Sygeplejersker til Herlevs Opvågning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Da flere af vores dygtige opvågningssygeplejersker er leveringsdygtige i nye borgere til samfundet og vi samtidig sender en forelsket kollega til Australien på orlov, søger vi nye engagerede kollegaer til vores fantastiske Opvågning på Herlev Hospital.

Ønsker du at arbejde et sted, hvor du ser hurtig effekt af den sygepleje du udøver, samtidig med, at du er en del af en personalegruppe med plads til sparring, mangfoldighed og udvikling. Så er chancen der nu for at blive en del af vores helt særlige fællesskab i Opvågningen på Herlev Hospital.

Om Herlev Hospital:

Herlev & Gentofte Hospital er Region Hovedstadens største akuthospital. Herlev Hospital har 6400 ansatte. Vi har 877 sengepladser, 130.000 akutte ankomster og 950.000 ambulante besøg om året.

I Afdeling for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling er vi ca. 430 medarbejdere. Afdelingen er delt op i følgende områder: Operation, Dagkirurgi, Intensiv og Opvågning samt Tværfagligt Smertecenter og Forskningsenhed. I september 2022 flyttede ca. halvdelen af Opvågningen ud i de nye flotte lokaler sammen med resten af afdelingen.

Hvem er vi:

Opvågningen består af 2 separate afsnit, en alsidig og åbenhjertig sygeplejegruppe med 33 sygeplejersker, oversygeplejerske Vicki og to ledende overlæger, Julie & Diana, tilknyttet til hvert deres opvågningsafsnit. Personalegruppen er præget af humor, tillid, psykologisk tryghed og en gennemgående vilje til at ville hjælpe både patienter og kollegaer, og tilsammen har vi bred erfaring fra stort set alle somatiske specialer.

Vi er et afsnit præget af en god kombination af højt patientflow og komplekse længerevarende patientforløb af op til 24 timers varighed. Begge dele kræver samarbejde både internt og eksternt og et fælles solidt overblik. Vi modtager patienter fra 6 kirurgiske specialer, MR-undersøgelser og fra Endoskopien. Vi fungerer som buffer for Intensiv, dog undtaget respirator, og modtager traumepatienter til stabilisering og smertebehandling inden operation eller eventuel overflytning. Vi assisterer desuden til blokanlæggelser, Blood patch, optimering af smertebehandling, præoptimering af akutte patienter, anlæggelse af epidural, CVK- og HD-katetre samt ECT-behandling. Opvågningen er desuden uddannelsesafsnit for sygeplejestuderende, anæstesi- og intensivkursister, ambulancebehandlere og medicinstuderende, og det er derfor af høj prioritet, at alle bidrager til et godt læringsmiljø, hvor vi alle lærer af hinanden på daglig basis. På afdelingen har vi desuden et stort gennemgående fokus på Mental Sundhed som afsæt for godt arbejdsmiljø og høj patientsikkerhed.

Vi tilbyder:

  • Fast stilling på 32-37 timer i blandede vagter
  • 8 ugers intro uden for normering sammen med 2 erfarne sygeplejekollegaer
  • Weekendvagt hver 3. uge, evt. anden fordeling, hvis der er delebørn eller andet at tage hensyn til
  • 8-10 vagter på 4 uger
  • Fast tilrettelagt oplæringsforløb, som senere hen suppleres med kompetenceudvikling
  • Opvågningsuddannelse
  • Vagtplan ønskes i Optima med fleksible mødetider, så privatlivet harmonerer med arbejdslivet
  • Et afsnit som arbejder struktureret og vedholdende på at højne arbejdsmiljø og psykologisk tryghed
  • Intern og ekstern undervisning
  • Uddannelsesansvarlig sygeplejerske der tager medansvar for din introduktion og oplæring
  • Afhængig af patientkompleksiteten forventes du at skulle passe max 3 patienter ad gangen

Som sygeplejerske hos os, får du rig mulighed for at sætte dine færdigheder og kompetencer i spil i en spændende alsidig hverdag med masser af udviklingsmuligheder.

Vi ønsker os en kollega som:

  • Gerne har erfaring fra kirurgisk eller medicinsk afdeling, akutmodtagelse, anæstesi eller intensiv, men er ikke et krav
  • Kan arbejde både selvstændigt og i teams
  • Er imødekommende og omstillingsparat og med gode samarbejdsevner
  • Har humor, er positiv og bidrager aktivt til den gode stemning
  • Har store forventninger til dig selv og dine kollegaer både fagligt og organisatorisk til gavn for de vekslende patientforløb
  • Har lyst til at indgå i en hverdag med mange kollegaer og til at blive en del af et velfungerende tværfagligt samarbejde mellem operationsgang, anæstesi og intensiv.
  • Vilje til at videreudvikle dig, til gavn for både dig, dine kollegaer og afdelingen

Opvågningsspecialet rummer mange spændende og overraskende facetter. Forvent derfor en stejl læringskurve.

Praktiske oplysninger:

Har ovenstående vakt din interesse – og ønsker du at få mere at vide om os og Opvågningsspecialet, så er du velkommen komme forbi til en uformel snak – eller kontakte oversygeplejerske Vicki Gudmandsen på tlf.: 38 68 27 36, eller en af vores to kliniske sygeplejespecialister [email protected] eller [email protected].

Du kan også via vores Instagram; anestesi_opvaagning_herlev få et indblik i vores alsidige hverdag.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfrist mandag 25. september kl. 12.00. Ansættelsessamtaler og ansættelse efter aftale. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV, som du skal sende online via linket nedenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Dato for tiltrædelse/forventet ansættelsesstart efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etniske tilhørsforhold til at søge stillingen. Herlev og Gentofte Hospitaler er pr. 1.8.2010 røgfrit, og personalet må ikke ryge i arbejdstiden på hospitalets matrikel.

Dine løn- og ansættelsesvilkår Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden, opfylde kravet til sprogkompetencer* i dansk. *Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der er uddannet i et andet EU/EØS-land end Danmark, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med minimum følgende karakterer: • mundtlig kommunikation med karakteren 10 • læseforståelse med karakteren 7 • skriftlig fremstilling med karakteren 7

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herlev
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Du bliver en del af vores velfungerende gruppe af sundhedsplejersker. Vi arbejder i fire selvstyrende teams som i høj grad selv planlægger opgaverne, vi samarbejder også på tværs af opgaver og indsatser, både internt og tværfagligt.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Er DU vores nye kollega? vi søger en ny kollega til vores sundhedsfaglige support team som dagligt året rundt arbejder for at supportere parkinson patienter i behandling med Duodopa.Er det dig?.
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Herlev over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
25. juni 2024 23
24. juni 2024 27
23. juni 2024 32
22. juni 2024 32
21. juni 2024 20
20. juni 2024 19
19. juni 2024 17
18. juni 2024 17
17. juni 2024 18
16. juni 2024 19
15. juni 2024 20
14. juni 2024 21
13. juni 2024 21
12. juni 2024 21
11. juni 2024 21
10. juni 2024 19
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 21
6. juni 2024 21
5. juni 2024 18
4. juni 2024 18
3. juni 2024 18
2. juni 2024 20
1. juni 2024 20
31. maj 2024 21
30. maj 2024 20
29. maj 2024 18
28. maj 2024 17
27. maj 2024 17
26. maj 2024 17