Oversygeplejerske til klinik for lungesygdomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Stort og velfungerende ambulatorium for den non-maligne lungemedicin søger ambitiøs oversygeplejerske, som ønsker at stå i spidsen for en gruppe engagerede og dygtige sygeplejersker. Stillingen er ledig pr. 1. marts 2023 og vi prioriterer den gode overdragelse fra den nuværende oversygeplejerske, som har valgt at gå på pension efter mange års tro tjeneste.

Personalegruppen er kendetegnet ved et godt sammenhold, humor og en stærk sygeplejefaglig profil. Alle stillinger er besat!

Længere ned i opslaget kan du læse mere om ambulatoriet – men først lidt om hvem du er:

Din ledelsesprofil

Du har ledelseserfaring og har eller ønsker at erhverve en ledelsesuddannelse.

Du er altid åben og opsøgende i forhold til udvikling af egen ledelsespraksis.

Du er en empatisk og anerkendende leder, samtidig med, at du kender, udforsker og handler ud fra dit ledelsesrum.

Dit udgangspunkt er tillid til personalets kompetencer.

Du evner at skabe følgeskab og du er en god og troværdig formidler.

Du søger ledelsessparring, når du er usikker og du værdsætter at indgå i et netværk af erfarne oversygeplejersker, der mødes dagligt.

Du er kommunikativt stærk, og formår at inddrage personalet til i samarbejde at formulere de fælles mål.

Din ledelsesstil er gerne nysgerrig og anerkendende og med din adfærd udstråler du ro og overblik.

Patienters og pårørendes gode oplevelse er alfa og omega for dig.

Det er en klar fordel, men dog ikke et krav, at du har erfaring fra det lungemedicinske speciale.

Du vil fra ansættelsens begyndelse blive tilknyttet en mentor fra oversygeplejerskegruppen ligesom du vil blive tilbudt mulighed for løbende ledelsesudvikling af forskellig art. Ud over dine oversygeplejerskekolleger, så er din nærmeste tværfaglige samarbejdspartner afsnittets funktionsansvarlige overlæge og afsnittets kliniske sygeplejespecialist.

Ambulatoriet er kendetegnet ved høj faglig standard der kontinuerligt sikrer en høj kvalitet i pleje og behandling. Personalets faglige stolthed og gensidige omsorg for hinanden i plejegruppen gennemsyrer hverdagen. Derudover er afsnittet stærkt engageret i både forskning og uddannelse og samarbejder lige nu tæt omkring sygeplejeforskning inden for Fundamentals of Care.

Elementer som driftsmålsstyring anvendes målrettet til at sikre fremdrift i kvaliteten af sygeplejen og på tværs af afdelingens fire specialer arbejder oversygeplejersker og kliniske sygeplejespecialister løbende med evidensbasering af sygeplejen.

Der er et højt erfaringsgrundlag og stor selvstændighed blandt medarbejdergruppen og du vil blive leder af specialister. Vi prioriterer kompetenceudvikling hos medarbejderne højt for at holde det høje faglige niveau og sikre gode arbejdsvilkår. Gruppen har et godt fællesskab og er meget engagerede. Vi kan også prale med et meget lavt sygefravær. Medarbejderne lægger vægt på en synlig leder, som er tilgængelig, på engagement, det gode arbejdsmiljø og godt humør. Hjælpsomhed og loyalitet er kendetegnende for vores kollegaskab.

Vores ambulatorium består af mange mindre tværfaglige enheder, hver med deres særlige kompetencer og alle med fokus på det bedste forløb for netop deres patienter.

Din ledelsesramme

Afdeling for Medicinske Sygdomme på Herlev og Gentofte Hospital er organisatorisk opbygget efter de fire specialer: endokrinologi, geriatri, infektionsmedicin og lungemedicin. De fire specialer har sengeafsnit og ambulatorier på begge matrikler og de ledes hver især af én samlet områdeledelse.

Du indgår i den lungemedicinske områdeledelse (4 oversygeplejersker + 1 ledende overlæge) samt i afdelingens samlede ledergruppe med ledere fra de 4 specialer fra begge hospitalets matrikler. Der er et meget tæt samarbejde mellem oversygeplejerskerne, både på Gentoftematriklen og i afdelingens samlede oversygeplejerskegruppe på tværs af de 2 matrikler.

Om det lungemedicinske ambulatorium

”Jeg er vild med lungespecialet og det kollegiale sammenhold her er, og det er dejligt at opleve, at patienterne er glade for at komme i afdelingen. Jeg føler mig stolt over den pleje og behandling, vi giver patienterne. Her er mulighed for fordybelse, og så er der en imødekommende og rigtig god tone overalt i afdelingen og et supergodt kollegialt fællesskab” siger sygeplejerske, ansat i 13 år.

I ambulatoriet arbejder vi med udredning og behandling af patienter med lungesygdomme. Vi er en højt specialiseret lungemedicinsk afdeling, der anses som en af de bedste i Danmark inden for området. Vi arbejder ud fra afdelingens vision om at være stolte af og kendte for tilfredse patienter, der oplever meningsfulde og sammenhængende patientforløb.

Vi har regelmæssig undervisning, 15 faglige minutter, tavlemøder samt mono- og tværfaglige møder.

Vi lytter til nye ideer og søger gerne nye veje, så vi hele tiden udvikler os og bliver bedre til det, vi gør.

Patienttilfredsheden er høj og både patienter, pårørende og personale skal opleve sig godt behandlet. Medindflydelse og medansvar er derfor nøgleord i dagligdagens beslutningsprocesser både i samarbejdet med patienter og pårørende og i samarbejdet med kollegaer.

I ambulatoriet er vi ansvarlige for udredning og behandling af:

Astma

Interstitielle lungesygdomme

Komplicerede lungeinfektioner

Alfa-1 antitrypsin mangel

KOL

Tuberkulose

Søvnapnø

Respirationsfysiologisk laboratorium

Vi har desuden en tilsynsgående sygeplejerske, der går ud og hjælper og vejleder patienter med lungesygdomme på hospitalets øvrige afdelinger.

Herlev og Gentofte Hospital har stort fokus på personalets trivsel og sundhed og har etableret tilbud som fx fitness og massage.

Du er meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Morten Hougaard tlf.: 29 46 99 24, hvis du har spørgsmål til stillingen, eller endnu bedre – gerne vil besøge afdelingen, før du sender din ansøgning.
Du er også meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Merete Bendixen, tlf.: 21 24 02 28, der kan fortælle dig mere om stillingens indhold og form.

Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 30. januar.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København N

    Vil du være en del af [xxxxx]s (KP) sygeplejerskeuddannelse og bidrage til at understøtte de daglige aktiviteter i vores simulationsaktiviteter? Så er det måske dig, vi led..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 9
2. juli 2024 10
1. juli 2024 11
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 13
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 10
23. juni 2024 10
22. juni 2024 10
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 11
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10