Klinisk vejleder med interesse for akut og intensiv psykiatri til afsnit 2422 i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du klinisk vejleder? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling! Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du som klinisk vejleder og sygeplejerske er med til at varetage området omkring afsnittets sygeplejestuderende. Du vil som klinisk vejleder indgå i et tæt samarbejde med afsnitsledelsen, kollegaerne på afsnittet og de kliniske undervisere på centret. Din fornemmeste opgave bliver at være med til at skabe et godt og optimalt læringsmiljø for de studerende.

Afsnit 2422 har de sidste par år gennemgået en rivende udvikling særligt indenfor områder som forebyggelse og nedbringelse af tvang samt håndtering af selvskade.

Vi er et afsnit, der løbende arbejder på at forbedre vores faciliteter i tråd med recovery indsatsen og arbejdet omkring at skabe et mere trygt og sikkert miljø for patienter og personale. Derfor er vi meget begejstrede for vores flotte sansehave som anvendes til bl.a. beroligelse og fysisk aktivitet.

Det er derfor væsentligt at de sygeplejestuderende introduceres til vores faciliteter, aktiviteter og hvordan vi tilrettelægger sygeplejen og behandlingen med patienten i centrum.

Til at kvalificere sygeplejen og behandlingen anvender vi Safewards og kognitiv adfærdsterapi som referenceramme. Desuden indgår miljøterapi som et vigtigt element i behandlingen. Hertil kan du som klinisk vejleder bidrage med den nyeste viden og introducere de studerende for relevant litteratur på området.

Kendetegnende for afsnittet er, at vi er anvender en anerkendende og deeskalerende tilgang. Ikke mindst, brænder vi for relations arbejdet. Hvorfor det er relevant at de sygeplejestuderende får en grundig indføring i dette.

Vi er stolte af vores kompetente og dynamiske team, som er tværfagligt sammensat for at styrke behandlingsindsatsen og samtidig sikre en helhedsorienteret tilgang. Det er et afsnit med et højt fagligt niveau, hvor teamet udviser stort engagement og nysgerrighed for patientforløbet.

Vores kultur er åben og inkluderende, hvor vi samtidig giver plads til forskelligheder. Vi prioriterer at der er tid til vidensdeling og relevante faglige drøftelser for at sikre udvikling og ikke mindst understøtte at patienten kommer i centrum for behandlingen.

Som klinisk vejleder og sygeplejerske på afsnit 2422, får du derfor mulighed for at klæde de studerende på til det psykiatriske speciale. Din berøringsflade vil være indenfor den akutte og intensive del af den psykiatriske sygepleje.

Vi sørger for at klæde dig godt på
Vi tilbyder et individuelt introduktionsprogram, der tilpasses dine kvalifikationer og behov. Med tilhørende mentorordning for at sikre dig en grundig introduktion til afsnittet. Vi tilbyder løbende undervisning, kurser, uddannelse mv.

Derudover tilbyder vi:

  • Introduktion til afsnittets referenceramme, herunder Recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi
  • Ugentlig kognitiv supervision
  • 2 årlige udviklingsdage for den samlede personalegruppe

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Et team med fokus på samarbejde og faglig udvikling

Du bliver en del af et afsnit, der arbejder struktureret med en forbedringskultur ud fra Lean-metoden. Dette giver personalet indflydelse på forbedringer af afsnittets arbejdsgange, med fokus på at skabe værdi for patienten.

Du får kollegaer, der er nysgerrige og interesseret i udviklingen af sygeplejen, samt vægter fællesskabet med både hinanden og patienterne højt.

Hvem er du?
Du er uddannet sygeplejerske og har erfaring fra det psykiatriske speciale. Det er en fordel, hvis du er uddannet klinisk vejleder (med pædagogiske kvalifikationer svarende til 1/6 af en diplomuddannelse), men det skal ikke afskrække dig fra at søge jobbet, hvis du ikke har det nævnte diplommodul.

Du er nysgerrig, reflekterende, god til at lytte og kommunikere og vil tage aktivt del i vores sparringskultur, som et naturligt led i at udvikle sygeplejen og behandlingen i afsnittet.

Du har lyst til at lære fra dig og i samarbejde med afsnitsledelsen, de kliniske undervisere på centret og kollegaerne på afsnittet, være du med til at skabe et godt læringsmiljø for de sygeplejestuderende, og sikre den faglige kvalitet omkring de sygeplejestuderende.

Du ønsker at deltage i den forebyggende indsats, hvor vi ønsker minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang og du vil tage del i at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer i blandede vagter. Der vil være mulighed for at sætte sit eget præg. Der må forventes weekendarbejde hver 2-3. weekend.

Stillingen er til besættelse pr. 1. juli 2019 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Ansøgningsfristen er den 24. maj 2020, kl. 23.59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hillerød
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. september 2024 8
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 8
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 8
22. august 2024 8
21. august 2024 10
20. august 2024 10