Afdelingssygeplejerske til Sensomotorisk klinik, sengeafsnit 10, Regionshospitalet Hamm...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

En stilling som afdelingssygeplejerske ved Hospitalsenhed Midt, Sensomotorisk klinik, sengeafsnit 10, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse pr. 01. maj 2020. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
Vi søger en ny afdelingssygeplejerske, der
  • trives på et dynamisk udviklingshospital, hvor der er fokus på udvikling og forskning i forhold til patientopgaven
  • besidder en sikker sygeplejefaglig identitet og tillige har erfaring inden for den neurorehabiliterende sygepleje
  • har erfaring i tværfagligt teamsamarbejde og finder energi og drivkraft i det relationelle, med fokus på fælles mål og retning
  • kan inspirere til kompetenceudvikling og kreativitet primært i afsnittet, men også på tværs i Regionshospitalet Hammel Neurocenter
  • har erfaring med ledelse og gerne inden for neurorehabiliteringsområdet
  • tør gå i professionel dialog med lederkollegaer, i et tillidsfuldt og respektfuldt ledelsesrum
  • har gode administrative evner og flair for økonomistyring
  • har interesse for forsknings- og kvalitetsområdet og besidder erfaring i dette felt gerne inden for neurorehabiliteringsområdet

Vi søger en visionær leder, der har lyst til og evner for at sikre patienter indlagt på sengeafsnit 10 et tværfagligt sammenhængende patientforløb på et fagligt højt niveau.

Du skal være en dygtig personaleleder, der kan skabe og vedligeholde givende, dynamiske og konstruktive relationer. Du har evnen og viljen til omstilling og fornyelse, og du kan prioritere og tilpasse opgaveløsningen i forhold til de udfordringer, der dukker op.

Om Sensomotorisk Klinik, Sengeafsnit 10
Som afdelingssygeplejerske bliver du en del af et tværfagligt lederteam på S10, der udover afdelingssygeplejersken består af en afsnitsleder/overfysioterapeut og 1-2 overlæger.

Sengeafsnit 10 dækker over 13 højtspecialiserede og regionale sengepladser, og modtager patienter fra hele Vestdanmark. Til afsnittet er tilknyttet læger, sygeplejepersonale, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logopæder, neuropsykologer, diætist, socialrådgivere og afsnitssekretær.

Du har sammen med en afsnitsleder/overfysioterapeut det samlede ledelsesansvar for en tværfaglig personalegruppe på ca. 50 medarbejdere, bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeuter og afsnitssekretær.

Du vil som afdelingssygeplejerske indgå i den tværfaglige ledergruppe på Regionshospitalet Hammel Neurocenter. Som afsnitsleder vil du desuden både deltage i og tage ansvar for en række tværgående forsknings- og udviklingsopgaver efter nærmere aftale med centerledelsen.

Om Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er et højtspecialiseret neurorehabiliteringshospital som har ansvaret for rehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade fra hele Vestdanmark med et patientgrundlag på ca. 3 mio. indbyggere.
Hospitalet har i alt 124 sengepladser fordelt på 51 højtspecialiserede pladser og 67 regionale pladser for med 24 i Hammel, 30 i Skive og 13 i Lemvig. Herudover 6 neurointensive stepdown senge (NISA) i Silkeborg.

Regionshospitaler Hammel Neurocenter har ca. 630 ansatte, fordelt på tre matrikler.

Neurorehabiliteringen foregår i 4 subspecialer med i alt 10 sengeafsnit.

Forskning, udvikling og uddannelse prioriteres højt og vi har et bredt samarbejde med andre forskningsbaserede neurorehabiliteringsenheder i såvel Danmark som i udlandet.

Centerledelsen udgøres af en ledende overlæge, en oversygeplejerske samt en ledende terapeut.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Lemvig og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.
De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Der må forventes en prøvetid på 3 mdr..

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
  • Oversygeplejerske Bente Dam, tlf. +45 22 13 43 90
  • Afsnitsleder/Overfysioterapeut Karin Ibsen, S10 tlf. 78 41 93 69 / + 45 61 36 33 31

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring, skal sendes elektronisk og være os i hænde senest onsdag den 19. februar 2020 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted fredag den 28. februar 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hammel
  • Onsdag den 19. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hammel over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1