Oversygeplejerske søges til Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme, HovedOrtoCentret, Rigshospitalet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en erfaren, ambitiøs og modig ledende oversygeplejerske til Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme (RLB) til besættelse per 1. juni 2022 eller efter aftale.

Vil du bidrage til at sætte tydeligt præg på fremtidens sundhedsvæsen på tværs af faggrænser, specialer, sektorer og regioner?

Sammen med afdelingens ledende overlæge udgør oversygeplejersken afdelingsledelsen, og I skal sammen sikre den daglige ledelse på både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau.

Som vores nye ledende oversygeplejerske vil der blive stillet store krav til dig. RLB er en kompleks organisation, med et stærkt billede af, hvad vi kan, skal og vil. Vi er stolte af at være en veldreven driftsorganisation, der samtidigt formår at løfte blikket og tænke innovativt både hvad angår organisation og ledelse.

Kravene til dig bliver ikke mindre af, at er vores ambition er at sætte vores eget, tydelige præg på fremtidens sundhedsvæsen på tværs af faggrænser, specialer, sektorer og regioner. Vi udvikler det kendte, tænker det nye og drømmer hele tiden om at udvide grænserne for det, vi tror, vi kan. Vi er aldrig bange for at prøve noget nyt, eksperimentere og evaluere de projekter, vi har sat i søen. Hvis det lykkes, er vi gode til at skalere og migrere løsningerne. Hvis det ikke lykkes, er vi ikke blege for at indrømme det, lukke projektet og komme videre.

I tæt samarbejde med den ledende overlæge, er det din opgave at sætte retningen for afdelingen. Det kræver frem for alt overblik, strategisk udsyn og stærke kommunikative evner. Du skal naturligvis have en stærk sygeplejefaglig profil, men vigtigere er det, at du er en dygtig leder af ledere. Du og den ledende overlæge skal understøtte vores meget erfarne ledelsesteam i at arbejde interprofessionelt med fortsat udvikling af patientforløb, hvor det ikke er så vigtigt, hvem der gør hvad, men at vi alle ved, hvordan vi selv og andre bidrager til, at patienten oplever sammenhæng og i sidste ende får den bedst mulige værdi ud af forløbet.

For at skabe rammerne for det gode patientforløb vil de kommende år komme til at byde på mange spændende udfordringer, som vil kræve afdelingsledelsens fokus:

  • Systematisk kvalitetsarbejde med det sigte at skabe værdi for patienten
  • Kontinuerlig optimering af driften, så de frigjorte ressourcer kan bruges på nytænkning og udvikling
  • Fastholdelse og kompetenceudvikling af afdelingens rutinerede medarbejdere gennem stadigt fokus på at opretholde et godt arbejdsmiljø og faglig udvikling
  • Rekruttering af nye medarbejdere og ledere, som fastholdes i kraft af omhyggeligt tilrettelagte introduktions- og udviklingsforløb
  • Stadig udvikling af den præ- og postgraduate uddannelse
  • Understøttelse af afdelingens forskningsmiljøer i deres arbejde med at målrette forskningsindsatsen strategisk

Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme

Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme (RLB) er Nordeuropas største tværfaglige rygcenter og Danmarks største reumatologiske afdeling. Den rummer 3 lægelige specialer: ortopædkirurgi, neurokirurgi og reumatologi. De kirurgiske specialer varetager al rygkirurgi på hoved- og regionsfunktionsniveau i Region Hovedstaden. Vi har egen operationsgang, med dedikeret rygkirurgisk operationspersonale, der opererer godt 2000 patienter om året.

Reumatologien omfatter hele specialet fra hovedfunktion til højt specialiseret funktion i hele Region Hovedstaden. Langt hovedparten af de godt 100.000 reumatologiske patientforløb varetages fra vores 5 ambulatorier, fordelt på 5 matrikler i regionen: Rigshospitalet Blegdamsvej, Rigshospitalet Glostrup, Hillerød, Frederiksberg og Gentofte. Derudover råder vi over to sengeafsnit med i alt 43 senge. Endelig varetager vi konsulentfunktioner på Bornholms Hospital, på Gigtforeningens genoptræningsinstitution, Sano, i Skælskør, for det færøske sundhedsvæsen og for det grønlandske sundhedsvæsen.

