Sygeplejefaglig koordinator til Ældrecenter Hvissinge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Sygeplejefaglig koordinator søges til 2-årig projektstilling

Har du lyst til at arbejde praksisnært med kvalitetsudvikling af plejen samt skabe et godt læringsmiljø og gøre dine kolleger endnu dygtigere?

En øget kompleksitet i borgerforløb, tidligere udskrivelser, flere borgere med demens og opgaveglidning fra hospitalerne kalder på, at vi i den daglige drift har løbende fokus på at højne kvaliteten igennem kompetenceudvikling, så vores borgere får den hjælp, pleje og sygepleje, de har behov for, og medarbejderne er trygge og trives i opgaveløsningen.

På Ældrecenter Hvissinge har vi oprettet en ny stilling på 32-35 timer, som sygeplejefaglig koordinator med henblik på at styrke den praksisnære kompetenceudvikling i driften og højne kvaliteten på vores tre plejeafdelinger. Stillingen er tidsbegrænset for en 2-årig periode, evt. med mulighed for forlængelse.

Dine opgaver

Som sygeplejefaglig koordinator skal du hjælpe os med at nedbryde de komplekse opgaver i plejen og sygeplejen, skabe struktur og overblik i hverdagen på afdelingerne, finde løsninger i praksis og bringe dine kollegaers faglighed i spil, så de alle blomstrer.

Du kommer til at have din daglige gang på afdelingerne og skal være synlig og let tilgængelig for medarbejderne. Du skal være sammen med medarbejderne i plejen for at observere og guide i konkrete plejesituationer.

Du er ansvarlig for planlægning og afholdelse af undervisning for medarbejdere i forhold til konkrete behov. Det kan både være i forhold til udførelse af pleje og sygepleje, den gode dialog med pårørende, dokumentation, mv. Undervisningen skal fortrinsvis foregå bed-side ude på afdelingerne enten individuelt eller i små grupper. Det er vigtigt, at du kan skabe et trygt og anerkendende læringsmiljø, hvor vores fastansatte social- og sundhedshjælpere og – assistenter, elever, sygeplejestuderende og faste ufaglærte afløsere kan udvikle deres faglighed løbende.

Du skal være optaget af, hvordan vores medarbejdere kan udvikle og efterfølgende bruge deres faglighed i forhold til kerneopgaven og kommunikationen med borgere og pårørende. Du er endvidere ansvarlig for at udarbejde og opdatere tidssvarende introduktions materiale til brug for nye medarbejdere.

Som sygeplejefaglig koordinator på Ældrecenter Hvissinge vil du have et tæt samarbejde med vores tre centersygeplejersker og afdelingslederne på de to afdelinger. Du vil være omgivet af gode kollegaer, både i huset og på tværs af Center for Sundhed og Velfærd, som alle har det mål, at vi sammen yder en god indsats med beboernes ønsker og hverdag i centrum. Der vil også være et samarbejde med vores udviklingssygeplejerske.

Vi tilbyder dig en høj grad af frihed ift. planlægning og løsning af opgaver, dog forventes det, at du har fokus på at kompetence udvikle i alle tre vagtlag. Du får stor mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen på en arbejdsplads, hvor tempoet er højt, og lysten til at lære er stor.

Dine kompetencer og erfaring

Vi søger en sygeplejerske som:

· brænder for at være i tæt dialog med medarbejderne og lære fra sig

· er tillidsvækkende og har mod på at udfordre medarbejderne konstruktivt og fagligt i udførelsen af deres arbejde.

· har gode pædagogiske evner og kan give konstruktiv kritik

· har bred klinisk erfaring, herunder gerne være klinisk vejleder

· arbejder selvstændigt, fleksibelt og struktureret

· er tålmodig og udviklingsorienteret og som kan inspirere og motivere en bredt sammensat medarbejdergruppe

Hvem er vi

Ældrecenter Hvissinge har tre afdelinger med i alt 69 beboere, heraf to demensafdelinger. På ældrecenteret er der et demensdagcenter kaldet ”Blomsten” samt et stort dagcenter for hjemmeboende borgere. Der er ca. 40 daglige brugere. Derudover er der et produktionskøkken, som leverer mad til ældrecentrene i kommunen og til hjemmeboende borgere.

· Vi ønsker at skabe livskvalitet for vores borgere i trygge og gode rammer

· Vi lægger vægt på borgernes mulighed for at opretholde en hverdag, de er glade for, og måske vant til fra tidligere

· Vi er samtidig et hus i bevægelse og vores grundtanke er, at aktive borgere er sunde borgere

· Vi tilbyder vores beboere individuel pleje, omsorg og aktiviteter med respekt for den enkelte, så identitet og integritet bevares

· Vi har fokus på kompetenceudvikling, og er uddannelsessted for social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejestuderende

Vi er et hus, hvor traditionerne finder plads i nytænkningen, og vi lægger vægt på gode oplevelser for alle i huset. Vi har både dagcenter, afdelinger for beboere med demens, sen-hjerneskade, psykisk sygdom, neurologiske sygdomme samt ældre, der har brug for døgnplads på ældrecenteret.

· Vi har fokus på tidlig opsporing og anvender metoder som triagering og beboerkonferencer.

· Vi arbejder i øjeblikket med Demensrejseholdet fra Sundhedsstyrelsen på demensafdelingerne.

Glostrup Kommune arbejder med begrebet ”Mestring og Udfoldelse”, som skal sikre, at vi skaber mest mulig værdi for borgerne. Vi er et hus, der samarbejder på tværs af afdelinger, og huset fremstår som en samlet enhed på trods af forskellige fagspecialer.

Praktisk

For yderligere oplysninger om stillingen kontaktes Ældrecenterleder Helle Petersen på tlf. 2056 8389, mail: [email protected]

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 21.

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation. Stillingen er på 32-35 timer/uge til besættelse snarest muligt.

Ansøgning via link og deadline 20.5.2022.

Vi indhenter elektronisk straffeattest inden ansættelsen.

Se Ældrecentrets hjemmeside på: aeldrecenterhvissinge.glostrup.dk
Læs mere om Glostrup Kommune på: www.glostrup.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 9
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 12
3. juni 2024 12
2. juni 2024 8