Sygeplejerske og uddannet vedligeholdelsesinstruktør til PC Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du sygeplejerske og uddannet vedligeholdelsesinstruktør, så er det måske dig vi søger til intensivt afsnit med IVT funktion?
Motiveres du af at gøre en forskel for mennesker, som har det psykisk svært? Og vil du være med til at have en aktiv rolle i den tvangsforebyggende indsats på Psykiatrisk Center Nordsjælland? Så er vi nysgerrige på at møde dig og høre, hvad der driver netop dig i dit arbejde som sygeplejerske.

På Psykiatrisk Center Nordsjælland er vi optagede af at skabe gode og trygge indlæggelsesforløb, som er tilpasset den enkelte patients behov og ressourcer. En væsentlig del af arbejdet består af relationsarbejde og miljøterapi. Men i den akutte og intensive kontekst har vi også behov for de rette kompetencer til at understøtte de mere komplekse patientforløb og akutte situationer.

I marts 2019 etablerede Psykiatrisk Center Nordsjælland et Interventions team (IVT). Teamet har en tværgående funktion på alle afsnittene, men har et særligt fokus på at hjælpe de intensive afsnit. IVT består af udvalgte medarbejdere fra de tre intensive afsnit. Formålet er at forebygge og nedbringe tvang ved at understøtte de forebyggende og deeskalerende tiltag i klinisk praksis.

Der er tale om en stilling, hvor du ansættes på afsnit 2422 og har en tilhørende IVT funktion

Du kommer derfor til at have vagter i både afsnittet og i IVT teamet. Du vil have IVT kollegaer i eget afsnit og fra de to andre intensive afsnit. Samtidig bliver du medansvarlig for at varetage nogle kursusdage ved den lokale vedligeholdelsestræning som består af heldagstræning.

Din rolle består i at coache og hjælpe med at afdække behov og handlemuligheder i de akutte og komplekse situationer med fokus på at mindske konfliktniveauet, forebygge tvang og være med til at opretholde et sikkert miljø for patienter og personale. Desuden skal du, når du ikke har en IVT vagt indgå som en del af afsnit 2422, hvor du vil være kontaktperson for udvalgte patientforløb og varetage relevante sygeplejefaglige opgaver.

Afsnittet har i forvejen 4 IVT medarbejdere, som alle er uddannet vedligeholdelsesinstruktører og en enkelt er uddannet specialinstruktør.

Du bliver en del af afsnit 2422, hvor vi som kollegagruppe er fagligt nysgerrige og har fokus på udviklingen af sygeplejen. Kendetegnende for os er, at vi vægter fællesskabet med hinanden og patienterne meget højt. Dagene på afsnittet er sjældent ens og tempoet i arbejdet varierer.

Dine opgaver som sygeplejerske på 2422:

Din kerneopgave bliver relations arbejde, behandling og pleje af patienterne på afsnittet med udgangspunkt i deres ønsker og behov. I den forbindelse får du ansvaret for finde en tilgang, der matcher den enkeltes ressourcer og hvor de får den omsorg og tryghed de har brug for.

I tæt samarbejde med dine tværfaglige kollegaer vil du desuden komme til at arbejde med:

  • Beroligende metoder tilpasset den enkeltes arrousal niveau
  • Miljøterapi tilpasset den enkeltes behov for struktur og forudsigelighed i hverdagen.
  • Meningsfulde aktiviteter

Du bliver en del af den forebyggende indsats, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Du vil derfor få indflydelse på behandlingen og udviklingen i afsnittet. Samtidig forventer vi, at du tager del i at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder.

Hvem er du?

  • Du er autoriseret sygeplejerske og har en særlig interesse for at arbejde med psykiatriske patienter.
  • Vi ser gerne, at du har en vedligeholdelsesinstruktør uddannelse i forvejen og gerne kombineret med erfaring fra den akutte og intensive psykiatri. Men dette er ikke et krav, da vi på PCN vægter kombinationen af de faglige og personlige kompetencer højt.
  • Dit CV er ikke det afgørende for os, men derimod hvordan vi kan være med til at klæde dig bedst muligt på til rollen.

Vi hører gerne fra dig, selvom du ikke er uddannet vedligeholdelsesinstruktør, så længe du kan se dig selv indgå i et uddannelsesforløb på sigt og brænder for at blive en del af afsnittet og IVT funktionen.

Desuden forestiller vi os, at du trives i en alsidig hverdag og vil tage del i en sparringskultur, hvor der er plads til at være forskellige.

Vi sørger for at klæde dig godt på

Vi tilpasser din introduktion i tæt samarbejde med dig, så du får et grundigt indblik i afsnittet og IVT funktionen, således at du lærer både afsnittets arbejdsgange og dine nye kollegaer at kende. Fra første arbejdsdag tilknyttes du afsnittets mentorordning, som du løbende kan sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer.

  • Introduktion til afsnittets referenceramme, herunder Recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi
  • Ugentlig kognitiv supervision
  • 2 årlige udviklingsdage for den samlede personalegruppe
  • Temadage for hhv. vedligeholdelsesinstruktører og IVT team

Et team med fokus på samarbejde og faglig udvikling

Du bliver en del af et team, der prioriterer samarbejde højt og hjælpes ad om opgaverne – store som små. Vi har fokus på faglighed og kompetenceudvikling og bidrager alle til hinandens udvikling. Vi sørger derfor for, at du bliver godt introduceret til afsnittet og opgaverne, ligesom vi prioriterer tiden til de faglige drøftelser i hverdagen.

Vi arbejder struktureret med en forbedringskultur ud fra Lean-metoden. Denne giver personalet indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange, med fokus på at skabe værdi for patienten.

Afsnittet består af en stabil personalegruppe, der har opnået særlige kompetencer indenfor områder som forebyggelse og nedbringelse af tvang og håndtering af selvskade.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Der vil være mulighed for fleksibel vagtplanlægning f.eks. fortrinsvis aftenvagter, kombination af flere vagttyper eller fast nattevagt. Der må forventes weekendarbejde hver 2-3. weekend. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Du er også velkommen til at besøge afsnittet. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Søg via link senest den 19. marts 2020, kl. 12.00.

Du bedes uploade en motiveret ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje. Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hillerød
  • Torsdag den 19. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 8
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 8
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 10
20. august 2024 10