Funktionsleder til retspsykiatrisk afsnit C Psykiatrisk afdeling Esbjerg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Er du god til at lede dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du stå i forandringsprocesser med fokus på at sikre god patientpleje og behandling, samtidig med at der skal videreudvikles et godt arbejdsmiljø?

Vi søger en ny funktionsleder til retspsykiatrisk afsnit C, med ledererfaring fra sundhedssektoren, der formår at:

  • skabe sammenhængskraft og sætte en tydelig ramme for det daglige arbejde
  • understøtte, fastholde og videreudvikle og sætte retning for den faglige indsats i et flerfagligt samarbejde internt i Psykiatrisk afdeling Esbjerg, Psykiatrisygehset og tværsektorielt.
  • arbejde med sammenhæng mellem forskellige faglige kompetencer, opgaver og ressourcer
  • skabe struktur og overblik, bedrive sikker drift, herunder sikre god vagtplanlægning
  • samarbejde med den behandlingsansvarlige overlæge og specialpsykolog, samt at koordinere og tilrettelægge en optimal indsats med ”patienten først”
  • støtte, styrke og fastholde medarbejderne i arbejdet med at motivere patienterne og fremme frivillighed.
  • holde fokus på inddragelse af patienter og pårørende
  • medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge den sociale kapital

Vi forventer at du:

  • er sygeplejerske eller har en sundhedsfaglig uddannelse, og ledererfaringer
  • har viden, og gerne erfaringer, med den psykiatriske kerneopgave.
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan sikre en god kommunikation i afdelingen imellem de enkelte medarbejdere, på tværs af afsnit og med samarbejdspartnere
  • møder dine medarbejdere på en anerkendende måde, og fungerer som sparringspartner og vejleder
  • har fokus på medarbejderudvikling og motivation
  • er resultatorienteret, kan opstille klare og tydelige mål for funktionen, og erfaringer med driftsplanlægning og økonomistyring
  • har mod på udfordringen med en hverdag i konstant forandring
  • har eller er indstillet på at tage lederuddannelse, herunder er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks Lean for Leaders-uddannelse

Vi tilbyder gode muligheder for at præge og videreudvikle et afsnit relativt nyt retspsykiatrisk afsnit med engagerede og kompetente flerfaglige medarbejdere, der vægter flerfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. I tæt samarbejde med en engageret stab, vil du opleve en spændende hverdag med fokus på at sikre patienter med retspsykiatriske foranstaltninger den bedst mulige behandling.

Der tilbydes ledersupervision i gruppe med andre lederkollegaer.

Funktionslederens ansvarsområde:

Som funktionsleder indgår du i funktionsledelsen med den behandlingsansvarlige overlæge. Du refererer til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. Du vil få personaleansvar for ca. 36 medarbejdere, herunder medarbejderudvikling som fx at afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler. Du skal sikre fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel, og i den forbindelse at et godt samarbejde med TRIO-gruppen.

Funktionslederen har fokus på den daglige drift og kvalitet, og skal indgå i et tæt dagligt samarbejde med behandlingsansvarlig overlæge, stedfortræder og øvrige funktionsledere. Afsnittet har egen specialpsykolog som medvirker til bla rsikovurderinger så der med alle patienter kan lægges tvangsforebyggende og voldsforebyggende helhedsplaner i et flerfagligt miljø med Front Office og holistisk miljøterapeutisk helhedsbehandling.

Om afsnittet:

Målgruppen for retspsykiatrisk afsnit C er patienter med en retpsykiatrisk foranstaltning med store sociale udfordringer, svære psykiske lidelser evt. misbrug . Der er 15 sengepladser og afsnittet har patienter med retspsykiatrisk anbringelsesdom, behandlingsdom eller surrugat fængsling. samarbejdet med patientbehandlingen foregår i et tæt samarbejde med Psykiatrisk afdeling Middelfart, hvor der er 6 andre retspsykiatriske afsnits.

Patienter indlagt på afsnit F har længerevarende forløb med henblik på stabilisere at deres helbred og socialekompetencer.

Vi samarbejder tæt med patientens hjemkommune og retspsykiatriske distriktspsykiatri udgående fra Psykiatrisk afdeling Esbjerg.

Den flerfaglige indsats er i højsædet. Personalegruppen er sammensat af læger, specialpsykolog, sygeplejersker, social-og sundhedsassistenter, socialrådgiver, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter samt medarbejdere med kompetence inden for misbrugsbehandling.

Om Psykiatrisk Afdeling Esbjerg:

Afdelingen består af en psykiatrisk akut modtagelse (PAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 6 senge afsnit, hvoraf det ene afsnit er De særlige pladser og retspsykiatisk afsnit C. Øvrige sengeafsnits er integrerede sengeafsnits med åbne og lukkede pladser og intensiv pladser.Retspsykiatrisk afsnit C er også tildelt normering til at en af de 15 senge bliver til en intensiv seng. I Esbjerg, Varde og Brørup ligger afdelingens ambulante enheder.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår.

Relationsarbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på.

Ønsker du yderligere information om stillingen kan du kontakte ledende overlæge Agnete Larsen på tlf. 99446621 eller på mail [email protected]

Ansættelsessamtalerne gennemføres den 22. februar 2022 i tidsrummet kl 15-19.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Esbjerg N
  • Søndag den 20. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1