Er du sygeplejerske – og er relationsarbejde, miljøterapi og høj faglighed på et åbent afsnit noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du nyuddannet sygeplejerske er dette en oplagt mulighed for at prøve det psykiatriske speciale af. Er du en erfaren sygeplejerske og trænger du til luftforandring?

Så har vi jobbet til dig!

På afsnit 19.0 er vi en tværfaglig personalegruppe bestående af både mænd og kvinder, hvor vores fagproffesioner spænder mellem sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, fysioterapeut, ergoterapeut, recoverymentor, lægesekretær, socialrådgiver og overlæge, og nu vil vi meget gerne udvide teamet med endnu en dygtig og engageret sygeplejerske.

Vi har et velfungerende afsnit og er gode til at tage imod nye kollegaer. Læs her hvad Armina siger om sin start på afsnittet:

”Jeg er blevet taget godt imod. Der er god forståelse for at man er ny – både i forhold til at man kan spørge om alt. Men også fordi, at man ser tingene på en anden måde, når man er ny og det bliver der lyttet til”. Siger Armina.

Velkommen indenfor hos afsnit 19.0
Afsnittet har plads til 16 indlagte patienter samt en patientstyret indlæggelse. Vores patienter er 18 år og opefter og kan have alle former for psykiatriske diagnoser. Indlæggelsestiden er gennemsnitligt 3-4 uger, hvilket giver os tid og mulighed for at danne relationer og sørge for at patienterne får en helhedsorienteret sygepleje, mens de er hos os.

Som sygeplejerske på afsnittet vil du blive tilknyttet som fast kontaktperson for et antal patienter og være medansvarlig for deres behandlingsforløb. Derudover vil dine arbejdsopgaver på afsnittet b.la. bestå i:

  • Kontaktperson for 4-5 patienter i løbet af en vagt.
  • Medicinansvarlig på afsnittet.
  • Koordinere og samarbejde med b.la. ambulante tilbud, kommunale instanser og somatikken.
  • Varetage funktionen som ansvarshavende sygeplejerske om aftenen og i weekenden.
  • Dokumentation af observationer, aftaler og planer i sundhedsplatformen.
  • Være daglig vejleder for sygeplejestuderende i klinisk vejleders fravær.

Vi prioriterer miljøterapi i afsnittet. Vores tilknyttede ergo- og fysioterapeuter er her begge 2 dage om ugen, og de iværksætter b.la. forskellige aktiviteter sammen med patienterne herunder kropsgruppe, kreativt værksted, aktiviteter i vores sal samt individuelle øvelser og træning.

Vi vægter forbedringskulturen højt i afsnittet. Hver onsdag morgen afholder vi tavlemøde og alle kan komme med deres forslag til eventuelle forbedringer. Derigennem hjælpes vi ad med at udvikle afsnittet og gøre det til en endnu bedre arbejdsplads for os alle sammen.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet sygeplejerske, og du har lyst til at arbejde med patienter med psykiatriske diagnoser. Derudover er du god til at kommunikere både i skrift og tale og med din konstruktive og positive facon, bidrager du til det gode arbejdsmiljø, vi har i afsnittet.

Du kan både arbejde selvstændigt og som en del af et team, og du vægter højt at give vores patienter sygepleje af høj faglighed. Du bruger dig selv som menneske meget i løbet af din arbejdsdag, så det skal du kunne lide. Derudover besidder du kvaliteter som empati, hjælpsomhed og ansvarlighed.

Det er ikke så vigtigt, om du har erfaring fra psykiatrien – for vi skal nok sørge for at give dig den viden der er brug for, men vigtigt er det, at du har lyst til at arbejde med den psykiatriske patientgruppe.

Er du stadig i tvivl om at vores afsnit er noget for dig?

Her er 3 grunde til at sige JA!

Personalegruppen er blandet i erfaringsniveau, men det ser vi som en styrke, da vi lærer af hinanden og lytter til hinanden, om man så har været her i ½ år eller 10 år.

Vi vægter uddannelse højt. Vi har en høj faglighed og har fokus på at vedligeholde den, f.eks. med planer om at facilitere undervisning på afsnittet, der kan passes ind i hverdagen, så vi udvikler os og bliver endnu dygtigere. Derudover skal alle medarbejdere på en 5 dages uddannelse i kognitiv adfærdsterapi i efteråret 2022. Er du ny i det psykiatriske speciale, vil du f.eks. også komme på ”Godt på vej i psykiatrien”, hvor du tilegner dig redskaber i forbindelse med specialet samt kan skabe netværk på tværs af de psykiatriske centre.

Du får en grundig introduktion til afsnittet. Du får tildelt en mentor når du starter og sammen vil I have månedlige samtaler det første år, hvor du kan få sparring og støtte alt efter dit behov og erfaringsniveau.

Hvad siger patienterne om at være indlagt her?

"Der er håb! Hold ud! Tak for nu - I har passet godt på mig"

"Tak til patienter & personale for jeres rummelighed, opmuntring og forståelse! Det værdsætter vi!"

"Tak for et dejligt ophold. Og tak til personalet. Vi har haft det sjovt"

Har vi fanget din interesse?
Så tøv ikke med at ringe til afdelingssygeplejerske Mie Engel på 24 76 54 19 og få en uddybende og uforpligtende snak. Du kan også sende en mail på [email protected]. Vi giver også gerne en kop kaffe og en rundvisning, så du kan se afsnittet og mærke stemningen før du evt. søger.

Løn og vilkår
Da vi har faste nattevagter, er der tale om en stilling i fortrinsvis dag- og aftenvagter (hovedvægt på dagvagter og med mulighed for kun dagvagt) og weekendvagt hver 3. weekend i 8 timers vagter.

Vi ser gerne, at du kan starte den 1. juli 2022 eller efter aftale.

Da vi lægger vagtplaner mere end 4 uger frem i tiden, kender du din vagtplan lang tid frem. Derudover er der en gensidig fleksibilitet, der betyder, at vi plejer at få puslespillet til at gå op.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Søg stillingen via link på siden senest den 2. september 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mange hilsner teamet fra afsnit 19.0

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg
Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Fredag den 02. september 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10