Assisterende afsnitsleder til vores døgnafsnit B201 for børn og deres medindlagte forældre på Børne- og Ungdomspsykia...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til at undersøge/udfolde og udleve dine ledelsesmæssige kompetencer og blive assisterende afsnitsleder på et døgnafsnit.

Velkommen hos B201
Vores målgruppe er børn imellem 7-13 år. Vi udreder og behandler børn under døgnindlæggelse i 12-16 uger. Barnets mor eller far er medindlagt under indlæggelsen. Der er 12 børn indlagt ad gangen sammen med deres familiemedlem.

Du vil møde børn med psykiske sygdomme, der har en eller flere diagnoser. Vi ser en del børn, der har vanskeligheder indenfor autismespekteret, OCD, ADHD, psykose og adfærdsvanskeligheder. Derudover er både barn og familie i krise både i starten og undervejs i indlæggelsen. Patientforløbene er komplekse og spændende at arbejde med. Du kan virkelig gøre en forskel.

Hvilke arbejdsopgaver vil du få?
Der er mange interessante opgaver, og vi har fokus på et reflekteret fagligt niveau med kerneopgaven i centrum.

I samarbejde med oversygeplejersken, vil du have medansvar for den daglige drift, udvikling og ledelse af afsnittet.

Det er en spændende funktion, hvor du i tæt parløb med oversygeplejersken får mulighed for at udvikle dine egne lederkompetencer. Derudover er der også en klinisk specialist, som du vil have et tæt samarbejde med.

Vi vil sammen have ansvaret for afsnittetskvalitet og sammenhængende patientforløb, trivsel, udvikling af forbedringskultur, effektive arbejdsgange, udvikling af kompetente medarbejdere samt sikre at medarbejderressourcer sammensættes på bedste vis i en kompleks hverdag.

På afsnittet arbejder sygeplejersker og pædagoger sammen, de får ca. 2 børn hver, som de bliver kontaktperson for.

Du kan evt. være kontaktperson i komplekse forløb, men for det meste har du en understøttende funktion for personalet i hverdagen.

Dine konkrete opgaver vil yderligere være:

  • Daglig koordinering af diverse opgaver og planlægning af gode patientforløb og øvrige drift og ledelsesmæssige opgaver.
  • Aktivt deltage i inddragelsen af forældre og patienter i indlæggelsesforløbet.
  • Stedfortræder ved fravær for oversygeplejersken
  • Udarbejde tjenestetidsplanlægning i Optima, samt være ansvarlig for dækning af vagter ved behov.
  • Systematisk arbejde med undersøgelse, behandlings- og patientplaner.
  • Arbejde med miljøterapeutiske principper og kontaktpersonsordning, hvor væsentlige funktioner er relations-behandling og psykoedukation.
  • Arbejde med en recovery-orienteret kultur, empowerment-tænkning samt fokus på styrkelse af familie inddragelse.
  • Stå for introduktion og oplæring af nyt personale og vikarer i samarbejde med afsnittets kliniske sygeplejespecialist.


Vi har fokus på, at du får en god start
Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.

Vores faglige og personlige forventninger til dig
Vi søger dig, der tager ansvar og er god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du er god til at lede andre og er indstillet på at ”gå foran”. Du er god til at fordele opgaver på en måde, der tager hensyn til både patienter, medarbejdere og driften.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har en anerkendende og respektfuld tilgang til kollegaer og patienter.
  • Udviser overblik, engagement og gennemslagskraft.
  • Har fokus på at fastholde og videreudvikle den faglige tilgang og indsats i teamet. I den forbindelse er du tydelig omkring forventninger og følger op, evaluerer og giver feedback.
  • Understøtter et godt arbejdsmiljø samt god trivsel, og kommunikation i afsnittet, og evner at igangsætte og motivere den enkelte såvel som hele teamet.


Din baggrund
Du er autoriseret sygeplejerske eller har en anden relevant uddannelse, gerne med ledelseserfaring. Det er en fordel, at du har kendskab til målgruppen. Husk du er ikke alene – der er tale om teamwork og daglig sparring.

Ansættelsesforhold
Det er en 37 timers stilling, og vi ønsker, at du starter pr. 1. april 2024.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

I henhold til gældende lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise anmærkningsfri børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.

Vil du at vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Helle Winding på 20 25 49 11 eller en sekretær på 38 64 05 59.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis via linket senest den 12. februar 2024.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 7 eller i starten af uge 8

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 800 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 5
18. juni 2024 6
17. juni 2024 9
16. juni 2024 13
15. juni 2024 13
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 14
11. juni 2024 15
10. juni 2024 14
9. juni 2024 14
8. juni 2024 14
7. juni 2024 14
6. juni 2024 15
5. juni 2024 14
4. juni 2024 12
3. juni 2024 12
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 9