Sygeplejerske til afdeling K1 – ortopædkirurgi med subspeciale i ØNH og sårbehandling, Nuuk, Grønland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grønland

Kan du lide at have mange bolde i luften? Sætter du fagligheden højt, og værdsætter du et godt arbejdsmiljø? Så er K1 afdelingen for dig.

Det er en fordel, hvis du kender til vores specialer ortopædkirurgi og øre-næse-hals kirurgi, eller har erfaring med kirurgisk sygepleje – men det er ikke et krav. Vi sørger for en god introduktion, og deler vores viden med dig.

Fra 1. november 2021 søger vi en sygeplejerske til en fast stilling eller et vikariat af minimum 3 måneders varighed eller længere. I Grønland er en normal fuldtidsstilling på 40 timer ugentligt, men vi kan også tilbyde en deltidsstilling på 36 eller 32 timer ugentligt. Stillingen vil være med 3 holds skift (dagvagt, aftenvagt og nattevagt) og weekendarbejde hver 2. uge. Vi forsøger at planlægge dine vagter på baggrund af dine præferencer.

Arbejdsplads

Vi har 18 sengepladser, og er normeret til 20 fuldtidsstillinger. Tilknyttet til afdelingen har vi et sårambulatorie, som varetager sårpleje af patienter, der er henvist til sår behandling. Vi er en gruppe, som består af faste sygeplejersker, faste sundhedsassistenter og en fast koordinerende sygeplejerske. Vi har brug for flere sygeplejekolleger. Afdelingen har endvidere egen fast tolk, som arbejder hverdag i dagstid. Om aftenen er der aftentolk på hele Kirurgisk Område.

Vi udviser respekt overfor hinanden, og værdsætter rummelighed i arbejdsmiljøet. I afdelingen er humøret højt, hvilket er en væsentlig årsag til, at vi går glade på arbejde hver dag. Kom og gør os selskab, så du bliver en del af vores styrke!

Jobbeskrivelse

December 2019 begyndte vi at arbejde med tildelt patientpleje. Du bliver ikke alene. Vi er et team, og vi hjælper hinanden med de udfordrende plejeopgaver og de praktiske gøremål. På den måde lykkes vi med at udvikle vores personale og sætte patientplejen i fokus.

Vi arbejder med akutte patienter inden ortopædi og ørenæsehals regi. Vi får patienter med forskellige knoglefrakturer og patienter for OBS ørenæsehalscancer. Herudover arbejder vi med elektive patienter. Vi får patienter der skal have knæ- og hoftealloplastik, eller som skal have tonsillektomi. Der udføres en bred vifte af operationer indenfor øre-næse-hals specialet.

Extra spændende opgavebeskrivelse: I stillingen er der mulighed for at blive tilbudt at ledsage patienter til andre byer i Grønland. Transporten foregår med almindeligt fly, ambulance fly eller helikopter. Du vil blive instrueret i, hvordan du skal agere som ledsagende sygeplejerske.

Faglige & personlige kompetencer

  • Vi ser gerne, at du har klinisk erfaring, og er fortrolig med et eller flere af vores specialer.
  • Vi vil gerne lære nye ting, og sætter pris på sparring, vidensdeling og at være i dialog.
  • Vi sørger for en god introduktion - Så har du ikke kendskab til specialet, hjælper vi dig i gang.
  • Da patientsikkerheden og det faglige arbejdsmiljø er afgørende for os, så forventer vi, at du er kvalitetsbevidst og engageret i sygeplejefaget.
  • Det er en klar fordel, at du har en rolig arbejdstilgang, og kan bevare overblikket, da vi har et stort patient-flow.
  • Det er en klar fordel, hvis du har gode IT-kompetencer, da vi bl.a. registrerer vores patienter i COSMIC.
  • Vi ser gerne, at du er fleksibel, og har gode samarbejdsevner. Vi arbejder tæt sammen med forskelligt tværfagligt personale. Det kan være; fysioterapeuter, ergoterapeuter, klinisk diætist og portører for at nævne et udpluk.
  • Det er en fordel at du er åben og opsøgende.

Grønlands landshospital i en storby med enestående natur

Dronning Ingrids Hospital er Grønlands landshospital med et højt fagligt niveau, hvor der arbejdes efter internationale standarder. I kraft af vores landsdelsfunktion så modtager vi patienter fra hele Grønland, og samarbejder med Det Grønlandske Patienthjem i København, hvorfra patienterne sendes til behandling på de stor københavnske sygehuse.

Nuuk er en storby som går i et med Grønlands fantastiske natur. Her er mange spisemuligheder, cafeer og kulturelle oplevelser. Er du til fritidslivet, så er du hurtigt ude i fjeldet eller inde i fjorden. Om vinteren er nordlys en del af din hverdag, ligesom du også kan stå på både langrend og alpin ski. Om sommeren er dagene lange, og fritiden kan bruges på at vandre, se rensdyr, eller du kan sejle ind i fjorden og fiske, samt se sæler og hvaler.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig grønlandsk autorisation (søg via www.nun.gl)

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl:

https://gjob.dk/sog-job/?page=details&VID=21-393

Startdato: 1. november 2021 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist: 9. november 2021, ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved afdelingssygeplejerske Laila Frederiksen på tlf. (+299) 34 48 67 eller på e-mail: [email protected]

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: [email protected]

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grønland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Grønland
  • Tirsdag den 09. november 2021

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hele Danmark

    Som et af de største rekrutteringsbureauer inden for sundhedssektoren i Skandinavien har vi muligvis det sygeplejerskejob du søger. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, hvis du er interesser..
    • Sygeplejerske
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Grønland

    Genopslag - Boenheden Pakkutaq søger en sygeplejerske eller sundhedsassistentBoenheden Pakkutaq søger en sygeplejerske eller sundhedsassistentHandicap- og socialpsykiatri søger en omsorgsfuld sygep..
    • Sygeplejerske
    • Grønland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Grønland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Grønland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Grønland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Grønland over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 8
20. juni 2024 8
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 10
31. maj 2024 10