Klinisk underviser til Afdeling for Medicinske Sygdomme, Herlev og Gentofte Hospital, Gentofte-matriklen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Afdeling for Medicinske Sygdomme søger en klinisk underviser 30-37 t./u. fra 1. november 2022.

Er du sygeplejerske og arbejder du allerede som klinisk underviser, eller er du erfaren vejleder med lyst til videreudvikling og uddannelse?

Afdeling for Medicinske Sygdomme - Hvem er vi?

Afdeling for Medicinske Sygdomme er Herlev og Gentofte Hospitals store akut medicinske afdeling med 8 sengeafsnit og 12 ambulatorier på 2 matrikler. Vi har 4 lægelige specialer: Lungemedicin, Endokrinologi, Geriatri og Infektionsmedicin – 2 sengeafsnit samt mindst 1 ambulatorium til hvert.

Sengeafsnit og ambulatorier er ledet af engagerede oversygeplejersker, der i tæt samarbejde med de kliniske undervisere, afsnittenes kliniske sygeplejespecialister og de kliniske vejledere sikrer et godt og velfunderet både præ- og postgraduat uddannelsesmiljø.

Den prægraduate undervisning

Vi har to kliniske undervisere (en på hver matrikel), som arbejder tæt sammen om uddannelsesopgaverne i afdelingen, og varetager planlægning og koordinering af de studerendes klinikforløb og elevernes praktikforløb.

Vi har årligt op mod 90 sygeplejestuderende og et større antal social- og sundhedsassistentelever i uddannelsesforløb i vores afdeling.

Som Klinisk Underviser har du det overordnede ansvar for at tilrettelægge uddannelsesforløbene på den matrikel du er tilknyttet, i tæt samarbejde med de kliniske vejledere og praktikvejlederne.

Du har blandt andet ansvar for:

  • Introduktion til afdelingen, hvor vi vægter højt - fra starten af klinikperioden - at studerende og elever bydes velkommen i afdelingen og bliver introduceret og inddraget i arbejdsfællesskabet. Vores målsætning er, at vi tager imod studerende og elever, så de føler sig velkomne og oplever tryghed i et anerkendende læringsmiljø
  • Varetagelse af refleksionsfora ved studieaktivitets- og forudsætningskrav for sygeplejestuderende samt interne prøveforløb i tæt samarbejde med de kliniske vejledere
  • Planlægning og afholdelse af refleksion og kliniknær undervisning og supervision, der understøtter de studerendes og SSA elevers læringsmål
  • Videreudvikling af afdelingens lærings- og studiemiljø. En del af dette arbejde består i at formidle og synliggøre uddannelse og det pædagogiske arbejde i afdelingen.

Studiemiljøet

På Afdeling for Medicinske Sygdomme har de kliniske undervisere og de kliniske vejledere udarbejdet nedenstående ambitioner for lærings- og studiemiljøet i afdelingen.

Vi planlægger dit forløb sammen med dig

Vi stiler mod høj faglighed og vi prioriterer tid til faglig fordybelse

Vi giver dig mulighed for at deltage i fælles faglig udvikling

Vi giver plads til selvstændighed og dine individuelle kompetencer

Vi inddrager dig i den daglige pleje og behandling i forhold til dine læringsmål

Vi arbejder aktivt med anvendelse af den individuelle studieplan

Vi tilbyder både simple og komplekse læringsmuligheder og hvor du kan blive udfordret på forskellige niveauer

Vi søger derfor efter en klinisk underviser, som kan identificere sig med og arbejde ud fra ovenstående ambitioner.

Kompetenceudvikling af kliniske vejledere og praktikvejledere

Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling af både kliniske vejledere og praktikvejledere.

Bl.a. ved at afholde arbejdsdage sammen med de kliniske vejledere 4 gange årligt - en blanding af formidling af den nyeste viden inden for uddannelse og vejledning og arbejde med aktuelle emner, som udmunder i konkrete tiltag. Tilsvarende afvikles 1-2 dage for praktikvejlederne. Dagene planlægges og afholdes af dig og din kollega på Gentofte.

Til daglig fungerer du som sparringspartner og supervisor i forhold til varetagelsen af deres funktion.

Din profil:

  • Du brænder for uddannelsesopgaver
  • Du er sygeplejerske og har en master eller kandidatgrad gerne indenfor det pædagogiske område, eller ønsker at starte et videreuddannelsesforløb
  • Du har erfaring med at koordinere og planlægge uddannelsesforløb for studerende og elever
  • Du evner at yde differentieret vejledning og undervisning
  • Du bidrager til og vedligeholder det eksisterende gode studiemiljø, hvor den enkelte elev og studerende får lov til at trives
  • Du kan inspirere og fagligt sparre med afdelingens vejledere
  • Du kan igangsætte udviklingstiltag og projekter både på afdelings- og hospitals niveau eller indgå heri
  • Du kan indgå i samarbejde på tværs af faggrupper, samt samarbejde med kliniske vejledere, praktikvejledere og afdelingssygeplejersker
  • Du har et godt overblik og kan have mange bolde i luften på en gang
  • Du har et godt humør og kan holde hovedet koldt under pressede situationer
  • Du er en daglig rollemodel

Rammer

I Afdeling for Medicinske Sygdomme har vi udarbejdet visioner og strategier for sygeplejen i afdelingen. Vores visioner og strategier skal indgå i og være en naturlig del af den daglige praksis. På dette link kan du se vores "Vision og Strategi for sygeplejen".

Vi har fokus på transitionen mellem at være studerende og nyuddannet sygeplejerske og arbejder sammen med sengeafsnittenes mentorer om dette. Vi har valgt at indtænke udvalgte indsatser ind i de studerendes forløb for at kunne fastholde dem i afdelingen efter deres klinikperiode, og vi har opstartet supervisionsforløb for nyuddannede sygeplejersker, som de kliniske undervisere deltager i.

Som klinisk underviser på Herlev og Gentofte hospital bliver du en del af netværket for kliniske undervisere. Netværket videndeler og drøfter udviklingsprojekter, relevant forskning og pædagogiske problemstillinger, med henblik på kompetenceudvikling af netværkets medlemmer og kliniske vejledere/praktik vejledere. Det sker i tæt samarbejde med uddannelseskonsulenter fra center for HR og uddannelse.

Stillingen er en klinisk stabsfunktion til afdelingsledelsen (chefsygeplejersken) og du skal forvente at deltage i klinisk arbejde i ferieperioder samt i 8 weekender årligt. Du vil for så vidt, hvad angår det kliniske arbejde, blive tilknyttet et eller flere afsnit efter dit ønske.

Yderligere oplysninger om stillingerne ved henvendelse til klinisk underviser Maria Dahl Glæsner, telefon: 21538733 ([email protected]) eller chefsygeplejerske Morten Hougaard, telefon 29469924 ([email protected]).

Ansøgningsfrist: 1. september

Samtaler forventes afholdt: 7. september

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 10
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 10
29. september 2024 10
28. september 2024 10
27. september 2024 9
26. september 2024 9
25. september 2024 10
24. september 2024 10
23. september 2024 10
22. september 2024 10
21. september 2024 10
20. september 2024 11
19. september 2024 10
18. september 2024 12
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 9
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 9