Elevstillinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at højne den faglige kvalitet indenfor sygeplejen? Kan du gå forrest og motivere? Tænder du på faglig udvikling, dokumentation og har du lyst til at være på en arbejdsplads, som er udviklingsorienteret og har et godt omdømme? Så er det dig, vi mangler.

Vi har fantastiske kolleger, en arbejdsplads i god udvikling med mulighed for kompetenceudvikling og gode arbejdsvilkår. Vi får rigtig mange roser af vores patienter, pårørende, uddannelsesinstitutioner og samarbejdspartnerne. Vi tilbyder ligeledes flotte omgivelser og moderne arbejdsforhold med parkeringsplads lige udenfor døren.

Der er 4 teams og en normering til 36 pladser. Du får 13 meget dygtige og engagerede sygeplejerskekolleger samt yderligere ca. 40 erfarne og kompetente tværfaglige kolleger, der sætter fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt tværorganisatorisk og tværsektorielt samarbejde.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen. Ledelsen består af en centerleder, en ass. centerleder og en afdelingsleder.

Vi søger en udviklingssygeplejerske, som skal bidrage til udvikling af den sygeplejefaglig kvalitet, herunder bl.a


  • Medvirke til en kvalificeret introduktion, oplæring og kompetenceudvikling af plejepersonalet i tæt samarbejde med centerledelsen.
  • Ressourceperson for kvalitetsområdet indenfor sygeplejen.
  • Medansvarlig for udvikling og implementering af retningslinjer, strategier og politikker
  • Dokumentationsnøgleperson
  • Være UTH ressourceperson


Vores nye udviklingssygeplejerske skal indgå i rollen som udviklingssygeplejerske gennemsnitlig 2 dage i ugen, og resten af tiden skal du være klinisk sygeplejerske og indgå på lige vilkår med de andre sygeplejersker. Her vil du typisk være teamleder og koordinerende sygeplejerske.

Vi søger en udviklingssygeplejerske i en fast stilling på 30-37 timer med vagt hver 4 weekend og med få vagter. Stillingen ønskes besat 1. juni 2022 eller efter aftale.

Som sygeplejerske hos os kommer du til at arbejde med patienter, som er komplekse og sub-akutte i deres sygdomsbillede, når de ankommer på rehabiliteringscenteret. Patienterne er typisk på rehabiliteringscenteret i gennemsnitlig 2-3 uger, hvorefter vi i samarbejde med visitationen udskriver patienterne til bl.a. eget hjem eller plejecentrene. Vi har mellem 40-80 indlæggelser og udskrivelser hver måned.

Vi yder specialiseret sygepleje og genoptræning af patienterne, hvor vi bidrager til at reducere antal (gen-) indlæggelser. Som sygeplejerske får du både spændende og udfordrende opgaver, som varetages sammen med dygtige kolleger i et tværfagligt team. Da opgaverne i Rehabiliteringscenteret hele tiden ændrer sig i takt med ændringerne i det nære sundhedsvæsen, vil kerneopgaverne monofagligt og tværfagligt være i konstant udvikling.

Hvem er vi


  • Vi har 36 normerende pladser til akutte ophold, vurderingsophold, rehabiliteringsophold, palliation og avanceret genoptræning samt medicin og kirurgi. Vi er delt op i 4 teams med hver deres specialer. Vi har en god organisationsstruktur, som understøtter mono – og tværfaglighed i opgaveløsningen. Der er altid plads til humor og gode faglige drøftelser. Til hvert team er der tilknyttet erfarne sygeplejersker, sosu-personale og terapeuter.
  • Sygeplejersken er teamleder i teamet, hvor opgaven er at tilrettelægge og koordinere dagen med øvrige faggrupper. Desuden skal du varetage specialiserede sygeplejefaglige opgaver og deltage i mål – og forventningsmøder med visitationen og samarbejdet med pårørende. Nogle dage har dygtige assistenter teamlederfunktionen i et af de 4 team, og du vil som sygeplejerske ud over dit eget team varetage de specialiserede sygeplejeopgaver i et andet team.
  • Som sygeplejerske får du også en koordinerende funktion med at modtage akutte patienter, komplekse udskrivelser, være forløbskoordinator og varetage de komplekse sygeplejefaglige opgaver samt lægekontakter. Til hverdag vil der være mellem 2-4 sygeplejerske på arbejde i en dagvagt. Vi har som det eneste center i kommunen sygeplejerskedækning 24 / 7, da de fleste patienter har behov for sygeplejefaglig dækning døgnet rundt.
  • Vi har studerende og elever på alle niveauer, hvor alle bidrager til deres læring.
  • Vi tager ansvar for det gode arbejdsmiljø i både eget team men også med et helhedsperspektiv på alle i huset, hvor vi alle har ansvar på fællesskabet og en god stemning. Vi taler til og ikke om hinanden og værner om det gode arbejdsmiljø.

Vores udviklingssygeplejerske har


  • Erfaring med bl.a. at arbejde med faglig udvikling, instrukser, dokumentation og UTH.
  • Gode relationelle og faglige kompetencer, gerne med 2 – 5 års erfaring.
  • Gode erfaringer og kompetencer indenfor videreformidling og undervisning.
  • Kan arbejde selvstændig og i samarbejde med vores tværfaglige kolleger og mange samarbejdspartnere.
  • Evnen til at bidrage positivt til en god kultur med en god kommunikation, det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø.
  • Flair for it og teknologi.
  • Inddrager patienter og pårørende.
  • Kompetencer og erfaringer til at bidrage til den fortsatte udvikling af rehabiliteringscenteret med de nye opgaver det nære sundhedsvæsen giver os i fremtiden.


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og DSR efter principperne om Ny Løn.
Funktionsbeskrivelsen kan rekvireres hos Centerleder Hanne Fog på [email protected]

Du meget velkommen til at ringe til Centerleder Hanne Fog på telefon 40 25 38 73. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, se Rehabiliteringscenteret og høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist


11. maj 2022.
Vær OBS på at samtalerne afvikles løbende.

Ansøgning sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside www.Herning.dk

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herning

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Herning

    Vi opnormerer og søger derfor en ny sygeplejerskekollega.Neurocenter Bytoften, Bytoften 75, Herning, er et botilbud til personer med erhvervede hjerneskader og/eller fysiske funktionsnedsættels..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Kan du gøre os endnu dygtigere til den palliative sygepleje?Er du sygeplejerske og vild med den palliative sygepleje? Brænder du for at tage ledelse på det sygeplejefaglige område og er du en dyg..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Skive

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Sygeplejerske
    • Skive
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Skive

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Sygeplejerske
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Herning over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. juli 2024 15
4. juli 2024 16
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 12
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 12
20. juni 2024 10
19. juni 2024 11
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 15
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 16