Nyuddannede sygeplejersker til sengeafsnit B7/B8, Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling, Nordsjællands Hospital Fred...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikssund

Er du snart uddannet sygeplejerske? Så kom og bliv kanon dygtig hos os!

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder dig en spændende start på din sygeplejerskekarriere med et veltilrettelagt 4-ugers oplæringsprogram udenfor normeringen i vores studieunit. Her vil vores introduktionssygeplejerske være din faste mentor igennem hele dit oplæringsforløb. I vores studieunit har vi fokus på at det skal være et trygt og fagligt læringsmiljø og hvor der er tid til at gennemgå patienternes sygdomme, plejebehov, forløb, behandling mm.

Vi lægger vægt på at der skal være mulighed for at dygtiggøre sig og at vores nye kollegaer skal klædes godt på til arbejdet i afsnittet. Du vil derfor blive tilbudt en række kurser og uddannelser efter din oplæringsperiode, heriblandt: IV-kursus, Godt på vej i sygeplejen og specialkursus i enten lungemedicin eller infektionsmedicin. Derudover har vi ugentlig undervisning med en af afsnittets læger, for at vi kontinuerligt holder vores fælles viden opdateret.

Derudover vil du løbende blive tilbudt karrieresamtaler med planlægning af kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Hvem er vi?
Vores personalegruppe består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter hvor vi alle har det til fælles, at vi brænder for det vi laver og at vi elsker at lære dette videre til nye kollegaer. Vi værdsætter det sunde og trygge arbejdsmiljø, hvor der er plads til faglig sparing og hjælp, og hvor tonen er venlig og fyldt med masser af humor. Vi prioriterer at vi om formiddagen mødes til en kop kaffe og at vi alle samles til fælles frokost.

Vores afsnit har 18 sengepladser, hvor vi både indlægger patienter med infektioner og problematikker relateret til deres lunger. Vi er en del af LIA, der ydemere har 2 sengeafsnit i Hillerød, Base 2 i akutmodtagelsen i Hillerød og 3 ambulatorier fordelt på Frederikssund og Hillerød. Hvis det ønskes er der derfor også mulighed for at få følgedage i enten vores ambulatorium eller Base 2, for at få helhedsindtrykket af den behandling LIA tilbyder vores patienter.

Vil du på sigt gerne prøve kræfter med det mere akutte, kan du således også blive tilbudt vagter i Base 2 i akutmodtagelsen, hvortil der følger et tillæg for delestilling.

Vores patienter er ofte kendt med kormorbiditet, hvorfor vores arbejdsopgaver spænder fra den basale sygepleje til den meget komplekse og akutte pleje.

Vores patientgruppe er overvejende:

  • KOL i exacerbation
  • Infektioner såsom pneumoni, sepsis og erysipelas
  • Lungecancer
  • KOL-patienter med behov for palliativt forløb

Udover vores faste læger i afsnittet, har vi både fysioterapeuter, diætister, farmakonomer og ergoterapeuter i vores tværfaglige samarbejde, hvilket gør at vi kan tilbyde patientforløb af høj kvalitet. Derudover arbejder vi også tværsektorielt, da flere af vores patienter ofte har behov for kommunale tilbud efter deres indlæggelse.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Schiøtt Sørensen på tlf. 48 29 52 60 / 21 26 74 52 eller introduktionssygeplejerske Mette Graabæk på tlf. 48 29 40 30. Du er også meget velkommen til at komme og besøge os i afdelingen til en uforpligtende rundvisning og samtale, hvor du har rig mulighed for at høre mere om stillingen, afdelingen og specialet.

Du kan læse mere om hospitalet og afdelingen her www.nordsjaellandshospital.dk

Lidt af det praktiske
Ansættelse pr. 1 juli 2021 på 32/37 timer. Vi arbejder i 2 eller 3 holdsskift alt efter ønske og derudover arbejder vi hver 3. weekend. Vi vægter at arbejdsliv og privatliv skal passe sammen, hvorfor du vil have stor indflydelse på ønsker til din vagtplan.

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis.
Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi ønsker at ansætte 2-3 nyuddannede sygeplejersker i denne stilling, da vi mener at det som ny sygeplejerske også er rart at have en anden ny kollega som sparingspartner, når man skal ud i sit første job som sygeplejerske.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV mv. via Annoncelink senest den 14. juni 2021 kl. 12.00.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederikssund
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Frederikssund over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 5
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1