Oversygeplejerske eller ledende psykolog til ambulatorium for større børn og unge i alderen 9-17 år på Børne- og Ungd...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for ledelse og udvikling, så kom med om bord i vores ledelsesteam for et afsnit i rivende udvikling.

Leder du efter en arbejdsplads, hvor der både er plads til humor og faglig udvikling?

Vi er et nyere ambulatorium som er i fuld gang med skabe de bedst mulige forudsætninger for et vellykket udrednings- og behandlingsforløb for børn og unge. Vi er et ambulatorium som vægter faglig udvikling og godt kollegaskab højt.

Jobbet
Vi søger endnu en oversygeplejerske eller ledende psykolog, der sammen med den øvrige ledelse, har mod på at gå forrest og sætte retningen for vores medarbejdere.

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt miljø i udvikling, der udreder og behandler alle former for psykiatriske lidelser. Da vi er et nyere afsnit, er der oplagte muligheder for at være med til at sætte sit præg. Du vil derfor blive en aktiv og væsentlig del af den fælles udvikling af afsnittet.

Hos os træder du ind i et afsnit med højt til loftet, som favner bredt. Som det eneste afsnit i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center arbejder vi både med større børn og unge. Vi keder os ikke, og vi sørger for at have tid til at hjælpe hinanden. Trods travlhed har vi en dejlig og uformel kollegial omgangstone. I frokoststuen er der højt humør og plads til sjove historier.

Din rolle og dine ansvarsområder
I BUC er vi optaget af at ansætte gode ledere der bedriver god ledelse, og vi arbejder med pejlemærkerne: Mennesket først, stærke fællesskaber, modige handlinger og arbejdsglæde hver dag.

Din primære ledelsesopgave vil være at sikre den daglige drift og opgavefordeling i afsnittet. Derudover anvendes ledelsestiden på følgende ansvarsområder:

Personaleledelse
Du kommer til at dele ledelsesansvaret med den afsnitsledende overlæge og oversygeplejerske for en tværfaglig personalegruppe, og du vil være monofaglig leder for sygeplejerskerne i afsnittet.

Din fornemmeste opgave bliver at støtte og udvikle den enkelte såvel som den samlede personalegruppe i at løfte kerneopgaven og sikre trivslen på afsnittet.

Du er åben for samspillet i medarbejdergruppen og skaber trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem åbenhed og tillid.

Faglig ledelse
Du og den afsnitsledende overlæge og oversygeplejersken skal sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer.

Driftsledelse
Vi arbejder med forbedringskultur. Du skal motivere og udvikle en kultur, hvor medarbejderne aktivt deltager og inddrages i forbedringsarbejdet.

Du vil få til opgave at kapacitetsstyre og løbende tilpasse medarbejdernes ugeplaner på baggrund af henvisningstal.

Strategisk ledelse
Du vil sammen med afsnitsledende overlæge og oversygeplejerske sikre, at psykiatriens og centerets strategier omsættes til konkret virkelighed i afsnittet.

I samarbejde med afdelingens øvrige ledere vil du deltage i den strategiske ledelse af hele det ambulante tilbud i regionen.

Du vil indenfor alle ledelsesområder kunne få sparring og god støtte hos afdelingsledelsen, som du også refererer til.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og meningsfyldt job i et afsnit i udvikling, som du kan være med til at forme. Du vil blive en del af et fællesskab af engagerede og dygtige kolleger, som har stor respekt for faglig forskellighed og fokus på et godt arbejdsmiljø. Derudover tilbyder vi:

  • Grundig introduktion
    Det er vigtigt for os, at du bliver godt klædt på til at varetage de opgaver, som du skal udføre. Du får derfor grundig introduktion til jobbet og børne- og ungdomspsykiatrien. Du bliver tilknyttet en mentor, så du bliver fortrolig med dine opgaver og afsnittet.
  • At blive en del af noget større
    Du bliver en del af landets største Børne- og Ungdomspsykiatriske Center. Vi har mange af de fremmeste eksperter ansat. Som en del af dette hold, får du både mulighed for at lære en masse og er med til at forme fremtidens psykiatri.
  • Et fagligt fyrtårn
    Du kommer til at stå i spidsen for et afsnit under samme tag med 2 andre store ambulatorier samt OPUS-Y, i helt nyistandsatte rammer, hvor faglighed, sparring, erfarings- og vidensudveksling vil være central.


Vores forventninger til dig
Du er uddannet sygeplejerske eller psykolog og har flere års erfaring med børne-og ungdomspsykiatri samt ledelseserfaring.

Ambulant erfaring er en forudsætning.

Du har gode samarbejdsevner, særligt i forhold til det tværfaglige arbejdsmiljø, og du er en dynamisk, engageret og imødekommende person.

Du kan bevare overblikket i en travl hverdag med mange bolde i luften. Du har en positiv og fleksibel indstilling til varierende arbejdsopgaver og tværfagligt samarbejde.

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer og vi ønsker, at du starter snarest muligt.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område.

I henhold til gældende lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise anmærkningsfri børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Rikke Tafdrup på 2132 6346 eller [email protected] eller chefsygeplejerske Henrik Ingemann Andersen på 2441 1850 eller [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning og CV via linket på siden senest søndag, den 4. august 2024.

Vi forventer at holde samtaler fredag, den 12. august 2024.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Glostrup
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
6. september 2024 13
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 15
2. september 2024 14
1. september 2024 15
31. august 2024 15
30. august 2024 15
29. august 2024 15
28. august 2024 14
27. august 2024 14
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 10
21. august 2024 10
20. august 2024 10
19. august 2024 11
18. august 2024 10
17. august 2024 10
16. august 2024 11
15. august 2024 10
14. august 2024 10
13. august 2024 8
12. august 2024 8
11. august 2024 9
10. august 2024 9
9. august 2024 9
8. august 2024 10
7. august 2024 10