Nytænkende sygeplejersker til nyt afsnit på De Særlige Pladser i Frederikssund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Vær med til at opbygge det 3. og sidste afsnit i nye lækre faciliteter på De Særlige Pladser.

På De Særlige Pladser mener vi det, når vi siger, at vi arbejder patientorienteret. Det betyder, at vores patienter er med til at planlægge deres behandling i samråd med os og den kommune, der har henvist dem.

Behandlingen er ikke noget der doseres, men noget vi skaber sammen så den bliver ressourceorienteret og passer ind i patientens levede liv.

Hvis du også tror på denne måde at gøre tingene på og samtidig mener, at patientens forløb skal hænge sammen på tværs af psykiatri og kommune, så vil du passe godt ind hos os.

Hvad kommer du til at lave?

Din vigtigste opgave er at tilrettelægge og styre intensive patientforløb for patienter, der primært har diagnoser inden for skizofrenispektret og eventuelt med et samtidigt misbrug. Vi arbejder både med somatiske og psykiatriske problemstillinger og patienterne er som regel indlagt i 6-12 måneder hos os.

Du vil være med til at udvikle en ny behandlingstilgang til patienter med komplekse forløb, som bl.a. handler om at støtte patienterne i at komme sig og håndtere deres psykiske sygdom. Dette foregår i tæt samarbejde med mange andre dygtige faggrupper.

Du får et tæt samarbejde med kommunen og vil være i løbende dialog med sagsbehandlere og andre relevante parter for på den måde at hjælpe patienterne bedst muligt i deres rehabilitering.

Hvorfor skal du søge job hos os?

Du er med i opstartsfasen. Her får du en unik mulighed for at være med til at præge, hvordan vi kommer til at arbejde i et helt nyt afsnit. Vi starter dog ikke helt fra bunden, da vi får kyndig vejledning og hjælp fra kolleger, der til dagligt arbejder på de to andre afsnit på De Særlige Pladser.

Klik her for at høre kommende kolleger på de særlige pladser fortælle, om hvordan det er at arbejde her.

Udvikling til den enkelte. Du bliver klædt godt på med en grundig introduktion, bl.a. Godt på Vej i Psykiatrien, kurser i konflikthåndtering og vedligeholdelsestræning 4 gange om året. Derudover får du løbende supervision på din terapeutiske behandling af patienterne.

Karrieremuligheder. I samarbejde med den enkelte medarbejder tilrettelægger vi en individuel karrierevej med fx særlige kurser, efteruddannelse mv. Se vores mange karrieremuligheder her. https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/sygeplejerske-i-psykiatrien-bliv-1

Da vi arbejder tæt sammen og prioriterer tværfaglighed, vil du deltage i vores årlige udviklingsdage. Disse byder på faglige oplæg og erfaringsudveksling. Det er også en mulighed for at knytte endnu tættere bånd mellem dig og dine kolleger.

Vores forventninger til dig

For at lykkes i stillingen er det en forudsætning, at du har et solidt fagligt fundament og interesse i psykiatrien.

Du er empatisk. Du har lyst til at arbejde relationelt med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund.Du kan sætte dig ind i patientens livssituation, og du ser det hele menneske.

Du er god til at kommunikere. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov.

Du kan tænke nyt. Da vi skal udvikle en ny behandlingstilgang, skal du skal have lyst til at tænke nyt inden for rammen af recovery-forståelsen, recovery-forståelsen, kognitiv adfærdsterapi og Safewards.

Om De Særlige Pladser

Vi arbejder i åbne rammer med mulighed for skærmede senge, da det giver sikkerhed og tryghed.

Den 1. marts 2020 åbnede vores tredje og sidste afsnit med plads til 15 patienter. På hvert afsnit er der ca. 30-35 medarbejdere. Afsnittene er organiseret med en tværgående ledelse bestående af en afsnitsledende psykolog og en overlæge. De enkelte afsnit ledes af en afdelingssygeplejerske.

Region Hovedstadens Psykiatri er en røgfri arbejdsplads, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer med blandede vagter. Der vil være weekendvagt hver anden weekend, eventuelt på sigt mulighed for hver tredje weekend. Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings-og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure
Har du lyst til at besøge os eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tom Foged, telefon 40 38 64 73. Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du bl.a. kan se film om De Særlige Pladser.

Ansøgningsfristen udløber, når stillingerne er besat. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til en evt. samtale medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket andet sted på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederikssund
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 5
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1