Vikarstilling: Sygeplejerske til psykoterapeutisk ambulatorie til mennesker med dobbeltdiagnoser (vikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Gentofte

Vil du være psykoterapeutisk behandler i et veletableret og udviklingsorienteret psykoterapeutisk ambulatorie til mennesker med dobbeltdiagnoser? Vil du også være med til at afprøve og løbende forbedre en ny behandlings- og samarbejdsmodel i satellitform med udekørende behandling på et kommunalt rusmiddelcenter? Så er denne stilling i Ambulatoriet for Psykoterapeutisk Udvikling (APU) på Psykoterapeutisk Center Stolpegård i Region Hovedstadens Psykiatri måske noget for dig.

Hvad er APU?
APU blev etableret i 2017 med formålet at udvikle, afprøve, tilpasse og udbrede en model for fleksibel psykoterapeutisk behandling og koordineret tværsektorielt samarbejde mellem region og kommune for mennesker med dobbeltdiagnoser.

Vi behandler mennesker med angst, depression, PTSD og/eller personlighedsforstyrrelse og en samtidig rusmiddelproblematik og samarbejder med syv kommunale rusmiddelcentre. I 2021 skal ambulatoriet udvides med et nyt team og nye kommunale samarbejdspartnere. Du kan læse mere om APU her.

I 2021 afprøver vi en ny satellitmodel med udekørende behandling på kommunale rusmiddelcentre i planområde syd i et tværsektorielt samarbejde.

Din stilling har både funktioner i det etablerede APU på Psykoterapeutisk Center Stolpegård og i den nye satellit, som du skal være med til løbende at afprøve og forbedre gennem praktiske erfaringer.

Dine arbejdsopgaver

  • Psykoterapeutisk behandling på kognitiv adfærdsterapeutisk grundlag i gruppe og individuelt – primært i form af dialektisk adfærdsterapi
  • Udarbejdelse af caseformuleringer
  • Tovholderfunktion
  • Tværsektorielt samarbejde med koordinering af behandlingsforløb ved netværksmøder
  • Tværfagligt udviklings- og forbedringsarbejde

Dine kompetencer

  • Uddannet sygeplejerske
  • Psykoterapeutisk uddannelse eller erfaring inden for en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme; gerne dialektisk adfærdsterapi
  • Kendskab til psykiatrisk diagnostik og udredning
  • Du har viden om recovery og arbejder recovery-orienteret i din praksis

Din profil
Du har en relevant faglig og klinisk baggrund. Dermed har du psykiatrisk erfaring og gerne erfaring med kommunalt arbejde eller samarbejde, gerne indenfor dobbeltdiagnoseområdet. Du har psykoterapeutisk uddannelse og/eller erfaring indenfor en kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme (særligt DAT) og interesse for psykoterapeutisk udvikling.

Som person er du udviklingsorienteret, fleksibel og evner at arbejde selvstændigt. Du har gode samarbejdsevner og har lyst til at arbejde tværsektorielt. Du har lyst til at bidrage til et løbende forbedringsarbejde af en ny behandlings- og tværsektoriel samarbejdsmodel.

Stolpegård tilbyder

  • En unik chance for at blive en del af et energisk behandlerteam med en høj faglighed
  • En mulighed for at være med til at bygge et nyt behandlingskoncept i satellitform med fokus på tværsektorielt samarbejde op fra bunden
  • Løbende kompetenceudvikling og supervision
  • Du bliver en del af Psykiatrisk Center Stolpegård med høj faglighed, kompetence og udvikling indenfor psykoterapeutisk behandling.

Nysgerrig?
Hvis du vil vide mere om jobbet og Psykoterapeutisk Center Stolpegård er du meget velkommen til at kontakte teamleder Karen Aage på [email protected] eller tlf. 38 64 54 44.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling på 37 timer ugentligt.

Stillingen er et barselsvikariat på 8 måneder med mulighed for forlængelse. Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen er med tiltrædelse fra 1. juni 2021.

Søg stillingen via link på siden senest den 19. april 2021 kl. 12.00

Vi holder ansættelsessamtaler ultimo april 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant psykoterapeutisk behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i tre ambulatorier samt Forskningsenhed og Kompetencecenter for psykoterapi. Ambulatorierne er: Ambulatorie for Angst og tvangstilstande (OCD), Ambulatorie for Personlighedsforstyrrelser og Traumer samt Ambulatorie for Psykoterapeutisk Udvikling for patienter med en ikke-psykotisk dobbeltdiagnose. Centret huser desuden KAG Sekretariat, forskningsenhed og Sekretariat for Behandlingseffekt.

Yderligere oplysninger om centret på www.psykiatri-regionh.dk/apu

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Gentofte
  • Mandag den 19. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3