Sygeplejerske i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem den komplekse, akutte og rehabiliterende sygepleje i gode fysiske rammer sammen med dygtige og engagerede kolleger.


Vil du arbejde sammen med kompetente kolleger, hvor der er fokus på faglighed og trivsel?
Vil du arbejde med spændende sub-akutte sygeplejeopgaver på et Rehabiliteringscenter, hvor der bl.a. er avanceret genoptræning, akutte forløb, palliative forløb, patienter med medicinske og kirurgiske diagnoser til vurderingsophold?

Du får super flotte omgivelser og moderne arbejdsforhold. Du får 13 meget dygtige og engagerede sygeplejerskekolleger samt yderligere ca. 55 erfarne og kompetente tværfaglige kolleger, der sætter fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt tværorganisatorisk og tværsektorielt samarbejde.
Du vil komme til at indgå i et tværfagligt team, hvor der dels er stor fokus på faglig udvikling og dels en kultur, hvor der er plads til humor og faglig sparring. Sidst men ikke mindst er der fokus på et tæt samarbejde med vores patienter og deres pårørende.

Vi søger en sygeplejerske i en fast stilling på mellem 28-37 timer efter eget ønske. Du bestemmer selv, om du vil arbejde hv. 3 eller hv. 4 weekend. Stillingen ønskes besat 1. februar 2023 eller efter aftale. Du skal være tilknyttet det neurologiske team, og derudover skal du også indimellem have funktionen som koordinerende sygeplejerske, som modtager nye patienter og laver sygeplejespecifikke opgaver ude i hele huset.

Som sygeplejerske hos os kommer du til at arbejde med patienter, som er komplekse og sub-akutte i deres sygdomsbillede, når de ankommer på rehabiliteringscenteret. Patienterne er typisk på rehabiliteringscenteret i gennemsnitlig 1-8 uger, hvorefter vi i samarbejde med visitationen udskriver patienterne til bl.a. eget hjem eller plejecentrene. Vi har et stort flow og en varierende hverdag.

I hver vagt har vi en koordinerende sygeplejerske, hvis primære opgave bl.a. er, at:


  • Indkalde nye patienter, herunder medicinhåndtering og dokumentation.
  • Udføre specielle sygeplejespecifikke opgaver på tværs i huset, bl.a. TPN, IV og sårpleje.
  • Sparring til teamlederne om komplekse patienter.
  • Sygepleje hos terminale patienter.
  • Samarbejde med Regionshospitalerne.
  • Samarbejde med vagtlægen, når vi får behov for at indlægge akut syge patienter.
  • Håndtering af MED COME udenfor visitationens åbningstid.
  • Pårørende samarbejde og opfølgningssamtaler med pårørende v. mors.
  • Tæt samarbejde med visitationen.


Vi yder specialiseret sygepleje og genoptræning af patienterne, hvor vi bidrager til at reducere antal (gen-) indlæggelser. Som sygeplejerske får du både spændende og udfordrende opgaver, som varetages sammen med dygtige kolleger i et tværfagligt team. Da opgaverne i Rehabiliteringscenteret hele tiden ændrer sig i takt med ændringerne i det nære sundhedsvæsen, vil kerneopgaverne mono- og tværfagligt være i konstant udvikling.

Vi har 36 midlertidige pladser fordelt i 4 teams. I dagvagten bliver du som sygeplejerske koordinerende sygeplejerske eller teamleder for et team. Som teamleder koordinerer du opgaverne og har det sygeplejefaglige ansvar hos patienterne i dit team. Rehabiliteringscentret er opdelt i 4 teams, med 10 patienter i hvert team. Team 1 er primært med medicinske patienter. Team 2 har primært akutte patienter og palliative patienter. Team 3 er primært til ortogeriatri, kirurgi og sår. Team 4 er til patienter med neurologiske lidelser incl. avanceret genoptræning.

