Sygeplejerske - Korttidsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Er du vores nye sygeplejerske?Er du vores nye sygeplejerske?

Her er plads til alle på vores lille afdeling. Vi har Helle, hende den høje som borgerne siger. Tanja der ikke er højere end 160 cm, de ældre over 60 som Inge :) . Samt dem der ikke har været i faget i mange år og dem som gerne vil prøve noget nyt. De nyuddannede og de erfarende. Vi er en god lille personalegruppe, der kan rumme alle. Vi er fulde af humor og er gode til faglig sparring med hinanden.

Har du eller en lille gruppe af sygeplejersker brug for nye udfordringer, hvor to dage ikke er ens, og ønsker du/I at udfordret på faglige og personlige kvalifikationer? Så har vi stillingen til dig/Jer på Korttidsafdelingen i Digterparken.

Vi har mange blandede forløb, som variere i alt fra dage, uger og til tider lidt længere. Vi har borgere som kommer på en rehabiliteringsplads f.eks. fra sygehuset, hvor de har været indlagt med f.eks. en femur fraktur, apoplexi, som har en genoptræningsplan. Her er det vores opgave at arbejde tværfagligt og få borgerne klar til hjemkomst.

Vi har de terminale forløb, hvor vi som afdeling yder vores bedste for at borgerne får en god afsked. Borgere der kommer på en akutplads, hvor der er sket en forværring i borgerens tilstand, og man prøver at forhindre en indlæggelse.

Borgere som kommer på aflastning for at afhjælpe pårørende i eget hjem. Dette er bare et udvalg af forløb der kan være på en korttidsafdeling. De mange forløb, er netop det der gør afdelingen faglig spændende.

Vi kan tilbyde:
  • En afdeling, hvor vi er et tværfagligt team bestående af sygeplejersker, assistenter, hjælpere, fysio- og ergoterapeuter. Vi har et tæt samarbejde med vores køkken
  • Et team, som prioriterer det gode arbejdsmiljø og tager en aktiv del i det.
  • En alsidig afdeling med stort flow i ind- og udflytninger.
  • Varierende arbejdsopgaver, f.eks. palliation, neurologi, frakturer, diabetes, KOL, demens, inkontinens, forflytninger mm.
  • En afdeling, hvor vi hjælper og støtte hinanden og prioriterer faglig sparring
  • Vi arbejder rehabiliterende
  • Arbejde hver 3. weekend. Hovedsageligt i dagvagt, da der er faste aften- og nattevagter. Der vil kun være tale om afløsning ved ferie og sygdom
  • Der vil tilbydes en individuel planlagt introduktion - ud fra dine kompetencer
  • Det vil blive muligt at blive nøgleperson i sår eller palliation. Har du andre interesse område, kan vi se på muligheder sammen.

Gerne med opstart pr. 1.5.2021. Timetal aftales.

Vi søger gerne en eller flere sygeplejerske med relevant klinisk erfaring, men dette er ikke en forudsætning, blot du har en ambition om at leverer en professionel sygeplejefaglig indsats. Så er du nyuddannet eller ønske om at komme tilbage til faget, hører vi også gerne fra dig.

Se også gerne Karriereveje sygeplejerske - Norddjurs kommune

Plejecenter Digterparken er et plejecenter med 70 plejeboliger og 15-19 plader på Korttidsafdeling.

Plejecenteret ligge i en naturskøn skov.

Vores hjemmeside: https://digterparken.norddjurs.dk

Kontaktoplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til forløbskoordinator Sascha Andersen tlf. 89 59 45 01 (ikke i uge 30 og 31) eller plejecenterleder Lene Ballegaard (efter uge 33) tlf. 89 59 28 82 alle hverdage mellem kl. 8-15.

Ansøgningsfrist 23.8.2021
Tiltrædelse den 1. oktober 2021

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her:

https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Grenaa
  • Mandag den 23. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Grenaa over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3