Forskningskonsulent, Steno Diabetes Center Grønland, Nuuk, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Vi søger en kandidat, der skal hjælpe med: ”Udvikling, implementering og evaluering af patientuddannelse for patienter med diabetes, KOL og hypertension”

I samarbejde med Grønlands Center for Sundhedsforskning opslår Steno Diabetes Center Grønland en stilling om udvikling, implementering og evaluering af patientuddannelsestiltag for patienter i Grønland med diabetes, kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), og/eller forhøjet blodtryk (hypertension). Stillingen vil, med inspiration fra eksisterende viden, have fokus på, hvordan man kan udvikle patientuddannelsestiltag, der tager udgangspunkt i patientens behov samt i landets kultur, sprog, geografi og familieforhold. Det er vigtigt, at tiltagene tilrettelægges således, at de har potentiale til at nå ud til alle enheder i Sundhedsvæsenet i Grønland og dermed sikrer adgang til patientuddannelse for alle landets patienter med diabetes, KOL og/eller hypertension.

Selve undervisningen vil blive leveret af klinikerne i Steno Diabetes Center Grønland (SDCG), og kandidaten forventes derfor at evaluere både udviklingen i patienternes viden om egen sygdom, samt undervisernes erfaringer med forskellige undervisningsformer: online-sessioner, undervisning ved fysisk fremmøde, gruppe- og individuelle sessioner, on-demand undervisningsvideoer på hjemmesiden etc.

Målet er at undersøge hvordan patienten, udover ved konsultationer, kan få styrket sin indsigt i og håndtering af egen sygdom med henblik på et bedre liv med en kronisk sygdom.

StenoDiabetes Center Grønland er et nystartet område inden for Sundhedsvæsenet, som finansieres i fællesskab af Novo Nordisk Fonden og Grønlands Selvstyre. Visionen for SDCG er at forbedre den almene sundhed og livskvalitet for alle borgere med diabetes, KOL og/eller hypertension, uanset bopæl og socioøkonomisk status.

Med fokus på behandling og patientuddannelse, forskning, tværgående samarbejde, kompetenceudvikling, telemedicin og kvalitet, er det målsætningen for centret, at der skal tilbydes en patientcentreret, forskningsbaseret og sammenhængende behandling på højt fagligt niveau, samt at patienter skal have kompetencer til at håndtere egen sundhed og sygdom.

Vi tilbyder:

  • En stilling som forskningskonsulent hos Steno Diabetes Center Grønland
  • En stilling omhandlende udvikling, implementering og evaluering af patientuddannelsestiltag for patienter i Grønland med diabetes, KOL og/eller hypertension
  • En stilling, der giver mulighed for at udføre evalueringsdelen som et phd-projekt, og derved blive indskrevet som phd-stipendiat ved Grønlands Center for Sundhedsforskning, ved Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab, og Ilisimatusarfik (Grønlands Universitet)

Vi søger dig, der:

  • Har lyst til at arbejde med udviklingen af patientuddannelse for patientgrupperne i regi af Steno Diabetes Center Grønland
  • Har en relevant kandidatuddannelse
  • Har kendskab til Grønland og Det Grønlandske Sundhedsvæsen
  • Kanmanøvrere mellem forskellige organisatoriske kontekster (Grønlands Center for Sundhedsforskning, Steno Diabetes Center Grønland, Grønlands Sundhedsvæsen)
  • Har lyst til at skrive en afhandling (skulle et ph.d.-projekt blive aktuelt), som inkluderer eller kan danne grundlag for mindst tre videnskabelige artikler, evt. skrevet i samarbejde med andre, herunder dine vejledere
  • Er initiativrig og har gode samarbejdsevner, og kan se dig selv i en lille organisation under opbygning

Om os:

  • Centerledelsen i SDCG består af en administrativ og en lægefaglig chef, og teamet består af en tværfaglig kombination af administrative, sundhedsfaglige og forskningsmæssige medarbejdere
  • Fysisk ligger centeret indtil videre fordelt på Dronning Ingrids Hospital (DIH) og Sundhedscenter (DIS) i Nuuk. SDCG flytter i 2024 ind i en nyopført centerbygning i nærheden af DIH og DIS

Du kan læse mere om Steno Diabetes Center Grønland her: https://naalakkersuisut.gl/~/media/Nanoq/Files/Publications/Departement%20for%20Sundhed%20og%20Infrastruktur/Sundhed/Drejebog%20SDC%20Gr%C3%B8nland%20Februar2020.pdf

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Der anvises ingen bolig til stillingen.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=21-348

Startdato: 1. november 2021 eller snarest muligt derefter.

Den rette kandidat ansættes som forskningskonsulent, og overgår ved godkendelse af phd-protokol til ansættelse som phd-stipendiat i en tidsbegrænset periode på 3 år (jf. AC-overenskomsten).

Ansøgningsfrist: 5. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Administrativ Centerchef Tina Amondsen på tlf. (+299) 34 44 91 eller på e-mail: [email protected].

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Grønland
  • Tirsdag den 05. oktober 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hele Danmark

    Som et af de største rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Skandinavien har vi muligvis det sygeplejerskejob du søger. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, hvis du er interesser..
    • Sygeplejerske
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Grønland

    Genopslag - Boenheden Pakkutaq søger en sygeplejerske eller sundhedsassistentBoenheden Pakkutaq søger en sygeplejerske eller sundhedsassistentHandicap- og socialpsykiatri søger en omsorgsfuld sygep..
    • Sygeplejerske
    • Grønland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Grønland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10