Akutsygeplejerske til det medicinske team på Gentofte akutklinik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du lyst til at arbejde med akutte medicinske patientforløb på en afdeling, hvor dagene aldrig er ens, og hvor sygepleje, kollegaskab og samarbejde er i højsædet? Så er vores ledige stillinger i akutklinikkens medicinske team på Gentofte hospital helt sikkert noget for dig.

Hvem er vi? Du vil få din daglige gang på første sal i akutklinikken på Gentofte hospital, hvor vores 26 medarbejdere udgør et velfungerende og sammentømret afsnit med arbejdsmiljø og høj faglighed i fokus. Vi har både nye og erfarne sygeplejersker, og afsnittet er kendetegnet ved, at vi holder sammen og hjælper hinanden. Det betyder også, at mange af vores medarbejdere er tidligere studerende, som er fortsat på afsnittet efter endt uddannelse.

I arbejdet på vores afdeling kommer du til at sikre, at akutte og kritisk syge patienter, indenfor det medicinske speciale, modtager sygepleje af højeste faglige kvalitet. Dette gør sig gældende både i modtagelsen, udredningen og behandlingen - uanset hvilket tidspunkt på døgnet, vi modtager patienten.

Vores patienter kommer via egen læge, 1813 eller fra andre specialer. Du kommer til at beskæftige dig med triagering, blodprøvetagning, anlæggelse af IV-adgange og opstart af behandling ud fra den delegering, vi som sygeplejersker har. Derudover, gør vi en dyd ud af at kommunikere, informere og udvise forståelse for behovet hos den enkelte patient og deres pårørende, så vi sikrer de bedste patientforløb.

Patienter ligger i gennemsnit lidt under 16 timer hos os. Vi udskriver 67% af patienterne direkte fra vores afdeling, og øvrige patienter visiteres til enten endokrinologisk-, infektionsmedicinsk-, lungemedicinsk-, eller geriatrisk afdeling.

Hvad tilbyder vi? Din ansættelse starter med et introduktionsforløb på fire uger udenfor normering, hvor du følger vores mentor/introduktionsansvarlig. Mentoren oplærer dig i afdelingens arbejdsgange og sammen gennemgår i relevante kompetence-kort så du bliver godt klædt på til selvstændigt arbejde. Sideløbende med det, får du tjenestetidsplanlagt undervisning og bliver det første år en del af vores kompetenceudviklingsprogram med varierende og relevant undervisning for dit daglige arbejde. Du vil være tilknyttet mentor dit første år på afdelingen.

Vi tror på, at muligheden for at videreudvikle faglige og personlige kompetencer er essentiel for både motivationen og arbejdsglæden hos vores medarbejdere, derfor er der obligatorisk undervisning løbendes for alle medarbejdere, i form af vores ”15-faglige-minutter”, ”torsdagsundervisning” og ugentlige simulationstræning.

Vi arbejder fast i makkerpar, og det betyder, at du – efter endt introduktionsforløb – bliver sat i vagt med en mere erfaren kollega, som kan guide og vejlede dig. Vi tror nemlig på, at en sparringspartner er godt for både stabiliteten og din videre udvikling.

Fire patientforløb du med stor sandsynlighed møder hos os:
  • ”Lilian, 87 år, kommer fra eget hjem, hvor hun får hjælp to gange dagligt. Den seneste tid er det gået lidt ned ad bakke, og hun virker dehydreret. Hun ringer til egen læge, der vurderer, at hun skal ind for at tjekkes. Lilian kommer efterfølgende ind til os med sygetransport. Hun virker lettere forvirret, men ved hvor hun er og synes ikke, at hun er syg. Hun anerkender dog, at hun nok ikke har drukket eller spist helt, som hun plejer. Hun forklarer, at hendes wc er på 1. sal i hjemmet, men at hun ikke længere kan gå op ad trappen om natten. Derfor har hun besluttet, at det er bedre at drikke mindre.”


  • ”Carl, 78 år, bor i eget hjem uden hjælp. Han bor sammen med sin kone, der har bemærket, at han er begyndt at hive betydeligt mere efter vejret, end han plejer. Derfor ringer hun til 1813, som, efter at hørt Carl i baggrunden under telefonsamtalen, vælger at sende en ambulance ud for at hente Carl. Han er kendt med KOL og har en saturation på 83%, da han ankommer til os. Konen fortæller, det har stået på et par dage. Carl er godt medtaget, højfebril, høj puls og lidt lavt blodtryk, da han ankommer på afdelingen.”


  • ”Mads, 42 år, håndværkere. Været på arbejdet de sidste par dage, men har forfærdeligt ondt i sin ryg. Det har ikke hjulpet med håndkøbsmedicin så han ringer egen læge, fordi han nu også har følelsesnedsættelser i sit ben. Egen læge sender ham til vurdering ved os. Når han kommer, har han meget ondt i sin ryg og svært for at bevæge sig”


  • ”Tine, 39 år, sendes ind akut via 1813, fordi hun er forvirret og tiltagende sløv med kvalme. Hendes mand er meget bekymret, da de ankommer. Tine har diabetes type 1, og ved ankomst har hun et blodsukker på 38. Hun har en insulinpumpe på sig, men den virker ikke.”

Hvem er du? For os betyder det mindre, om du er en nyuddannet eller en erfaren sygeplejerske. Det er vigtigere for os, at du besidder nogle af nedenstående egenskaber:

  • Du er videbegærlig, reflekterende og tager ansvar for egen praksis.
  • Vi er de første, patienten møder, når de kommer på hospitalet. Derfor er det vigtigt, at du er god til at kommunikere respektfuldt med patienter og pårørende med afsæt i deres behov.
  • Vi er en personalegruppe, der tager hånd om hinanden, og det er derfor vigtigt, at du har et godt samarbejdsgen, for vi opfordrer til sparring og spørgsmål i vores praksis.
  • Det er udfordrende at være ny i et speciale eller en afdeling, og du er derfor fyldt med gå-på-mod.

Ansættelsesvilkår Vi tilbyder ansættelse i fast stilling på 32-37 timer om ugen i blandede vagter efter aftale. Du kan forvente omkring 8 vagter (aften og nat) på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend i 12 timer eller hver 2.weekend i 8 timers vagter. Vi arbejder med MinTid, hvor du selv kan ønske, hvordan et godt arbejdsrul ser ud for dig.

Har du lyst til at høre mere? Hvis vi har vakt din interesse, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sophia Mugelli på 38 67 3067. Du kan også gå ind på vores instagram profil @akutkliniken_1sal, hvis du vil se mere fra vores hverdag. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 13. august kl. 21:00. Der afholdes samtaler i uge 33. Ansættelse fra 1/9 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Lørdag den 13. august 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 9
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10