I aften og nattevagterne er du koordinerede sygeplejerske i hele huset, hvor du har mulighed for faglig sparring med sygeplejerskerne i Akut Teamet, som kører ud fra Rehabiliteringscenteret. Udover dig selv er der også tilknyttet kompetente og erfarne terapeuter og sosu-medarbejdere i hvert team. I hverdagene er der flere sygeplejersker i vagt med rig mulighed for sygeplejefaglig sparring.På Rehabiliteringscentret får du et rigtig godt introduktionsprogram, som er tilpasset dine behov, så du bliver sat ind i opgaverne og lære rehabiliteringscenteret samt kollegerne at kende. Du bliver ikke koordinerende sygeplejerske, før du er oplært i alle funktioner.

Hvem er vi:


  • Vi er et stærkt fagligt team, som sætter stor fokus på høj faglighed. Både mono – og tværfagligt. Der er altid plads til humor og gode faglige drøftelser.
  • Til hvert team er tilknyttet erfarne sygeplejersker, sosu-personale og terapeuter.
  • Sygeplejersken eller en erfaren Social- og Sundhedsassistent er teamleder i teamet, hvor opgaven er at tilrettelægge og koordinere dagen med øvrige faggrupper. Desuden skal du varetage specialiserede sygeplejefaglige opgaver og deltage i mål – og forventningsmøder med visitationen og samarbejdet med pårørende.
  • Vi har sygeplejestuderende, terapeutstuderende og SSA-elever i sidste praktik, og vi bidrager alle til et godt læringsmiljø.
  • Vi bidrager til det gode arbejdsmiljø og hjælper hinanden på tværs af teams og faggrupper.
  • Som sygeplejerske er du ansvarshavende i vagterne. Til hverdag vil der være mellem 2-4 sygeplejerske på arbejde i en dagvagt.

Hvem er du:


  • En sygeplejerske med stor interesse og erfaring indenfor den neurologiske sygepleje.
  • En sygeplejerske med gode relationelle og faglige kompetencer.
  • En sygeplejerske som trives med en uforudsigelig hverdag og er fleksibel.
  • En sygeplejerske, der både kan arbejde selvstændigt og i teams.
  • En sygeplejerske som helt naturligt bidrager positivt til en god kultur og et godt arbejdsmiljø.
  • En sygeplejerske, der inddrager patienter og pårørende.
  • En sygeplejerske, der bidrager til udviklingen af rehabiliteringscenteret med de nye opgaver det nære sundhedsvæsen giver os i fremtiden.


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og DSR efter principperne om Ny Løn.

Du meget velkommen til at ringe til Centerleder Hanne Fog på 40 25 38 73 for at få en uddybende dialog om sygeplejerskernes rolle og funktion. Du er også meget velkommen til at komme på besøg, se Rehabiliteringscenteret og høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist:


28. december 2022.
Vær OBS på at samtalerne afvikles løbende.

Ansøgning sendes elektronisk.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herning

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Skive

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Sygeplejerske
    • Skive
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi opnormerer og søger derfor en ny sygeplejerskekollega.Neurocenter Bytoften, Bytoften 75, Herning, er et botilbud til personer med erhvervede hjerneskader og/eller fysiske funktionsnedsættels..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Vi søger en sygeplejerske fra den 1. august eller snarest derefter til en af vores afdelinger med 16 somatiske plejeboliger. Der er tale om en fast stilling på 31 timer pr uge, primært i dagvagt me..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herning

    Der bliver flere og flere spændende og interessante arbejdsopgaver i den kommunale sygepleje. Er du uddannet sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde i den kommunale sygepleje? Kunne du tænke d..
    • Sygeplejerske
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Herning over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 14
29. juni 2024 14
28. juni 2024 14
27. juni 2024 12
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 14
23. juni 2024 14
22. juni 2024 14
21. juni 2024 12
20. juni 2024 10
19. juni 2024 11
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 14
15. juni 2024 14
14. juni 2024 13
13. juni 2024 13
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 15
9. juni 2024 17
8. juni 2024 17
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 16
4. juni 2024 14
3. juni 2024 13
2. juni 2024 14