Dedikeret sygeplejerske søges til Horserød Fængsel i [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Er du en dygtig sygeplejerske med engagement for samfundets udsatte? Har du en stærk faglig profil? Og har du lyst til en dynamisk hverdag med plads til faglighed, fordybelse og familie? Så har vi stillingen til dig.

Sundhedsenheden i kriminalforsorgen Hovedstaden søger en engageret sygeplejerske 37 timer ugentligt til dagstjeneste på hverdage i Horserød Fængsel. Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2022 eller snarest muligt, da en af vores faste sygeplejersker har søgt nye udfordringer.

Om jobbet
Du vil have tjenestested på Horserød Fængsel, der er en del af Sundhedsenheden i Område Hovedstaden.

Den sundhedsfaglige klinik i Horserød Fængsel består af i alt fire sygeplejersker, en lægesekretær samt en læge, der kommer to dage om ugen. Arbejdsopgaverne er alsidige, og der er rig mulighed for at præge sin egen arbejdsdag.

Vi tilbyder et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor vi forventer, at du kan samarbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler. Du skal samtidig have lyst til at det sygeplejefaglige arbejde med de indsatte er en væsentlig del af hverdagen.

Arbejdsopgaverne er bl.a.:

  • Medicinhåndtering
  • Omsorgssamtaler
  • Kronikerforløb
  • Misbrugsbehandling (substitution)
  • Modtagelsessamtaler
  • Assistere ved lægekonsultation
  • Tage blodprøver og EKG samt lungefunktionsundersøgelse ved behov.

Din nye arbejdsplads
Dit primære arbejdssted er på sundhedsklinikken beliggende i Horserød Fængsel. Du skal forvente, at du i et mindre omfang skal løse sygeplejefaglige opgaver på øvrige matrikler.

Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel. Sundhedsenheden betjener ud over Horserød Fængsel også Københavns Fængsler, arresterne i Helsingør, Frederikssund, Hillerød, Bornholm og på Færøerne samt Udlændingecenter Ellebæk. Du må påregne, at du i et mindre omfang vil skulle løse sygeplejefaglige opgaver på øvrige nordlige matrikler.

Horserød Fængsel er Danmarks største åbne fængsel, og har pt. plads til 280 indsatte. Fængslet er delt op i en række forskellige afdelinger, og rummer bl.a. modtageafdeling og behandlingsafdeling.

Fængslet har i alt ca. 140 medarbejdere ansat, hvoraf de fleste er fængselsbetjente. Derudover består medarbejderstaben af værkmestre, skolelærere, socialrådgivere, misbrugsbehandlere, sekretærer, sygeplejersker mv.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har været uddannet sygeplejerske i nogle år. Vi ser gerne, at du har erfaring inden for psykiatri og somatik, hjemmeplejen, misbrugsbehandling og/eller andre socialmedicinske institutioner.

Du skal have lyst til at arbejde med en patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har multifacetterede sundhedsmæssige og sociale problemstillinger.

Det er afgørende, at du arbejder meget struktureret, at du er optaget af, at de daglige arbejdsgange er effektive, og at du prioriterer patientsikkerhed og lovkrav i arbejdet meget højt. Yderligere har du evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt gældende organisationsaftale for Sygeplejersker i staten. Aflønning sker efter principperne om Ny Løn.

Ansættelsesstedet er kriminalforsorgen.

Dit primære arbejdssted er Horserød Fængsel, Esrumvej 367, 3000 Helsingør.
Du skal forvente, at du i et mindre omfang skal løse sygeplejefaglige opgaver på øvrige matrikler.

Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2022 og er på 37 timer om ugen.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 23. september 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 28. september 2022

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Yderligere information
Vil du vide mere om jobbet kan du kontakte enhedsleder og oversygeplejerske Lars Hemdorff på telefon 7255 3395.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden samt 3 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Helsingør
  • Fredag den 23. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 2