Afdelingen er en universitetsafdeling med i alt 6 professorer, hvoraf en er professor i reumatologisk sygepleje. Vi deltager i vidtforgrenede forskningsnetværk og publicerer mere end 120 artikler med høj videnskabelig impact om året. Afdelingen har store uddannelsesforpligtelser både præ- og postgraduat indenfor en lang række sundhedsfaglige og andre uddannelser.

Afdelingen har cirka 350 ansatte og et samlet budget på cirka kr. 230 millioner.

Afdelingens vision

Vi er stolte af sammen at udvikle

  • værdiskabende
  • rigtige
  • rettidige

patientforløb for og med patienten.

Kvalifikationer

Vi ønsker en erfaren oversygeplejerske, der sætter barren stadigt højere for den faglige standard for sygeplejen i et tværfagligt perspektiv.

Som person forventer vi, at du:

  • Er selvsikker, ambitiøs og handlekraftig
  • Er rolig og evner at stå fast også i modvind
  • Er velstruktureret og formår at føre ting i mål
  • Er rummelig, tillidsvækkende og autentisk
  • Er åben, ærlig, transparent og loyal
  • Er optimist og skaber og forfølger muligheder
  • Er forudseende, legesyg og eksperimenterende
  • Har humor og et godt humør

Som leder forventer vi, at du:

  • Kommunikerer tydeligt såvel i tale som på skrift
  • Er inddragende med en coachende lederstil
  • Er entusiastisk, nysgerrig og interesseret i at afdække og identificere problemer, frem for at komme med forcerede løsninger
  • Har tillid til at andre kan løse de opgaver, de får,
  • Er tilgængelig og kan fungere som sparringspartner for vores ledere i alt fra personalesager, over kompetenceudvikling til arbejdsmiljø og kvalitetsarbejde
  • Har dokumenteret erfaring med ledelse af ledere, herunder rekruttering af nye mellemledere
  • Har dokumenteret erfaring med vellykket ledelse af organisationer i forandring
  • Har interesse for og erfaring med økonomistyring og datadrevet ledelse

Og sidst men ikke mindst er det afgørende at du:

  • Kan lide at arbejde med mennesker og er i stand til at tilpasse din ledelsesstil til de forskellige situationer, du møder

Der lægges vægt på, at du har stor ansvarlighed, gennemslagskraft og prioriteringsevner, empati og samarbejdsevner, er lydhør, kreativ og møder hverdagen med et smil.

Det er desuden vigtigt, at du kan begejstre og være forbillede i det daglige arbejde. Du skal sammen med den ledende overlæge skabe rammer, der udvikler og motiverer medarbejderne på tværs af faggrupper og understøtter et godt tværfagligt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine kvalifikationer og under hensyntagen til de regionale rammer for stillingen.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen, herunder stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til centerchefsygeplejerske Jeanne Devantier, tlf. 6113 0629, centerdirektør Martin Magelund Rasmussen på telefon 2476 4925 eller ledende overlæge Henrik Røgind på telefon 4012 4025.

Ansøgningsfristen er søndag den 27. marts. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 14.

HovedOrtoCentret på Rigshospitalet

HovedOrtoCentret er Rigshospitalets største center med ca. 2200 medarbejdere. Centret har en bred og varieret opgaveportefølje med mange højt specialiserede funktioner. Centerets faglige fællesnævnere er kirurgi og traumebehandling. Der gennemføres årligt ca. 35.000 operative indgreb i centret på begge Rigshospitalets matrikler.

Centret rummer ud over Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme også Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi og Audiologi, Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Afdeling for kliniske portører, Afdeling for Kæbekirurgi, Afdeling for Øjensygdomme, Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling samt Afdeling for Bedøvelse, Operation og TraumeCenter

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Søndag den 27. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
18. september 2024 15
17. september 2024 14
16. september 2024 13
15. september 2024 14
14. september 2024 14
13. september 2024 14
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 8
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11