Børneområdet – [xxxxx], søger ansvarshavende Sygeplejerske til nattevagt fra 1. oktober 2022 eller snarest deref...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Vi tilbyder ansættelse i 5-døgnsafsnit

  • Fri på alle helligdage
  • Ferie de tre hverdage op til påskedagene, efter Kr. Himmelfart, mellem jul og nytår og sommerferie uge 28-31 inkl.
  • 32/36 timer/uge i fast rul mandag-torsdag
  • 10-13 fastlagte weekendvagter fredag-søndag/år i fast rul til 2 børn
  • Mulighed for power-napping 29 min/vagt
  • Overlap i vagtskifte – 5 minutter til anfalds rapportering mm.

Vi søger omgængelig, engageret og fagligt dygtig sygeplejerske med erfaring fra pædiatri og neurologi. Vi håber du brænder for:

  • tværfagligt samarbejde
  • team-work
  • at gøre en stor forskel for børn og deres pårørende
  • at udvikle sygeplejen til børn med epilepsi

Vi arbejder familiefokuseret og har fokus på medarbejdernes kompetenceudvikling. Afdelingen har plads til 16 børn og arbejder tæt sammen med Filadelfias øvrige afdelinger. Patienterne er indlagt i en bred variation af indlæggelser fra 2-14 dage gennemsnitligt.

Børneafdelingen har p.t. ikke fast weekend åbent. I udvalgte weekends må der påregnes arbejde i forbindelse med to børnepladser i voksenafdelingen. Der udarbejdes en årlig plan for weekend åbent omkring årsskiftet.

Vi søger en sygeplejerske, der har lyst til og mod på at arbejde med tværfaglig neuropædiatrisk udredning, observation og behandling af børn med epilepsi og senfølger heraf. Vi arbejder i et udfordrende miljø og du vil være en del af et dynamisk tværfagligt team. Afdelingen er tilknyttet Region Sjællands specialskole og kan i særlige forløb tilbyde både børnehave- og skole observation.

Under indlæggelses forløbene er der stort fokus på familiernes behov og mestring af epilepsi samt på at observere børnenes udvikling med henblik på at guide og vejlede forældrene i at støtte op om børnenes udviklingsniveauer.

Vi har gode faciliteter til vores indlagte børn og deres familier. Udendørs har vi etableret et for alle aldre udfordrende udeareal og vi har desuden fri adgang til Filadelfias store grønne områder.

Som nattevagt i børneafdelingen får du en central rolle i at binde afdelingens vagtlag sammen på tværs. Du vil i nattevagten få en fast og erfaren sparringspartner i vores social- og sundhedsassistent som har været mange år på afdelingen. Du bliver desuden et vigtigt led i det enkelte barns anfalds registrering og forberedelse til div. undersøgelser.

Vi søger en kollega som:

  • har ambitioner om til stadighed at udvikle sig fagligt og personligt
  • har forståelse for at skabe stabilitet i det sårbare natarbejde
  • er idérige og handlekraftige i forhold til de ofte meget komplekse problemstillinger som nogle familier er udfordret af og generelt ser muligheder fremfor begrænsninger
  • er åben, fleksible og engageret, kan prioritere egne opgaver og samtidigt have et godt overblik
  • har forståelse for at der i nattevagten kan være forefaldende opgaver med stor betydning for afdelingens generelle drift
  • kan løfte ansvaret for at det akutte område (akut-vogn, procedure-bakker, ilt og lignende) så afdelingen opfylder konkret standard på området

Læs mere om Neuropædiatrisk afdeling på www.Filadelfia.dk

Filadelfia, er en selvejende non-profit institution. Filadelfia driver såvel en forskningsafdeling som en udviklings- og uddannelsesafdeling, hvor kurser med undervisere fra ind- og udland løbende tilbydes.

Yderligere oplysninger om stillingen eller et evt. besøg i afdelingen ved henvendelse til ledende sygeplejerske Tina Munk/telefon 2074 5758 eller udviklingssygeplejerske Klaus Ehrenreich/telefon 2238 6764

Løn- og ansættelsesvilkår iht. gældende overenskomst og forhåndsaftaler med DSR.

Vi ser gerne, at du søger online via www.Filadelfia.dk. Se stillings- og funktionsbeskrivelse for sygeplejerske og ansvarshavende i opslaget på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist er senest den 21. september 2022 kl. 10.00. Ansættelsessamtaler holdes torsdag d. 29. september, eftermiddag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Dianalund
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Dianalund over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2