Sygeplejerske til vagt- og weekendfri stilling i FACT-team for bipolar lidelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en psykiatrisk sygeplejerske til spændende ambulatoriestilling.

Vi søger netop nu en sygeplejerske til vores F-act team for bipolar lidelse (KAG bipolar- forskningsteam med egen fast speciallæge i psykiatri, socialrådgiver, recovery-mentor, og sygeplejersker.

F-ACT-team for bipolar lidelse er en del af Psykoterapeutisk Ambulatorium. Vi er et nyt team, som har eksisteret i 2 år. Vi vil i de kommende år skulle ansætte flere medarbejder, i takt med at patienttilgangen øges. Vi modtager patienter, der før fik behandling i et lokalt F-ACT-team/DPC/OP, og patienter henvist til et pakkeforløb for bipolar lidelse.

KAG Bipolar er et forskningsprojekt, hvor klinik og forskning er knyttet tæt sammen og medarbejdere certificeres løbende.

Forskningsprojektet har til formål at afprøve effekten af at samle behandling af patienter med bipolar lidelse i ét team, med fast tilknyttet læge, socialrådgiver, recovery-mentor og sygeplejersker, og med tværfaglig team-orienteret tilgang til behandlingen. Formålet er at levere individuelt tilpasset behandlingsløb af højeste kvalitet, baseret på seneste nye forskning - som vi netop er en del af at skabe.

Du kan læse mere om baggrunden for oprettelsen af teamet her: https://www.psykiatri-regionh.dk/undersoegelse-og-behandling/Behandling/KAGS/KAG-Bipolar/Sider/default.aspx

Fysisk har vi vores eget afsnit, nyistandsat og med lyse og indbydende lokaler, på Brøndbyøstervej, i smukke omgivelser tæt på skov og motorvejsnet, samt eget busstoppested udenfor døren. Når vi kører til pt. i deres hjem, har teamet egen bil/El cykler tilknyttede vores team, det vil derfor være et krav at du har kørekort.

Vores arbejdsopgaver;

  • Varetage kliniske opgaver som kontaktperson for ambulante patienter enten i hjemmet eller i ambulatoriet
  • Foretage udekørende funktion 1-2 gange om ugen alene eller sammen med en kollega, de øvrige dage vil du være inde i ambulatoriet, i vores eget team.
  • Varetage psykoedukationsgrupper sammen med en erfaren gruppeterapeut
  • Indgå i det tværfaglige teamsamarbejde, fagligt og socialt
  • Deltage i boardmøder, konferencer og patientforløb.

Du refererer ledelsesmæssigt til afdelingsledelsen bestående af teamleder og ledende overlæge, og behandlingsmæssigt til behandlingsansvarlige overlæge samt teamkoordinator i teamet. Vi har en uformel omgangstone og høj grad af medbestemmelse. Det betyder at du bla. selv er med til at bestemme din arbejdstid med mulighed for flexible mødetider.

Hvem er du? Du er en fagligt dygtig sygeplejerske, der kan udføre selvstændige sygeplejerske- og kontaktpersonsopgaver. Du har erfaring indenfor hospitalspsykiatri/ambulantpsykiatri, gerne med viden om og erfaring med bipolar lidelse samt F-ACT- modellen. Dette er dog ikke afgørende, da vi tilbyder mentor funktion og sidemandsoplæring. Det vigtigste er, at du er interesseret i at tilegne dig viden og har lysten til at arbejde i vores lille tæt samarbejdende team. Vi har aktuelt få pt. hvorfor vi har god tid til dem vi har og hinanden.

Du er fagligt velfunderet. Du har en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb, samt erfaring med medicinadministration og kendskab til udgående funktion og samt gerne misbrug.

Du arbejder selvstændigt og har et godt overblik samtidig med at du sætter pris på fælles beslutningstagen og tværfagligt samarbejde. Du vil indgå i et dynamisk miljø med forløb, hvor du skal arbejde selvstændigt, prioritere og turde træffe beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaverne. Der er altid mulighed for tværfaglig sparring og hjælp fra kollegaer da vi samlet er en større medarbejderstab.

Du er god til at samarbejde. Teamet består af flere forskellige faggrupper: overlæger, sygeplejersker, recovery-mentor, psykologer, socialrådgivere og sekretærer, og det er derfor vigtigt, at du evner at arbejde tværfagligt og teambaseret.

Du har en åben og nysgerrig tilgang til det at være en del af et forskningsprojekt hvor dit arbejde med patienterne indgår i forskningsresultaterne

Vi kan tilbyde

  • Muligheden for at være med til at præge den fortsatte udvikling af teamet
  • En vagtfri stilling med mulighed for stor fleksibilitet
  • Engagerede kolleger, som brænder for relationsarbejdet, og har stor fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø
  • En arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere.
  • Et lille trygt team, som på sigt vil udvikle sig større, både hvad angår antal af medarbejder og patienter, samtidig med at vi er tilknyttet et stort ambulatorium.
  • Gode forhold og høj sikkerhed. De fleste af vores pt. fremmøder i vores team, andre besøger vi i deres hjem- altid med opmærksomhed for sikkerhed og vores arbejdsmiljø. Under den nuværende pandemi varetages mange af vores konsultationer som tlf. og vi har stor opmærksomhed på trivsel og arbejdsmiljø generelt set.
  • Stillingen er vagtfri og med stor mulighed for at forme indhold og egen tid.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er vagt- og weekendfri, og ønskes besat pr. 1.nov. 2022 eller efter aftale.

Er du interesseret? Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator [email protected], teamleder [email protected] eller kontakt sekretariatet på 38645530 og bed om at blive ringet op af ovenstående.

Søg via link senest d. 20. sep. 2022. Vi planlægger ansættelsessamtaler torsdag d. 22. sep. 2022.

Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning.

Velkommen indenfor i Psykoterapeutisk Ambulatorium

Psykoterapeutisk Ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 4 teams, med to afsnitsledere der hver har ansvaret for to teams og en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 80 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, og et tredje team varetager udredning og behandling af ADHD og autisme. Endeligt har vi vores nyopstartede KAG bipolar Fact team, hvor vi mangler dig som kollega.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Tirsdag den 20. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. september 2024 8
8. september 2024 13
7. september 2024 13
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 11
15. august 2024 10
14. august 2024 10
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 9
10. august 2024 9