor de nærmeste år. Lille kørekort er ”et must”.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven. For at understøtte dette, er der regelmæssig intern undervisning og supervision i teamet og her er en stor grad af medindflydelse. Vi vægter, at der er plads til humor, til forskelligheder både personligt og fagligt og at der er en åben og god tone i samarbejdet. Din introduktionsperiode vil tage udgangspunkt i de kompetencer og den erfaring du allerede har, og du vil få tilknyttet en mentor fra egen faggruppe at sparre med og spørge til råds i den første tid.

Om os
Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel modtager patienter fra Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt kommuner og der er aktuelt ca. 775 patienter i behandling. Ambulatoriet er specialiseret i to spor inden for henholdsvis det psykotiske - og det affektive område.
Ambulatoriet er beliggende på Brønderslev Psykiatriske sygehus og har træffesteder i Hjørring og i Brovst. Team 1 bemander træffestedet i Hjørring (2dage/uge) og Team 2 træffestedet i Brovst (1 dag/ca. hver 2. uge) Vi søger en kollega til hvert team.
Ambulatoriet har funktion som klinisk uddannelsessted for sygeplejestuderende, redderelever, psykologer samt specialpsykologkandidater.
Ambulatoriet holder åbent i dagtimerne på hverdage.
Vil du vide mere
Du velkommen til at kontakte enten ambulatorieleder Karin Bergh-Hanssen, på mail eller telefon 97644351.

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
Arbejdstid: Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30 og fredag kl. 8.00-15.00
Tiltrædelse: D. 1/3 2022 eller snarest derefter
Ansøgningsfrist: D. 23/1 2022
Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 4

Psykiatrien har vedtaget, at man før ansættelse i Psykiatrien skal give tilladelse til
indhentning af straffeattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Søndag den 23. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1